Домашно насилие

• 23 924
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
Ама виж се само какви ги мъдриш: не искаш да живееш в жилище на първия етаж в приличен квартал, искаш до циганите, ама да било на втория етаж.

# 586
Оф, тука верно човек да не пусне тема, веднага го емват.

# 587
Аз съм стъпвала в Изгрев. Правили са ремонт някъде и автобусът беше с променен маршрут. Видях мръсотия, бедност, болести и ниска хигиена шокиращо/. Имаше някакви циганчета до спирката, които ме гледаха доста невъзпитано, достраша ме и си стоях на спирката докато автобусът не обърна и продължи за другата посока. Не знам какви българи живеят там, но явно са по-особени, защото аз не познавам такива.

# 588
Празни приказки, много празни. Авторката заслужава уважение. Обаче тя самата никой не уважава, нито потребителите, които й отделиха от времето си, нито дори себе си. За детето ще замълча.
Руснаците имат една поговорка, че с чело стена няма да разбиеш.
Ху кеърс какво си видяла или от кой етнос си? Прецакването е на друго ниво.
И , да, смятам, че си груба с хората.
И започвам да си мисля, че семейство ти не са толкова черни. Ако и на тях така скачаш за всеки съвет.
Няма да откриеш топлата вода, вече някой е пускал този бойлер. Вземи си каквото ще ти свърши работа, другото - здраве.
Просто е.

# 589
Защо говорите глупости особено това за Изгрев ,а що се отнася до партера що не отидеш ти да видиш ,как се отоплява жилище на кота нула.Да квартала не е най-перфектен ,но не и кошмара,който си представяте,а що се отнася до българите живеещи там,са напълно нормални хора.

# 590

Не, на мен определено ми е мъчно за това момиче - че дотолкова си няма представа как да взема правилни решения и кои са важните неща. И определено ми се иска да си подреди живота. Но в нея живее една пуберска вироглавост, вероятно още се изживява като в двубой с майка си, която й пречи да види кое наистина е изгодно за нея. По-важно й е да е контра на лелките, отколкото да погледне разумно на живота. После, разбира се, следва "Олеле, майко!".

# 591
Защо говорите глупости особено това за Изгрев
Не са глупости, нали попита дали някой от нас е ходил. Казвам ти. Имаше и кон на първия етаж. Някои цигани си ползват паркета да се отопляват. Чудно.

# 592
Нищо подобно просто съм изгледала и видяла достатъчно такива дупки.

# 593
Добре, кажи защо жилището за 150 лв. в Тракия, което не е нито партер, нито таван, ти се струва дупка? По какво разбираш, че е дупка?

Ти какво искаш, дъщеря ти да ходи с циганетата с въшките и да не казвам каква хигиена в яслата?

# 594
Защо говорите глупости особено това за Изгрев
Не са глупости, нали попита дали някой от нас е ходил. Казвам ти. Имаше и кон на първия етаж. Някои цигани си ползват паркета да се отопляват. Чудно.
Ами значи ми е ясно в коя част на квартала си била ,но този квартал има и нормална човешка част ,както ако щеш има и места на който бе се допуска въпросният етнос.

# 595
Защо си толкова груба и безпардонна към хора, които се опитват да ти помогнат? При това непознати и то безкористно. Все още мисля, че темата е пързалка.

# 596
Добре, кажи защо жилището за 150 лв. в Тракия, което не е нито партер, нито таван, ти се струва дупка? По какво разбираш, че е дупка?

Ти какво искаш, дъщеря ти да ходи с циганетата с въшките и да не казвам каква хигиена в яслата?
Щото на тези пари в Тракия ще намериш или празна боксониера или стая с хазайка

# 597
  • София
Абе, в случая не е баш така Simple Smile
Тъкмо днес си мислех колко други хора са писали с проблеми и ги отсвирват по някое време и нападат, а те наистина са искали помощ, а тук се получи някаква сцена, на която един стои, отхвърля всичко, а все още има немалко потребители, които се натискат да му помогнат.
На мен ми е гадно за жената, но определено ми е по- гадно за хората, които са били жертва на насилие, искали са помощ и са ги сиктердосали някога някъде.

Оставете я да ходи в циганската махала, може да попадне в затвора и да стане човек Laughing Знае ли се. Наскоро в една болница видях едно циганско семейство- баща, майка, сестра и баба и идваха от Пловдив с бебето, което беше оперирано от глаукома при един от най- добрите офталмолози. Та ми стана мило, въпреки че изпитвам крайна неприязън към циганите по принцип, но ето че и измежду тях има такива, които се грижат за децата си.
Тук за първи път виждам такава майка, която не е наркоманка или циганка. Всичките жени до една, с които съм говорила, казват "когато осзнах какво е това за детето ми, тогава се съвзех и се махнах". А тук го харизала на друг, за да стои с насилника.

# 598
Защо се заяждаш с хората? Кажи честно.
Как ги приемаш? Като врагове?
Нямаш едно нормално обръщение, не казвам да си съгласна с всички.
Ако лежиш на улицата и някой дойде да ти помогне, ти ще му се изрепчиш. Той няколко пъти ще те игнорира и ще те вдигне. Но накрая просто ще отмине и ще те остави да си риткаш.
Знам, че няма да отговориш.

# 599
Защо си толкова груба и безпардонна към хора, които се опитват да ти помогнат? При това непознати и то безкористно. Все още мисля, че темата е пързалка.
Нито съм груба, нито безпардонна ,просто това е реалността , знам че половината тук гледат многото обяви по сайтовете и си казват боже ,колко жилища има,но истината е съвсем различна, сблъсъквала съм се с това докато работех,идват гледали,гледали и убедени че има несъществуващи неща ,започват да обесняват,какво са видели и какво има на пазара, без изобщо да знаят,че голяма част от това,което гледат са така наречените въдици за вадене на клиенти ,но това може да го разбере,само някой ,който е бил в бранша и се е сблъсквал с него.

Общи условия

Активация на акаунт