Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 999
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 475
То и аз даже взех да се замислям дали наистина Армстронг е стъпил на Луната.

# 2 476
  • Испания
Smileys,защооо???? 🤭🤢🤮 Леле ужасни крака,или аз просто съм гнуслива в това отношение (стъпалата на хората са ми доста гадни) ... 🤢🤮🤢

Ми... PELLI ги пожела.

# 2 477
На*ра се с това наргиле Блажко. То бива да смуче,да опъва,ама не го пусна. Чудя се как не си го носи и в леглото,до като заспива да си цоца. 🙄

# 2 478
Г*мов е на принцпиа: отричане на всичко, което не познаваме или не разбираме. Той е една вселена.
Мислиш ли?

# 2 479
За Армстрог е ясно, че не е .
Аз за Гагарин се зачудиих.

# 2 480
И на мен ми стана гадно и гнусно с тези пръсти и нокти, брррр...

# 2 481

А последно кой беше?

# 2 482
  • Испания

От години има множество руски документални филми, които доказват, че нищо подобно не се е случило.

# 2 483
По степен на смисленост твърденията на Гъмов са не по-различни от онези на манекенката от по-предишния сезон за това, че Земята е плоска. Да прочете малко физика и ще разбере как се връща тяло, когато е извън орбита! Направо съм потресена от това невежество!

# 2 484
  • София
Щото нали тя непрекъснато твърдеше, че ще е една от двамата финалисти... да, ама не...no no
Всъщност, Жени Калканджиева заяви, че те двете (Жени и Албена) ще са на финал. Smile

# 2 485
Гъмов не вярва че някой е излитал в космоса не само за луната. Много интересна тема

Такива спекулации отдавна кръжат в пространството - че американците не са кацали на Луната.
Така и така, никога няма да разберем истината, докато не изпратят отново хора на Луната, да видят дали знамето е още там и има ли въобще знаме.

# 2 486
Е Гагарин само е летял в Космоса - обиколил Земята.

# 2 487

Simple Smile

Упражнение по химия:
- Подай ми натрия.
- Na.

# 2 488
Ми последно не зная, но нали и ние си имахме един , дето летя със съветските летци. А, за него точно говорят в момента.

# 2 489
  • Испания
На*ра се с това наргиле Блажко. То бива да смуче,да опъва,ама не го пусна. Чудя се как не си го носи и в леглото,до като заспива да си цоца. 🙄

Там ръцете му са заети с друго, както видяхме.

Общи условия

Активация на акаунт