Проблеми с половинката

• 8 931
  • 91
  •   1
Отговори
# 90
sunshine_karli, майка ти е на 150 км. ако решиш да идеш при нея ще има ли възможност да останеш докато спре да те търси приятелят ти?
И честно си кажи, ти искаш ли тази връзка да продължи?

Не разбрах кой каза, че майка ми е на 150 км?!
самата ти:
...Прав ли е майка ми да живее на 150 км и той да се сърди, че искам да ходя два пъти месечно при нея ....

# 91
  • София /Абсурдистан
Скрит текст:

Много се радвам, че има истински мъже, които знаят кое е вай-важнато. На мен ми е много далечно, но се надявам и аз да намеря човек, който да ме прави щастлива и съответно аз него Simple Smile Благодаря за вдъхновението

Те и простаците, като твоя са истински, не са анимационни и знаят, кое им е най-важното - да унижават някой друг, пък току виж забравили, какви нищожества са.

Не ти трябва вдъхновение, а да потърсиш, къде си закопала достойнството си. Гади ми се от такива. Ако ми е насреща бих повърнала отгоре му, върху немско-италианската му муцуна.
Това ми е вторият приятел, първият ми приятел беше чист българин, който веднъж ме би, но още същия ден нещата приключиха, а и бях на 18. След това намерих този и ми се струваше първите 2 години прекрасно, но после нещата станаха други. Лесно изглежда да се каже намери си достойнството, но колкото повече минава времето имам нужда от помощ... Тази Коледа е напълно възможно да я прекарам при психолози, надявам се да намеря сили от някъде и да си събера мислите..
Тази Коледа прекарай с родителите си и хората, които те обичат.
А след Коледа, може би не е лоша идея да се видиш с психолог, поне има шанс да разбереш защо привличаш все мъже-насилници.

Това е и моето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт