Big Brother: 🕵🏻Most Wanted🕵🏻 2018 – Тема 13 ФИНАЛ /03.12. - 11.12.2018/

• 103 980
  • 3 479
  •   1
Отговори
# 2 490
Пели, като го гледам тоз как дърпа тва наргиле Злата ще си мечтае за Галенината вана. Нормално е 3 месеца начало, секс по цял ден, може би груб и т.н. харесало й е. Те обаче не се познават и оттук натам само нея я чакат лошите изненади, той вече си е получил каквото му трябва, негова е, уж го боготвори, иска да му ражда дете, лепи му се постоянно. После ако не схване какво я чака ще забременее верно и оттам само зор и пердах. Независимо физически или не, тя отсега не е възхвалявана и уважавана, просто от тоя няма да го получи желаното отношение. Никита май е доста изживяла и никак не е наивна за отношенията между хората. Тя ясно вижда, че Златка тепърва ще се пече на бавен огън. Неслучайно каза видях там пробойна..

# 2 491
То и аз даже взех да се замислям дали наистина Армстронг е стъпил на Луната.
За Армстрог е ясно, че не е .
Аз за Гагарин се зачудиих.
Е Гагарин само е летял в Космоса - обиколил Земята.
А след него кой беше?

# 2 492
На колко светлинни години е самият Гъмов

# 2 493
Мда,яко гнусно е. 😂
Smileys,видях аз,че ги пожела,но не очаквах да е чаак толкова гнусничко. 😂
ПС: стига дее,това в Господарите го дават всяка вечер. 🤢 Който си легне със сърбящо дупе,се събужда с миришещо пръстче. 🤢

# 2 494
  • Испания
Ми последно не зная, но нали и ние си имахме един , дето летя със съветските летци. А, за него точно говорят в момента.

Един - не. Двама. Георги Иванов Какалов и Александър Александров.

# 2 495
Аз като ви казвам, че много сценаристи четат тук и снасят матРиал на съквартирантите...
Споменах аз, че Гъмов и Вулева не са много интелигентни заради разговора за Космоса, който водеха в началото и хоп, тази вечер пак за Космоса се говори - този път се демонстрират знания или по-точно съмнителни твърдения и спекулации. Гъмов, Гъмоооов...алеле мале. Simple Smile )))

Говори си по специалността, бре, братче. Кажи един сонет на Шекспир примерно...ама ха!

# 2 496
Ми последно не зная, но нали и ние си имахме един , дето летя със съветските летци. А, за него точно говорят в момента.
До къде летя?

# 2 497
До къде летя?

Нагоре-надолу. Simple Smile ))

# 2 498
  • Испания
Джулиана пак липсва. Да не е на магистралата?

# 2 499
Тя страда за най-добрата си приятелка,Албена... 😔😭😥

# 2 500
Уагабунга, и Георги Иванов обикаля Земята.

# 2 501
Дадоха я в началото Джулката

# 2 502
  • Испания
Тя страда за най-добрата си приятелка,Албена... 😔😭😥

Олииииииииииииии!

# 2 503
До къде летя?

Нагоре-надолу. Simple Smile ))
Е ти изпитваш ли ме сега Joy
Бях много малко дете , много се вълнувахме- социализъм, триехме мутрите на гадните американци, помня, че стана някакъв провал с мисията, но ги обявиха за герои поради прецедент. Това помня. После ама хич не ме е вълнувала темата. Аз съм като Шерлок Холмс- не помня в кой роман си имаше реплика, че не го интересува има ли луна, или не, интересуват си г неговите си неща.

# 2 504
Хората откриха Уагабунга, вие за Луната се съмняятЕ Joy
Ник-а с ник на мъжки полов член, чак аз те чух ..стига крещЯ и напъвА..И десет по хиляда книги да прочетеш-не стигат и няма пак да си ми симпатичен ..Да,да знам, че не те вълнува, взАимно е. Не си хаби гласовите струни, няма да ми нарушиш покоя.
Вулева единствено ме разочарова със търговийката си и ме отказА от нея си.
Никита да печели, за шок и пОтрес на 'урчо и сие...ей тъй от злоба го искам Stuck Out Tongue Winking Eye
Като пък заговорих за тази злоба..всеки си я носи, къде в чувал, къде в малко портмоне Joy Соре, твай нехаресваната истина. Вече от много, много други качества...зависи как и колко ще покажеш от нея, дали ще я използваш да нараняваш или просто ще я изживееш за момента и подминеш..
Аз също съм билА на Луната, бре,чи кО? Joy зАвчера..но към Уагабунга експедиция няма да осъществя...По-добре към Марс Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт