Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 44

• 15 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Мелани, на бас, че така ще стане. 😎
Иначе очаквам Виктория да е главно действащо лице в следващия сезон.

Обаче, всичко ще се случва много бързо, защото явно в петък епизода не е двоен.

Дрийми кажи си де, дай да поспорим малко.

# 61
Дрими кажи си не го задържай в себе си. Ей го на сега на мен ми улекна. Зорница не отиде на психиатър, ама скоро с тия сценаристи ние ще сме за там.

# 62
Мерси, слънце 😘. Вярвам ти.
Просто не ми се чака до петък. Щеше ми се нещичко хубаво да ни подхвърлят преди това.
Ето ти нещичко хубаво.

Кажи я тая пробойна, да я запушим.

# 63
Мелани, на бас, че така ще стане. 😎
Иначе очаквам Виктория да е главно действащо лице в следващия сезон.

Обаче, всичко ще се случва много бързо, защото явно в петък епизода не е двоен.

Дрийми кажи си де, дай да поспорим малко.
Роси, ти мислиш че Банков ще хукне след Зорница, изоставен от Виктория?? Учудваш ме Wink

А защо смятаме, че няма да е двоен епизода?

Да поспорим, ама ще ме разпънете на кръст 😂. Страх ме е 🙀😂.

# 64
Оффф, давай, кво се прайш.

# 65
  • София
Дрийми, половин заплата залагам 👻😈

Няма да те разпъваме, а нали знаеш, че после за един ден ни минава и възкресяваме.

# 66
Дрийми, половин заплата залагам 👻😈

Няма да те разпъваме, а нали знаеш, че после за един ден ни минава и възкресяваме.

Чакай малко! Вчера не смяташе така. Отрече, че Банков ще тръгне след Зорница?

# 67
Мерси, слънце 😘. Вярвам ти.
Просто не ми се чака до петък. Щеше ми се нещичко хубаво да ни подхвърлят преди това.
Ето ти нещичко хубаво.

Кажи я тая пробойна, да я запушим.

Доне, разтопи ме и ме усмихна. Благодаря 😘. Да знаеш при лоша развръзка идните дни на теб разчиташ да ми върнеш душевния мир.

Роси, ще ми обясниш ли как влиза теорията ти в позитивния сценарий, че на мен не ми се връзва.

Пробоината след малко.

# 68
  • София
След промото и думите на Банков към Виктория размислих 🙄🙄🙄

Абсолютна и необходима е теорията ми за категорично прекрасен и хубав финал - Банков и Зори се женят Simple Smile.
Шегувам сеееее.
 Мда, смятам, че ще минем през нещо подобно.

# 69
След промото и думите на Банков към Виктория размислих 🙄🙄🙄
Ясно. Макар че той е категоричен там. Или смяташ, че каза твърде бързо - там всичко е приключило?
Честно казано, искам Банков да тръгне след Зорница - да го има чаканото отрязване и да продължим по сценарий.

Дрийми - малииииии, тогава ще трябва и много вино хахахах. И още повече умения.

# 70
Няма да се притеснявате. В момента тренирам усърдно, за да вляза във форма и след прожекцията в петък да бягам след Зорница с вилата и факла в ръце. Като трябва и след Виктор ще бягам Animal Smiley Cat

# 71
Няма да се притеснявате. В момента тренирам усърдно, за да вляза във форма и след прожекцията в петък да бягам след Зорница с вилата и факла в ръце. Като трябва и след Виктор ще бягам Animal Smiley Cat
Разбрахме се да бягаш след Димитър.

# 72
Тъпо промо. Гадна Генадиева ще ни прецака накрая.
Доне от сега подготвяй успокоителните материали.
Ех бях се настроила за двоен финал това сега откъде. Ама верно много бързо ги заснеха последните епизоди.

# 73
Така, дръжте се 😆.

Защо Зорница от началото на сезона не казва дори 1/3 от това, което Дона написа и гласно не определя темата Банков като приключена? Защото нито едното от двете не е вярно.
Да, обича Марио, но както каза един от героите в Анатомията - не достатъчно.

Снимката от метрото ми е спасителния пояс. Банков не ми се струва готов за брак, а Зорница е с рокля.

# 74
Виктория може да провокира Банков за разговор със Зорница, но не да си търси щастието с нея, а като приятел, нали го играе доброто ченге този сезон.
Както той сам го каза те са вече различни хора.
Та те не общували нормално и не знам какво може да ги свърже за връзка.
В миналото им мина много болка и тъга, а да градят върху това щастие, не ми се вярва....

Общи условия

Активация на акаунт