Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 793
  • 795
  •   1
Отговори
# 165
МикиМаус , честито Simple Smile Чудесна изненада ... Лека и спокойна бременност ! Или О ти е била по-ранна , или човеците са многооо издръжливи Grinning

Декември определено е месеца на чудесата Heart

# 166
Благодаря, Вики Kiss
Ще се чуе какво е станало, не ми се иска да правя тест днес, вече толкова отрицателни видях. Изобщо не биваше да правя грешката да се тествам на 8-я ден след Ову. Ако днес нямам изненада, дано с утрешния тест изненадата да е две черти Heart ExlHeart Exl

# 167
Момичета, два дни след овулацията е днес, и ми се случи нещо, което никога не е било. Сутринта закусих от остър глад,после пих кафе и докато отивам към спирката повърнах.Знам че е адски рано, но така се надявам на чудо! 

# 168
Мила много ти е рано. Не се вглъбявай в такива неща.. всичко това е от голямото желание Nature SnowmanNature SnowmanNature Snowman

# 169
Не мога да ги разбера тези които влизат изневиделица от нищото, само за да се похвалят с положителен тест. Честито.. :/
Мен ме заболяха гърдите, което е сигурен признак, че овулацията е минала..  Simple Smile

Подкрепям с 2 ръце!
Честито да им е на тези момичета , но те са за друга тема Simple Smile
Винаги съм била против "еднодневките"

Редактирам се , че ти си имала и друг пост Simple Smile
2 дни след О е изключително рано и за най-големия оптимист.
След трансфер най-рано казват 9 ти ден да се тестваме , ти ме разби с това повръщане на втори ден 😉
Яйцето и спермитата още са някъде по тръбите .
От колко време опитвате?

# 170
Рози, знам, но четох в една тема където едни момичета са писали много ранни признаци на бременност и някой веднага след овулацията са имали. Опитваме от Март месец-9 месеца

# 171
Вики, няма как да имаш симптоми на бременност толкова рано. Може да са симптоми на О но не и на Б, разбираш ли? От голямото желание, мила. Минах го този път и още стоя на него и се чудя.........няма ли край това чакане. Не вярвай на всичко, което четеш, доста от тези момичета пишат неверни и доста съмнителни неща. След О минимума
за имплантиране е 6 дни, пък чак след още няколко дни ако се захване би могло да се почувства нещо, но...повечето е самовнушение. Прегръдка!
Рози, знам, но четох в една тема където едни момичета са писали много ранни признаци на бременност и някой веднага след овулацията са имали. Опитваме от Март месец-9 месеца

# 172
Явно е от много силното кафе, убедена съм че овулацията ми мина в събота вечер или неделя сутринта. Не съм сигурна!  Този път ще чакам търпеливо каквото ще да става, няма да се подам на негативни мисли Heart Eyes

# 173
Изобщо недей да влагаш каквито и да е мисли, само времето ще покаже и колкото по-малко мислиш за това, толкова по-добре. Аз така се бях вманиачила по това желание, че през 10 мин само за това мислих и тест след тест. Но преди 4-5 дни просто спрях, разсейвах се, работих и други грижи като има човек на главата, въобще не усетих кога е станала датата, която толкова чаках. Колкото по-малко го мислиш, толкова по-леко ще е!

# 174
  • София
Добро утро, момичета, в тази снежна сутрин Simple Smile

Влизам и гледам - първи пост със супер наситени две чертички - честито, КиКи Маус, лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Нещата наистина се случват когато най-малко ги очакваме. Добре дошла при нас, но май вече си за другата тема Simple Smile

Вики, и аз мисля, че е много рано за всякакви симптоми. Дано е станало чудото, то още пътува по тръбите. Отпусни душата и не го мисли още седмица поне, така ще си и по-спокойна.

БониБон, стискам палчета да не дойде лелката, а утре да има две тлъстички чертички!

Страхотен ден ви пожелавам, момичета!

# 175
Леле Буболеса, това снимка ли е! Къде си? Къде е тази красота, направо ти завидях и то много Hug

# 176
Буболеса, ако тази снимка е твоя направо ти завидях ❤ Винаги съм обичала плнината повече от морето и в момента мечтая на такова място, на каквото се намираш! Страхотно е!

Вики, симптомите на ранна бременност се появяват следствие повишаването на нивото на хормоните - естроген, прогестерон, ЧХГ. Ако имаш симптоми ще имаш и + тест. Не се навивай толкова. Пожелавам ти от цялото си сърце да се е получило, но това със симптомите не си го причинявай, моля те, много е натоварващо за психиката. Не е лесно да се чака, но.. така сме устроени, нищо не можем да направим 😀

# 177
Вики , девет месеца не са много, но не са и малко. Аз като минала по този път и направила Най-голямата грешка в живота си (по повод на бебеправенето , 4 г се занимавах и квартални АГ .....😡😡😡)
Ти препоръчвам да започнеш да се ориентираш към специалист.  Също и ТМ няма да е зле да направи една СГ.

Дано си бременна и да ни натриеш носовете, на всичкииииииии които те убеждаваме в противното с тези симптоми🍀

И аз да попитам Буболеса къде ееее  😍

# 178
  • София
Ами тооо... и аз си завидях, ама за съжаление това не съм аз, само ми се иска да съм FlushedGrinning Само на пуловер и маникюр го докарвам днес Grinning

Даже се замислих като я качих дали да не добавя, че това не съм аз, ама пусто забравих и гледай какво стана Grinning

Обаче пък пожелавам на всички нас да се озовем на едно такова място след положителен тест за бременност, с милото, без телефони и интернет Heart

И за да не спамя - Вики, напълно подкрепям мнението на Rosse, че кварталния АГ не е точно най-доброто мнение по въпроса... Аз преди 6 месеца бях при моята си АГ, която ме следи от години и аз много обичам, обаче и тя тогава ми каза да си действам спокойно, но не видя, че единия ми яйчник е с намалени размери... или по-скоро не сметна за необходимо да ми каже, или не го намери за проблем. А силно се съмнявам той да се е смалил в последните месеци.

И аз подкрепям с две ръце да започнете да правите някои важни изследвания - може и нищо да не излезе, но е важно да ги направиш докато е време, та ако случайно има проблем да можете да действате своевременно Heart

Последна редакция: пн, 17 дек 2018, 09:46 от Буболеса

# 179
Бубулеса, страхотна снимка. Искам и аз така 😄.
Аз си чакам О точно около празниците, но не знам как с това пътуване и обикаляне на родата ще успеем да действаме по въпроса.
В четвъртък си чакам и резултатите от АМХ и ми е много свита душата. Пуснах ги на своя глава, на 5ти ден от МЦ пък да видим какво ще покажат. Да стискате палциии. 🌺

Общи условия

Активация на акаунт