Дългото чакане след трансфер - Тема 72

• 70 143
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Fireee, успех, скоро с + тест двоен!

# 406
HeartBlushBowtieTwo Hearts Bubolina87 какво станаааа, направи ли кръвен. Чакаме хубави новини Two Hearts

# 407
HeartBlushBowtieTwo Hearts Bubolina87 какво станаааа, направи ли кръвен. Чакаме хубави новини Two Hearts
Здравейте,ще си направя кръвния на 9,както ми казаха ,а иначе днес направих още един тест и пак е с две чертички Hug

# 408
Бравооооо, тихичко честито. Аз съм на кръвен утре. Сдържах се да не правя от аптеката, но нямам никакви симптоми Sad А и лекарите ми казаха да не правя уринарни и да си чакам деня хаха
Стискам ти палци, макар че вече знам какъв ще ти е резултата Sparkling Heart Flowers Four Leaf Clover

# 409
Аз съм на 10 в неделя. И като видях на буболина се надъхах да направя преди това уринарен Grinning

# 410
Аз съм на кръвен в петък. И аз нямам симптоми Thinking - дано да е на добро. Ще устискам до петък без тест - тренирам си търпението Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 411
Няма такова напрежение като чакането... Стискам ви палци бъдещи мами и дано това е нашата година !!!

# 412
Ох момичета, аз съм пред изперкваме! От време на време ме наболява леко матката и яйчниците, изобщо не знам дали е хубаво или не и като знам, че при всеки е субективно още повече откачам. Различни мисли ми се въртят в главата- от положителни до тъмно черни🤓Още ме е страх да си подам носа навън, 4 ден от трансфера ми е. А още по-гаднярското е, че като са ми трансферирани 3 дневни ембриони седя и се моля да са станали бластоцисти. Успокоявам се с факта, че имам сродни души като вас, които тръпнат в очакване.

# 413
Ох момичета, аз съм пред изперкваме! От време на време ме наболява леко матката и яйчниците, изобщо не знам дали е хубаво или не и като знам, че при всеки е субективно още повече откачам. Различни мисли ми се въртят в главата- от положителни до тъмно черни🤓Още ме е страх да си подам носа навън, 4 ден от трансфера ми е. А още по-гаднярското е, че като са ми трансферирани 3 дневни ембриони седя и се моля да са станали бластоцисти. Успокоявам се с факта, че имам сродни души като вас, които тръпнат в очакване.
И моите са 3 дневни и само го мисля, понякога си казвам, ами или са живи или отдавна не са! И мен ме пристяга матката, болят ме гърдите, като пред цикъл. Каквото стане хораааа, продължаваме напред и така.

# 414
Здравейте,момичета! Simple Smile Вчера беше моят ЗЕТ  на 2 5дневни . Днес вече бях по задачки-нищо натоварващо. Кръвния ми е чак за 18ти,но със сигурност ще пусна по-отрано - на 8ми или 9ти,и после пак след 2 дни. Нямам търпение,а е едва 1ви ден.😋

# 415
Успех Fireee❤ Заедно ще си треперим😂

# 416
mariposa841, успех и на теб! ❤ Нетърпението е голямо! 😍

# 417
  • София
Чакането от трансфера до теста е нищо, в сравнение с това после до първия преглед, а после и от преглед до преглед.
Аз също нямах симптоми, а резултата в петък ще навърши 1годинка Simple Smile. Времето лети, все едно вчера тръпнех в очакване на теста.
Успех на всички чакащи!

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 00:15 от Nandin

# 418
Да не кажа че 2 години чаках симптоми всеки месец, а когато и на двата ми успешни опита ми се гадеше на 6-7 ден и изобщо не заподозрях бременност. Пък колкото и смешно да прозвучи на 15-ти ден след трансфер препиках една содичка, ама тц не мръдна, веднага отидох до аптеката, уринарния беше категорично с 2 наситени, на следващия ден ЧХГ 3386

# 419
Момичета излезна ми кръвния и е 56.40
Малко е нисък и петък ще повторим, за да видим... иначе ми е 9 ден след трансфера на 5дневни

Общи условия

Активация на акаунт