Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 157
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Съжалявам, отрицателен е, за 5 дневни ембриони щеше да има ЧХГ в кръвта ако имаше имплантация.

# 376
Здравейте, днес си направих кръвен тест на 7- ден от трансфера на 2- петдневни резултатът е 0,100 mIU за мен този резултат е напълно отрицателен.Но искам и вашето мнение.Но според мен ако имаше нещо поне стойността нямаше да е нула.Благодаря на отзовалите!!!

Не е задължително. Моята имплантация на 5 дневен се случи на 9-10 ден. Не правете тестовете толкова рано.
Не искам да ти давам напразни надежди , но след няколко дни пусни пак според мен, преди да спреш хапчетата.
Аз на 11 ден имах 25, което означава, че на 7 е било най веротно 0.

# 377
Ами предишните ми опити пак бях ги направила на същия ден и бяха отрицателни, ако имаше някаква имплантация поне би трябвало да има някакъв резултат,а то е кръгла 0.С дъщеря ми бях си направила пак ранен и тя беше на 3- ден трансфер и пак имаше резултат макар и минимален

# 378
  • София
Имплантацията не се случва в един момент. Тя е процес, който продължава около 3 дни.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 12:36 от Nandin

# 379
Здравейте и от мен,от толкова лежане вече започна да ми се вие свят като стана.Моят кръвен тест ще е на 09.02.Успех на всички чакащи !!!😉
Аз съм на 10.02 Simple Smile но нещо ми е отчаяно. Лежа вече 3 ден с малки разходки. Мисля в понеделник да си седя на работа на бюрото, пък каквото дойде. Успех!

# 380
Здравейте, момичета. Да се включа и аз - моят тест трябва да е на 08.02. Нещо не ми се получава да лежа, полежах само 1-вия ден след трансфера. Ходя си на работа, шофирам си и повечко седя на бюрото. Опитвам да не мисля за това и карам както обикновено като само се пазя да не вдигам тежко и да не се впечатлявам емоционално от нищо. Успех! Simple Smile

# 381
Здарвейте!
Вчера ми беше трансфера, и не мога да мирясам.
Вземах преди трансфера Утрогестан 2х3 и вчера в деня на трансфера 4 хапчета дуфастон сутринта.
Прогрестерона ми е 41ng/ml / реф.област-5,16-18,56. повече от двойно....ужас....
Много високо - но трансфер имаше, на 2 ембриона. Имам чувството че ги убихме с този висок прогрестерон.
Какво мислите, аз все за това и се отчайвам - а бях си казала че ще вярвам че всичко е наред

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 21:52 от Mladost38

# 382
  • София
Прогестерона трябва да е висок. Ако забременееш, ще става още по-висок. Прогестерона поддържа бременността

# 383
И как по-точно прогестерона ще убие ембрионите?!

# 384
Здравейте и от мен,

В първите дни след трансфер съм и съм се отдала на лежане и почивка. Чувствам постоянно бълбукане/ къркорене в корема си,определено не е от глад,и  в първите 2 дни тежест, долу ниско в дясно.
Някоя от вас, дами, чувствала ли се е така?

П.С това не ми е първия трансфер и преди не е било така,затова смятам че ми прави впечатление.

Моля споделете вашето мнение.
Успех  на всички чакащи 2 черти.

# 385
Здравейте и от мен,

В първите дни след трансфер съм и съм се отдала на лежане и почивка. Чувствам постоянно бълбукане/ къркорене в корема си,определено не е от глад,и  в първите 2 дни тежест, долу ниско в дясно.

П.С това не ми е първия трансфер и преди не е било така,затова смятам че ми прави впечатление.

И аз бях с къркорене първите дни - и после теста беше положителен. Според мен това е добър знак. Бремеността приключи в 8 седмица-сърчицето спря. Успех SunLight, засега си перфектна...

# 386
Здравейте и от мен,

И аз бях с къркорене първите дни - и после теста беше положителен. Според мен това е добър знак. Бремеността приключи в 8 седмица-сърчицето спря. Успех SunLight, засега си перфектна...

Съжалявам да го чуя Sad  Дадоха ли обяснение за спирането на сърчицето?

# 387
Здравейте момичета,днес ми е 7-ми ден след трансфер , не се здържах и си направих уринарен тест Престо ииии ...

# 388
Здравейте момичета,днес ми е 7-ми ден след трансфер , не се здържах и си направих уринарен тест Престо ииии ...
Айде честито!
Колко дневни и колко са ембриончетата? Прощавай, ако си писала вече.

# 389
Айде честито!
Колко дневни и колко са ембриончетата? Прощавай, ако си писала вече.

2-ве 5 дневни сладурчета 🤗

Общи условия

Активация на акаунт