Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 154
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Bubolinaaa, честитооо! Ей така като видя положителни тестове и ми се пълни душата❤Момичета аз съм 2 ден / не броя деня на трансфера, че нали бил 0/ след ЗЕТ на 2 тридневни ембриона. Единственото, което усещам е леко подут и твърд корем, поносима болка в гърдите, но това със сигурност е от хормоналните препарати и сякаш имам повечко газове. Друго нищо не усещам. Ама то е твърде рано според мен за каквото и да е било. А и от време на време като че ли леко ме понаболява корема ниско долу. А и леко ми е сънено едно такова.

# 391
Bubolinaaa, честитооо! Ей така като видя положителни тестове и ми се пълни душата❤Момичета аз съм 2 ден / не броя деня на трансфера, че нали бил 0/ след ЗЕТ на 2 тридневни ембриона. Единственото, което усещам е леко подут и твърд корем, поносима болка в гърдите, но това със сигурност е от хормоналните препарати и сякаш имам повечко газове. Друго нищо не усещам. Ама то е твърде рано според мен за каквото и да е било. А и от време на време като че ли леко ме понаболява корема ниско долу. А и леко ми е сънено едно такова.
Благодаря!Аз пък абсолютно нищо не усещам, даже и гърдите не ме болят,малко се притеснявам все още,дано всичко да върви добре.Кръвния ми тест ще бъде на 9.02.Пожелавам от сърце успех на всички!!!

# 392
Здравейте момичета,днес ми е 7-ми ден след трансфер , не се здържах и си направих уринарен тест Престо ииии ...
Айде честито!
Колко дневни и колко са ембриончетата? Прощавай, ако си писала вече.

2-ве 5 дневни сладурчета 🤗

Малеее тихичко честито.
Аз помня че беше казала че трябва да правеш кръвен на 9.02. Моя трябва да е на 06.02.
Как е успял толкова рано да хване уринарния? Направо ме сърби да си купя и аз хаха. Мен днес ми е 6ти ден

# 393
Здравейте момичета,днес ми е 7-ми ден след трансфер , не се здържах и си направих уринарен тест Престо ииии ...
Айде честито!
Колко дневни и колко са ембриончетата? Прощавай, ако си писала вече.

2-ве 5 дневни сладурчета 🤗

Малеее тихичко честито.
Аз помня че беше казала че трябва да правеш кръвен на 9.02. Моя трябва да е на 06.02.
Как е успял толкова рано да хване уринарния? Направо ме сърби да си купя и аз хаха. Мен днес ми е 6ти ден
Прочетох във facebook,едно момиче беше писало че на всичките си трансфери си е правила тест на 7ми ден и реших да пробвам.Раничко е и се надявам двете чертички да стават все по-наситени,а на кръвния да излезме хубав резултат.

# 394
bubolina87, слагаха ли ти ЧХГ препарати-хориомон напр.? Ако не, тихичко честито, можеш да направиш вече и кръвен или на 10ти ден. Но пък ако си търпелива и стриктна, изчакай както ти е назначил лекаря (14 ден предполагам).
В една от клиниките им искат кръвен на 7ми ден при бластоцисти, за да се види имало ли е имплантация.

# 395
Мен са ми казали на 9ти да правя кръвен, което се пада сряда.
Стискам палци на всички момичета с много ++++++:hugs:Innocent

# 396
На този тест пише че може да се направи 7 дни след полов акт,ембриончетата са на 5 дни + 7 дни от трансфера =12 ,значи е възможно да отчете.Такива сметки си направих аз хихи

# 397
На 7ми ден след акта си е чиста фантастика да отчете който и да било тест, тъй като ЧХГто тепърва започва да се отделя и е в прекалено малки количества.  На 12ти ден обаче повечето тестове съвсем реално могат да отчетат макар и бледа чертичка.  Peace
     Честито и от мене, Буболинка

# 398
bubolina87, слагаха ли ти ЧХГ препарати-хориомон напр.? Ако не, тихичко честито, можеш да направиш вече и кръвен или на 10ти ден. Но пък ако си търпелива и стриктна, изчакай както ти е назначил лекаря (14 ден предполагам).
В една от клиниките им искат кръвен на 7ми ден при бластоцисти, за да се види имало ли е имплантация.
Олеле чакай че сега ме стресна,на 20.01 имах такава инжекция,възможно ли да е отчело това

# 399
Мисля че 2 седмици след такава инжекция трябва да се изчака за кръвен тест. Така поне съм чела. Ти от 20ти са минали точно толкова, така че смятам че си за честитки Hug

# 400
На мен лекарката ми каза да не си правя по-рано тестове, а направо на датата кръвен, защото от (не помня точно от кое от лекарствата) можело да ми даде лъжлив положителен. Дано не е това, но изчакай си датата и отиди на кръвен. Успех на всички, момичета! 😘

# 401
Bubolina87, на 20-ти си имала задължителната ЧХГ инжекция преди пункцията/овулацията. Имах предвид, че ако не са ти правили такива инжекции и след трансфера (за да подпомогнат евентуално имплантация), то е много вероятно да си бременна и теста да е отчел правилно. Кръвен след 9-10 ден ще ти отговори със сигурност, а ако искаш по-категорична стойност, изчакай си 14-ти ден. Това, в случай че не трябва да си на някаква допълнителна терапия при бременност (фраксипарин, прогестерон и т.н.) Извинявам се, ако те стряскам, но някои неща са важни навреме.

# 402
Момичета, на някоя от вас след пункция или след трансфер да е имала проблем с кръвното и пулса?
Аз съм 5 дни след трансфер и 7 след пункция и от два дни сутрин пулса ми скача много и кръвното пада. Ходих на лекар казаха ми, че няма общо със ситуацията и не знаят защо......

# 403
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
При мен се получава от лекарствата за стимулация. Допълнително ми изписаха магнезий плюс В витамини и Аспирин протект. Нещата се нормализираха.

# 404
Здравейте,момичета ! Simple Smile Присъединявам се към чакащите,днес мина първият ми ЗЕТ на два 5 дневни бластоциста. Успех на всички чакащи! ❤

Общи условия

Активация на акаунт