Сватба, булките на 2019 - II част

• 41 474
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Ние си купихме вази от Джъмбо - стъклени са, кръгли, тип аквариум за златна рибка. Ще ги напълним с топчета екопочва и в тях ще поставим саксийките. Засега сме се спрели на сини топчета екопочва и ни се иска цветята да са розови орхидеи, но зависи какво ще има на борсата. Мисля следващата седмица да отида да попитам какво очакват да получат и дори да поръчам нещо, ако трябва. Цветовете на сватбата са ни синьо и розово. От ресторанта ще ни осигурят бели калъфи и сини панделки за столовете, ние сме си купили от Алиекспрес сини тишлайфери за масите Simple Smile

# 556
Здравейте, аз също ще се омъжвам тази година на 24.08.2019 и си търся рокля. Бях в Белгия и пробвах няколко рокли като се оказва, че най-много ми отиват рокли с горна част корсет. Някой има ли представа къде мога да намеря хубави рокли? Бюджетът ми е максимум 2000 лв. Не мисля, че повече от това си струва... Даже и това е много...
За кой град се интересувате?

Живя в София, но определено съм готова да отида и в друг град за рокля.

# 557
Знам, че е по-голяма играчка, но смятам от предната вечер да се погрижа за ресторанта, ако ми позволят. Все още не съм говорила за това с тях, чакам да уточня бройката за гостите, но не мисля че ще има проблем. Града е малък и няма агенция, така ще ми се наложи да търся от съседен град, а имам 1 или 2 ходения до там преди сватбата, така че нямам време да се срещам с агентка.
На мен другата идея, която ми допадна от пинтерес е тази:

# 558
Ние ще си пренесем украсата от предната вечер в склада на хотела. На самият ден майка ми ще подреди украсата с помощта вероятно на леля ми и/или шаферките. Но при нас ритуалната зала е от 16ч и родителите ни няма да имат никакъв друг ангажимент преди това, така че по обяд ще могат да влязат да украсят Simple Smile

# 559
Да и това е вариант и при нас. След църквата, докато ние сме на снимки, няколко души могат на бързо да украсят ресторанта, ако предварително сме подготвили всичко.
И ние доста неща ще си поръчаме от Алито за украсата. Добре, че са китайците да ни помагат! 😁

# 560
Много са хубави тези стъклени кръгли вази.Аз имам също у дома  и според сезона си ги аранжирам.Синът ми след всяко ходене с леля си в Гърция ми носи по една торба бели камъчета,много красиви.
   Аз ще имам доста гости у дома-моите родители + моят дядо,те са от Плевен.Свекърите от Варна,евентуално нашите кумове от Канада,сестра ми  и девер ми и те от далечни градове,но ще спят на хотел.Абе,както ви писах по-горе,ние сме една голяма,шумна фамилия.То и без сватба сме си шумни и купонджии,пък сега....

# 561
Имам въпрос към булките през март. Момичета запознати ли сте кои са сезонните цветя през този месец? Аз много исках нашият акцент да бъде цветето кала, но се поинтересувах и вариантът бил да се поръчат от Холандия, като щели да бъдат много малки!
Мисля да се насоча към холандските божури и еустомата.
Вие на какви цветя ще заложите?

# 562
Имам въпрос към булките през март. Момичета запознати ли сте кои са сезонните цветя през този месец? Аз много исках нашият акцент да бъде цветето кала, но се поинтересувах и вариантът бил да се поръчат от Холандия, като щели да бъдат много малки!
Мисля да се насоча към холандските божури и еустомата.
Вие на какви цветя ще заложите?

За мен божурите са адски красиви, и в букета на булката като основно цвете става много красиво.
Моята сватба е в началото на октомври и сигурно ще избера лавандула и още нещо.

# 563
За кой град е това?Аз мисля,че по всяко време на годината може да ти осигурят кала.
Пролетните,мартенски цветя са зюмбюл,синчец,фрезия,минзухар.

# 564
До колкото на мен казаха- всички цветя са внос от Холандия. В България нямало производство. Бях гледала документален филм как холандскире фирми пресушават цели езера в Африка за тези цветя... а местните хорица.... За това не искахме дори да имаме цветя на сватбата. Но се убедих, че нашата зала без цвета няма да мине...Като компромисен вариант решихме малко цвята, които са пове тип клони- ще сме на морето.

# 565

Нещо такова ще е но с по-малко цвета в основата.

# 566
Здравейте, аз също ще се омъжвам тази година на 24.08.2019 и си търся рокля. Бях в Белгия и пробвах няколко рокли като се оказва, че най-много ми отиват рокли с горна част корсет. Някой има ли представа къде мога да намеря хубави рокли? Бюджетът ми е максимум 2000 лв. Не мисля, че повече от това си струва... Даже и това е много...
За кой град се интересувате?

Живя в София, но определено съм готова да отида и в друг град за рокля.
С този бюджет можеш да си намериш много хубава рокля от бутиците в София. Погледни тези на първа страница, а също и Carrie wedding.Не мисля, че ще имаш нужда да ходиш до друг град.

# 567
  • Пловдив
Аз днес си поръчах рокля от ателие "Александра" в Асеновград. 740 лв, те ще ми я шият. В края на февруари съм на проба и през март ще е готова.

# 568
Момичетата със меден месец в Доминиканската Република, сами ли си я организирахте или бяхте с агенция?

С агенция бяхме ние. Simple Smile
Би ли споделила агенцията?

Оданс травел е. Simple Smile Има много противоречиви мнения в интернет, но ние останахме доволни. Родителите ми ходиха със същата агенция до Куба, месец след нашето пътуване, и също останаха доволни. Simple Smile

# 569
Аз днес си поръчах рокля от ателие "Александра" в Асеновград. 740 лв, те ще ми я шият. В края на февруари съм на проба и през март ще е готова.
   Козирогче,готов модел ли избра,или нещо промени по него?
 Дъщеря ми днес има уговорка в Палома Фешън на Пиротска,аз ще бъда с нея.а утре сме на изложението.

Общи условия

Активация на акаунт