Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 53

• 77 042
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
В Лили е намалена маската на Гарниер. Simple Smile Аз имам балсама от кокосовата серия на Лореал и съм много доволна -гъст е като маска и наистина аромата му се запазва дълго. 😍

# 391
Маската на Гарние от утре е на 7.99 в ДМ.

# 392
Къде гледате брошурата ?

# 393
  • Пловдив
Къде гледате брошурата ?

Има я вече в магазините. От няколко дни.

# 394
Аз я видях качена в промооферти. Чудя се дали да не я взема.
Засега съм с Агива, по препоръка от тук, и като за три лева съм много доволна.

# 395
Искам да похваля маската храна на Гарниер с папая уникална е. Косата ми стана супер мека, пухкава и загладена

# 396
  • Бургас
Дамиии,какво ви е мнението за маските hair food на гарниер? или да заложа на елсев? 🤔🤔
Имам и двете и ги харесвам, но ако трябва да избирам ще е на Гарниер банановата храна, уникална е.

# 397
Скрит текст:
Момичета, знаете ли дали в търновското Лили има намаление на Никс?

Има на избарни тонове на HD фон дьо тен-а, базата, сенки и на по-грозноватите цветове червила и моливи.

Коя база? За сенки ли?

Благодаря. Основата ми за сенки свършва и се оглеждам за нова. Коя може да ми препоръчате?

Последна редакция: чт, 10 яну 2019, 08:18 от bubanka

# 398
Скрит текст:

Има на избарни тонове на HD фон дьо тен-а, базата, сенки и на по-грозноватите цветове червила и моливи.

Коя база? За сенки ли?

Благодаря. Основата ми за сенки свършва и се оглеждам за нова. Коя може да ми препоръчате?

На есенс е с много добри отзиви, I LOve colorfull

# 399
И аз съм за основата на есенс

# 400
  • на земята
Беше обсъждан молив за вежди Флормар,може ли снимка,не мога да го намеря къде е ,някой го беше постнал,но не го откривам.
Благодаря много.

# 401
  • Някъде там
Аз влизам с въпрос за моливите за очи със сребристи и златисти частици , нанасяте ли ги във водната линия на окото? Дразнят ли очите тези частици.Много си харесах NYX Slide on Eye Pencil- Black Sparkle

# 402
Римел Scandaleyes база за сенки е много приятна, като за 6-7лв. След поне 7ч забелязвам крийсване, но съм сигурна, че само аз си го виждам, не е много забележимо от раазстояние. Базата на Буржоа е като бетон-контакт, но и цената е двойна, и по-трудно се намира.

# 403
А нещо за разширени пори и черни точки? Със суха кожа съм.

# 404
Скрит текст:

Коя база? За сенки ли?

Точно на NYX в бурканчето е много добра! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт