Мъжка и/или женска работа?!

• 17 186
  • 363
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Ами..освен да те поканя да поживееш малко у нас - или в някоя от другите потребителки, които имат такива мъже. Може и да повярваш Grinning

Не давам никоя да идва у нас, че току-виж, като разбере колко страхотен е ММ и как се справя с всичко, ще пробва да ми го открадне. Mr. Green

# 226
Ами..освен да те поканя да поживееш малко у нас - или в някоя от другите потребителки, които имат такива мъже. Може и да повярваш Grinning
Не давам никоя да идва у нас, че току-виж, като разбере колко страхотен е ММ и как се справя с всичко, ще пробва да ми го открадне. Mr. Green
Моят е и рус и синеок, само това остава - да го въвеждам в изкушение със съфорумки Stuck Out Tongue

# 227
  • Sofia
Моят – нисичък и с коремче, ама има други предимства. Laughing

# 228
  • София
Моят е и рус и синеок, само това остава - да го въвеждам в изкушение със съфорумки Stuck Out Tongue
Оу, това не съобразих. Моят е висок, синеок и тъмнокос, и без това ми го заглеждат по клубовете, остава и някоя кръшна съфорумка да го отмъкне Smile

# 229
Моят е много грозен, няма смисъл някоя да идва у нас  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 230
  • София
EmmaT SmileSmile
Vervam да си води подробни бележки къде да ходи!

# 231
не точно мъжка женска но имаме разпределение:
аз готвя,чистя,приготвям му обяд за работа,отговарям за пазаруването (дори и да пазаруваме заедно аз правя списъка и "менюто")
чинии и двамата мием
той хвърля боклука (имаме голяма кофа и ми е трудно на влача боклука)
пране по-често той пере и сгъва,защото всяка пеалня е 80% негови дрехи- работните му всеки ден се перат. Чаршафи и т.н. аз пера,че иначе бог знае кога ще се сети за тях.
случва се да ме изненада и да измие пода ,но рядко.
Аз лично да чистя сняг от покрива или да рина сняг около къщата не желая-за мен това е мъжка работа Grinning ,не чистя и листа наесен.

# 232
Вие ги държите под ключ ли?
Не е нужно никоя да идва у вас, и не ви ги крадат, те сами се дават Simple Smile

# 233
Когато и двамата работехме на пълен работен ден се случваше така че той си беше вкъщи повече време от мен и беше поел много често готвенето, понякога миене на чинии, прахосмукачка и други неща ако му направят впечатление. Аз от своя страна често пазарувах, занимавах се с прането, простиране  и един път в седмицата основно почиствах за да е по-лесно през останалото време за подръжка. От известно време той се занимава с цветята вкъщи, защото когато зависи от мен те просто умират. Сега съм вече бременна в 8 месец и ми е трудно да правя някои неща за които преди не съм разчитала на него. Сега само той изхвърля боклука, само той обслужва колата. Преди и аз ги вършех без проблем тези неща. В момента аз поемам повече домакинска работа защото съм си вкъщи, но все още ходим винаги двамата на пазар. Той просто не гледа цени. Той мъкне сега торбите логично.
Израснала съм без баща и всичко си поделяхме с майка ми. Не мисля че има мъжка и женска работа. Каквото може той мога и аз. Който е с повече свободно време той го върши и това е.

# 234
Моят мъж не обича къщната работа, като го накарам обаче я върши, но с нежелание....хвърля кофата, понякога пазарува, сменя спалното бельо и когато е в настроение простира.....НО другата работа я върша аз, има един плюс обаче....купил ми е всички уреди и удобства да ми улесни живота....кукър, ел. ренде, миялна машина, прахосмукачка робот, парочистачка.............не възразява да извикам човек да измие прозорците! Laughing

# 235
Моят мъж не обича къщната работа, като го накарам обаче я върши, но с нежелание....хвърля кофата, понякога пазарува, сменя спалното бельо и когато е в настроение простира.....НО другата работа я върша аз, има един плюс обаче....купил ми е всички уреди и удобства да ми улесни живота....кукър, ел. ренде, миялна машина, прахосмукачка робот, парочистачка.............не възразява да извикам човек да измие прозорците! Laughing
Искай сушилня за дрехите...така даже и той сам си пере..ако трябваше да простира-никакъв шанс Grinning

# 236
Искай сушилня за дрехите...така даже и той сам си пере..ако трябваше да простира-никакъв шанс Grinning
Готов е веднага да купи, ама няма къде да я сложа! Laughing Когато се развали пералнята ще вземе комбинирана!

# 237
  • Пловдив
Много ми е странно това "зареждане на миялната" - вие не пробирате ли веднага всеки съд след използването му? Къде ги слагате, преди да ги "заредите" в миялната?
В мивката ги трупам, а ако там няма място - на плота.

Да не изпадаме чак в дребни битовизми, ама в мивката ги слагаме. И когато са 1-2 чинийки и чаши, си ги измиваме на ръка в рамките на няколко минути, а не чакаме ден и половина да се събере миялна. Много мразя да ми засъхват мръсни съдове, било то и складирани в миялната.
И какво ще им се случи на мръсните чинии ако почакат? Много ми е странно. Хич не ми пречи да чакат.

Пък ние и двамата с моя мъж сме хаотични, ама някак кютаме Simple Smile

# 238
Много ми е странно това "зареждане на миялната" - вие не пробирате ли веднага всеки съд след използването му? Къде ги слагате, преди да ги "заредите" в миялната?
В мивката ги трупам, а ако там няма място - на плота.
Аз ги бутам направо в миялната, по ми е лесно, но ММ предпочита да ги трупа в мивката и после ги реди, който както иска......в повечето случаи аз му ги прибирам от мивката! Joy
Но аз съм си такава ....не обичам да ми се мотае нищо не прибрано! Иначе след два дни и той ги прибира там! Joy Joy

# 239
Миялните са за семейства и домакинства, в които се яде стабилно. Ако ще миеш една чаша и една чиния на ден по-добре е на ръка. А как си държите мръсните чинии дълго време неизмити в мивката? Не привличате ли хлебарки, не ви ли дразни?

Общи условия

Активация на акаунт