Спам тема (от студеца ах! нас не ни е страх) от 12.12. до когатo

• 18 759
  • 790
  •   1
Отговори
# 90
Спи. Сънят оправя. И вземи си промий носа с разтвор на морска сол, не с тия спрейове. Направи си ти разтвор. Да знаеш, че солта трепе бацилите и подсушава добре.

# 91
Оф, бе, Джу! Hug Оправяй се вече! И си помисли за превенция после. Масажи ли, готин доктор ли, повече пиене..... Grinning

# 92
  • Euskal Herria
И трите! Wink Превенцията е важна!

# 93
  • Тра-ла-ла
Стягам се, стягам се. Че следващите няколко седмици мисля да пея на по-професионално ниво Stuck Out Tongue Winking Eye Никви доктори и пиянствания. Достатъчно се натоварих психически и физически с внезапно умрелата ми бричка и търсенето на нова и набирането на фонд. Масажите...за еВ@не ли говорите? Joy

Спи. Сънят оправя. И вземи си промий носа с разтвор на морска сол, не с тия спрейове. Направи си ти разтвор. Да знаеш, че солта трепе бацилите и подсушава добре.
При мен целогодишният проблем е сух нос. Тогава стават фаловете. Сухата лигавица е манна небесна за вируси и бактерии. Соленият разтвор също много ме пресушава. За това в момента слагам разни хендмейд смеси от етерични масла след капките за отпушване. Първите действат на по-плитко ниво, вторите - в дълбочина. Експериментирам. Бе, ще преборя хремата. Минава за 7 дни с капки и за 1 седмица без капки Joy

# 94
Трябва ти общо повдигане на имунитета, Джу. И няма да те нападат така често и зверски.
Напускам ви. И умната!

# 95
  • над кукувичето гнездо
Една съквартирантка имах преди време, която си пъха парченца лук в ноздрите. После пробва и с ракия... много ѝ се възхищавах на постоянството.

# 96
# 97
  • Тра-ла-ла
Тия китки ще ги "уморя" по-бързо отколкото истинските Joy

# 98
  • над кукувичето гнездо
Трябва обаче и система за охлаждане да има.

# 99
  • Euskal Herria
Нали иде Коледа...

# 100
  • над кукувичето гнездо
Ще чакам да изпадат игличките и да се омешат. И, все пак, повече ме влече на дясно...

# 101
  • Тра-ла-ла
Аз искам тази "елха". Така няма да се налага да избирам коя от горните две да взема Joy

# 102
Добро утро !
Време е за кафе,закуска и на плантацията.
Джу, пробвай с нагрята морска сол - стопляш солта на котлона, после в едно парче плат я исипваш дорде е топла и през хавлия налагаш на синусите. Кожата може да почервенее леко, ама отпушва носа.
Нещо Кикимората и Гугълчето се губят по тъча.Евритинг - също. Не им е чиста раутата !

# 103
Дзак! Ей мъ на! Тук съм, предколедно ме налегна ноу работа, но пък ще работим само до 21 и после... кОпон!!!

# 104
  • Варна
Ей такова коледно дърво искам аз.

Общи условия

Активация на акаунт