Фермата 4 - Съединение - тема 14 - ФИНАЛ (10.12. - .....)

• 73 853
  • 2 239
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Хора, сега го разбрах Гошо.Изживях го.
Оцъклих очи, фанах се за сърцето, пулса беше към 129/малко повече от неговия/, тряснах по масата, скочих от стола и си облякох пижамата с меченце/ нямам блуза с Левски.
Разбрах го човека
Нали, Джоли?  Joy
И аз като теб, само че от яд даже не се сетих, че досущ на него го докарваме.  Laughing

# 931
Май само аз съм доволна тази вечер 😊, при все, че и тримата са ми симпатични.

# 932
  • София
Казах ли ви аз,че Дидо няма да е първи финалист и че от тези неориентирани бивши фермери зависи всичко.
Сега като пуснат сълзите на доброто момче-джентълмен във финалните видеа,всички които сефте гледат фермата ще извадят носните кърпички и ще му подарят смс.
За да не се случи всичко това,от изключителна важност е срещу него да е Дидо,който трябва да преодолее Нури Simple Smile
Ами защо не-той му води по точки от фермерския дуел.
Аз след малко ще гледам епизода ,за да видя детайлно нещата.Пффф,добре че ви прочетох първо,че да съм психически подготвена за това фиаско.

# 933
аре стига бе. къвто ще да е не ви ли докосва поне малко това че е загубил майка си
Мен лично може и да ме докосва донякъде, защото бях на 29 г., когато баща ми почина след 2 седмици от тримесечно възстановяване след операция - уж навреме направена, даваха гаранция поне още 10 години живот...
В този момент работех като "шеф протокол" на фирма - колегите, разбира се, ми съчувстваха и се опитваха да ми помагат незабележимо, директорът също, но работата си беше работа....  

С това искам да кажа, че човек може да потиска страданието си, може да се усмихва, или смее, но какво е в душата му, той си знае. Но, като цяло, външното ми поведение не се промени. Това, което не харесвам и не приемам в Роман е просташкото поведение, защото то не зависи от страдание, а е въпрос на отношение. Едно е да напсуваш елементарно някой, който те е засякъл на пътя, друго е да кажеш на жена такива гнусни думи, които той използва срещу Росица - само много елементарни хора могат да го направят.

А за Росица - нямам думи и много съжалявам - както и за подкрепата ѝ към Жоро, така и за вота ѝ. Но, тя май е класически пример за "Стокхолмския синдром" /не съм убедена, че точно това определение трябва да използвам/, но принципът е същия - да се привързваме по някакви причини към насилниците ни.

# 934
  • тук и там
Нури няма никакъв шанс срещу Роман на финал.Почти никой няма да гласува за него.За това и Дидо трябва да спечели  дуела..Така ще има оспорван финал.И .направо другият път вече , да ни кажат кои са финалистите направо в началото,и да не си губим времето  три месеца.Що премиери изтървах по HBO заради неделните дуели ..И накрая...Роман финалист! ЖДНБ !Миналите сезони не съм ги гледала,обаче май  този ще ми е последния..

# 935
  • Sofia
Хора, сега го разбрах Гошо.Изживях го.
Оцъклих очи, фанах се за сърцето, пулса беше към 129/малко повече от неговия/, тряснах по масата, скочих от стола и си облякох пижамата с меченце/ нямам блуза с Левски.
Разбрах го човека
Нали, Джоли?  Joy
И аз като теб, само че от яд даже не се сетих, че досущ на него го докарваме.  Laughing
rotfImbo
Притеснихте ме и двете,да пращам медицински екипи ако трябва,да нсе гътнете за едното нищо  Joy

# 936
....Що премиери изтървах по HBO заради неделните дуели ..И накрая...
Аз затова го гледам на запис и превъртам рекламите и лиричните отклонения.
Гледам само Роман и Сашка имат по 6 гласа, на дъното на класацията в нашата анкета, странно сме различни от фермерите, а , защо ли ....  току виж и Сашка ни изненада утре на дуела хахах

# 937
Много ме е яд на Росица! Как можа да забрави как я псуваше и обиждаше Роман! А сега той е най достойния за финал!
И за Нури ми стана неприятно , че получи толкова малко гласове.

# 938
  • София
rotfImbo
Притеснихте ме и двете,да пращам медицински екипи ако трябва,да нсе гътнете за едното нищо  Joy
Не, аз нямам нужда, чувствам се отлично. По принцип съм с много ниско кръвно и не ми е драма, че съм го вдигнала леко. Даже има още накъде, но се пазя за утре.  hahaha

# 939
# 940
Аз по принцип не съм любител на конспирациите, но сега нещо ми хрумна /без да знаят кое, как и какво е възможно/ - мненията за Роман като цяло са отрицателни /във форума, във ФБ/, но някак си /срещу какво и как/ той става финалист. За двубоя между Дидо и Нури - не се наемам да коментирам /дали и там няма някаква договорка срещу..../ - Дидо печели. На финала, който не знаем каква ще бъде "техниката", трябва да се гласува /евентуално/ за един от двамата. При толкова негативно отношение, къде ще отидат повечето SMS-и - за Дидо, разбира се. И, ето ти печалба за продуцентите.

За "женския дуел", не съм много сигурна за тази схема, както и не знам, дали най-накрая няма да имаме "възможност" само да гласуваме за победител между мъж и жена - т.е. отново повечко SMS-и.

Наистина, не знам, просто хрумка и просто споделянето й, не ме бийте с домати, хаха.

# 941
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз,като жена и майка,никога няма да приема позицията на Росица.За мен е човек без себеуважение и жена,която не си знае цената.Заслужава цял живот да бъде мачкана от мъжете,да бъде изтривалка и прислужница.👎
И за мен,точно тя е най-голямото разочарование във Фермата 4.Останалите бяха себе си,и Георги,и Роман и Миленка..но тя Росица,е просто падение в рамките на няколко дни.

# 942
Имам чувството, че гледам друго предаване, сякаш съм сбъркала реалитито🙄
Оставям все пак възможността като зрител да не съм съвсем обективна, предвид подбрани субективно кадри  от продукцията.
Романе, (ако случайно някога прочетеш това) не знам живота какви изненади и уроци ти готви за напред, но днес те подкрепиха основно жени. Гласуваха за теб, защото такова е женското сърце, да съчуства, да закриля, да те вземе под крилото си, едно такова сърце е женското да се умили и затупти! Брой до 10, преди да напсуваш пак някое женско сърце!

# 943
  • Sunshine state
Ъъъъ, нямам думи?! Само това мога да напиша.. Псувал някои наред, но гласуват за него и нещо повече - определят го като знаещ?! Надявам се не азбуката... Нямам фаворит вече и ми е все тая кой ще спечели формата. Голямо разочарование за мен.

# 944
Другите как да е, но Росица и Лили?!  Shocked  А Нина? Кога точно направи завой от Нури към Роман?  Thinking Какво стана с бащата на фермата? Дори рева за него.  newsm78 Изумена съм! Честно!
По-интересно ми е сега месец и половина след това гласуване дали биха гласували по същия начин?  Thinking Ако в неделя всички гласували за Роман, отново гласуват за него, официално ще ги призная за ято големи бели птици, или казано на чист български-патки.

Общи условия

Активация на акаунт