АПРИЛчето ритници раздава, а палтото мама трудно закопчава. - ТЕМА 4

• 60 632
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Чай, мед, оксилококцинум, парацетамол, витамин ц, увеличена доза биозин, в краен случай и капки за нос Африн.

# 601
Здравейте и от мен!!!  Рядко се включвам, но следя всичко в групата. Относно кашлицата последната ме измъчи много и след чай от орехи+ дюли и една кашичка забърках от сода за хляб- 1 ч.л + канела-1ч.л+ мед-1с. л.Тези три съставки се бъркат и получената кашичка се хапва по  една къжичка през 2 часа до свършване на сместа. Бях изумена как след тази смес и два чая спрях да кашлям от раз. Дано бъда полезна 😊
Здравейте, аз със сина ми използвах шишетата на Avent и бях доволна. За Medela много се чудя, тогава ги нямаше (все пак са минали 11 г. Laughing). Надявам се да кърмя, първото го кърмих 1 г., но ще видим. Аз съм суеверна и нищо няма да купувам, набелязала съм всичко, ММ ще ги купи като родя. Ще му е зор, но и със сина ми беше така, вече е свикнал Joy
От вчера ме мъчи някаква кашлица и се боря с нея. Вие как се справяте в това грипно време? Какви методи и илачи ползвате?

# 602
Здравейте и от мен!!!  Рядко се включвам, но следя всичко в групата. Относно кашлицата последната ме измъчи много и след чай от орехи+ дюли и една кашичка забърках от сода за хляб- 1 ч.л + канела-1ч.л+ мед-1с. л.Тези три съставки се бъркат и получената кашичка се хапва по  една къжичка през 2 часа до свършване на сместа. Бях изумена как след тази смес и два чая спрях да кашлям от раз. Дано бъда полезна 😊
Ще го пробвам.

# 603
Аз използвах Авент Натурал малките, защото в началото дохранвах, а след 6 м минахме изцяло на АМ. Бяха пластмасови. Сега ако ми се наложи пак да използвам бих купила стъклени, пак от малките защото измиването е по-лесно и резултата може да се провери. Марката ще я запазя.
Имаме и едно голямо стъклено, но освен за вода за друго не съм го използвала поради трудното измиване.

# 604
Аз сякаш клоня към стъклени шишета, но за момента не съм се спряла на конкретна марка.

Момичета, по колко кг сте наддали от началото на бременността. Аз съм +8

# 605
  • София
Аз съм наддала с 9 кг към момента, в 29 г.с. съм.
Някой да пие случайно Магне В6? По колко таблетки трябва да се взема?

# 606
  • София
В 24 седмица бях + 10 кг.

# 607
  • София, България
Аз съм в 26г.с. и съм +7кг. Blush

# 608
28ма г.с. + 7-8 кг Blush Дано не кача рязко сега...

# 609
Аз съм в 28 г. с и 3 дни и съм качила 6,5 кг.

# 610
29 г. с.  +8кг.

# 611
И аз съм в 29 седмица, +12 килограма засега, надявам се да завърша на 65-66кг. макс. Simple Smile

# 612
Аз водя класацията в 28 г.с и съм + 15 🤭🤭🤭 Просто си дебелея якооо... Имам едно въпросче: вас боли ли ви срамната кост отляво, мен от няколо дена ме мъчи и като поразпитах раждали мами не ми дават надежда за отшумяване на болката... след като родя... Ужасс. А лек за нея или да се консултирам с АГ-то  ?. Благодаря !🤗

# 613
Десислава, няма лек няма да ти мине, чак когато родиш.Все пак бебето расте а ти се опъваш, разширяваш.Аз съм 27 +1 ден и съм с 9 килограма наддала.Раста само на корем, е имам си и стрии и от предната бременност, но от тази добавих и на гърдите вече.

# 614
Да се похваля, че взехме и ние количка вече Blush като на Purple_Peanut е - Peg Perego. Вие докъде стигнахте с покупките? Ние сме само с това и един стартов пакет на Авент със стерилизатор, помпа и шишета.
Също така съм болна вече седмица, надявам се скоро да ми мине Head Band

Общи условия

Активация на акаунт