Избор на сушилня - Тема 11

• 86 624
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Много е -за това ще и сменят и платката-там предположи техника,че е проблема...Ще пробвам и това ..но не знам дали без слънца изобщо може...

# 481
Коя сушилня си заслужава:

- SAMSUNG DV80M5010QW/LE 8кг за 930лв

- Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE 9кг за 680лв

- HOTPOINT ARISTON NTM-1081EU , 8кг за 665лв

И трите са с термопомпа.

https://www.emag.bg/sushilnja-candy-grand-o-vita-9-kg-klas-a-ter … tce/pd/DDB84NBBM/

https://techmart.bg/product/product/details/12922/category/712/lang/1

https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … ston%20NTM-1081EU

Аз използвах Самсунга около година, нямах забележки (подарих го на майка ми, затова го смених). Може би това е най-добрият избор от предложените.

# 482
Здравейте. До час пристига и нашата сушилня. Трябва ли да изчакам 12 часа или 24 часа, преди да я включа? Транспортирана е права.
Поздрави!

# 483
Здравейте. До час пристига и нашата сушилня. Трябва ли да изчакам 12 часа или 24 часа, преди да я включа? Транспортирана е права.
Поздрави!
Най-малкото, за да се климатизира уредът (да не се получи конденз по платките, например) е добре да се изчака за около 12 часа.

# 484
А какво бихте взели ? Все пак не трябва сушилнята да е на цената на малък апартамент в провинцията.

# 485
А какво бихте взели ? Все пак не трябва сушилнята да е на цената на малък апартамент в провинцията.

И аз и още един човек от форума ви отговорихме, че е за предпочитане самсунга, следете темата. Всичко зависи от финансовите възможности и желанието на потребителя.

# 486
  • на Мелмак
Поне знаем колко струва малък апартамент в провинцията Grinning
А коя провинция, м?

# 487
  • София
Здравейте.Дали назад някъде в темите има анкета за това кой от коя марка сушилня е доволен?
Разбрах,че при АEG има спад в качеството при пералните и фурните,но дали и при сушилните е така?

Аз да си подбутна моето въпросче ? Simple Smile
Аз съм с АЕГ и съм много доволна. Тази пролет прави 3 /или 4г., не помня, трява да си потърся документите ако ги пазя/.
Коя сушилня си заслужава:

Скрит текст:
- SAMSUNG DV80M5010QW/LE 8кг за 930лв

- Candy GRAND'O VITA GVS H9A2TCE 9кг за 680лв

- HOTPOINT ARISTON NTM-1081EU , 8кг за 665лв

И трите са с термопомпа.

https://www.emag.bg/sushilnja-candy-grand-o-vita-9-kg-klas-a-ter … tce/pd/DDB84NBBM/

https://techmart.bg/product/product/details/12922/category/712/lang/1

https://techmart.bg/%D0%A1%D1%83%D1%88%D0%B8%D0%BB%D0%BD%D1%8F%2 … ston%20NTM-1081EU
7Самсуна - вече имаше положителни отзиви за него. Аз като купувах моята, самсунг нямаха сушилни на бг пазара иначе бих си взела самсунга, защото и пералнята ми е такава. Ама и сегашната ми е отлична.

# 488
Да , разбрах го всъщност е отложен край . Ама така ми е по трудно да ги смятам , пералнята и миялната ми са с отложен старт и затова .

# 489
  • София
Да , разбрах го всъщност е отложен край . Ама така ми е по трудно да ги смятам , пералнята и миялната ми са с отложен старт и затова .
Koe му е трудното? Математика в първи клас не сте ли учили?

# 490

[/quote]
[/quote]

Ами по трудно е от гледна точка на това , че програмите за сушене си имат зададено предварително време , но всъщност суши много по бързо и приключва по-рано .
Но все тая , вече се справих .

И ако може да ви питам още нещо , при дрехи със знак за сушене на които в кръгчето има една точка , на нормална програма ли сушите или по- щадяща . Защото спалното ни бельо е от памучен сатен на който знака за сушене е с една точка в кръгчето .

# 491
  • София
[/quote]

Ами по трудно е от гледна точка на това , че програмите за сушене си имат зададено предварително време , но всъщност суши много по бързо и приключва по-рано .

И ако може да ви питам още нещо , при дрехи със знак за сушене на които в кръгчето има една точка , на нормална програма ли сушите или по- щадяща . Защото спалното ни бельо е от памучен сатен на който знака за сушене е с една точка в кръгчето .
[/quote]
И обратното да беше - настройка кога да започне сушенето - пак няма как да се изчисли кога ще приключи, ако дрехите се изсушат по-бързо от първоначално заредените минути и програмата приключи по-рано.
За знака "кръгче с 1 точка" означава да се суши на по-ниска темп. Ама спалното бельо го дават и да се пере на 30-40 градуса, за да не му падне цвета, аз обаче пера на 60гр. и суша на сухо за гардероб или сурхо за гадероб +. Хигиената и бързото сушене са ми по-важни от това, че след 1-2-3г. ще купивам нови чаршафи.

# 492
[/quote]

[/quote

Диляна Рангелова,
 сатенът е произведен от дълговлакнеста нишка/памучен и копринен/
Сатен е названието и на специфичната техника на сплитане, за която подходящи са дълговлакнести нишки като коприната ,памук и специфичен вид полиестер.Търпи ниски температури на сушене.

Иначе губи вида си. Сушете на щадящо или деликатно.

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 15:41 от niljaniljo

# 493
# 494
Аз в крайна сметка си взех Miele. Тази промоционалната. Изрично питах за почистване в сервиз и ми казаха, че не е задължително, но е препоръчително на всеки 5 год да се прави. За сега това струва 139 лв. за марката. Ще си я получа след две седмици най- рано и сега умувам дали да си взема тази допълнителна кошница за сушене на маратонки ( 149 лв е). Как ли ще е без нея Thinking

Общи условия

Активация на акаунт