Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 804
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
Буболеска, много си фина Hug браво!
Аз съм станала 60, за 171 ръст, толкова не съм била от години. Ще им видя сметката, това е лесно.
Днес ми е денят за М. Дано все пак не дойде, стиснете палец Grinning надежда до последно. Освен лекото раздразнение, други симптоми няма.

# 586
  • Габрово
Мили момичета Светла и здрава Коледа Heart от мен. И много уютни спокойни празнични дни изпълнени с много любов и щастие Heart Eyes
Аз имам мъж Grinning оздравях но нали писах че чакам лелка миналата събота до де бях болна еми нема я .Странно ми е толкова редовен МЦ имам на 29 30 дни а сега е 34 .От антибиотик и болест може да закъснее нали случвало ли ви се е и по колко! Ову илзлиза че ми е било преди 19 дни по цс и болка записано.Интересно ми е защото няма защо да ми закъснява последните два месеца на 29 дни ми идваше .Последно контакт с мъжа беше септември когато ходих и на лекар в афродита. Е сега имам много контакти но ми е 34 ден и няма помен от лелка .Почвам вече да се психясвам от какво е това закъснение .
Пожелавам ви да иматр супер изненади неочаквани и толкова мечтани Heart Eyes
Джей Ло палчет много Hug
Теди не е добре от 4ри години си е тука Blush

# 587
Е, днес си имам занимание 😂 взирам се в този тест. Първата снимка е на 5-6 минута засечено, втората е вече на няколко часа, качвам я само за да се види на първата аз къде “виждам” чертичка 😂😂😂 полудявам ли вече?? 😂

П.С. Трябва да (не) ми дойде след седмица..😄

# 588

Скорпи,  при мен положението е същото😕вече взех и аз да психясвам... Последно закъснение съм имала в тинейджърските си години. От тогава ми е като по часовник точен. Днес правих поредния тест, отново отрицателен... Чакам наистина с нетърпение М, ще бъда много щастлива. Имам леко бяло течение на моменти, от вчера леки болки в гърдите и нищо друго. Ни бебе ни М... 😑
Мили момичета Светла и здрава Коледа Heart от мен. И много уютни спокойни празнични дни изпълнени с много любов и щастие Heart Eyes
Аз имам мъж Grinning оздравях но нали писах че чакам лелка миналата събота до де бях болна еми нема я .Странно ми е толкова редовен МЦ имам на 29 30 дни а сега е 34 .От антибиотик и болест може да закъснее нали случвало ли ви се е и по колко! Ову илзлиза че ми е било преди 19 дни по цс и болка записано.Интересно ми е защото няма защо да ми закъснява последните два месеца на 29 дни ми идваше .Последно контакт с мъжа беше септември когато ходих и на лекар в афродита. Е сега имам много контакти но ми е 34 ден и няма помен от лелка .Почвам вече да се психясвам от какво е това закъснение .
Пожелавам ви да иматр супер изненади неочаквани и толкова мечтани Heart Eyes
Джей Ло палчет много Hug
Теди не е добре от 4ри години си е тука Blush

# 589
Милена, аз мисля, че има шанс да е положителен. Но направи още един тест следобяд и гледай да не слагаш толкова много урина, мисля, че трябва да е по-сух. Стискам палци 🤞🏼 И аз виждам чертичка!

# 590
  • Габрово
Попи HugТова си е супер странна работа.Аз дори като пубер имах супер точен М Joy не ми е прескачало от 11 годишна и сега като гледам макс е закъснявало по календара до 35 дена и то 2016 год. Не знам какво да мисля а вие ппследно кога правихте опити преди колко дни?
Милена има чертичка сивкава на 1ви тест вторият е размазан и невалиден според мен.Стискам палци да е бебешка чертичка просто да е още рано за да се насити Hug

# 591
Последно бебеправене във фертилния период имаше на 13ти декември, минали са 13 дни, надежда за бременност нямам, трябваше да отчете вече теста....дядо Коледа си прави шегички с нас.

Попи HugТова си е супер странна работа.Аз дори като пубер имах супер точен М Joy не ми е прескачало от 11 годишна и сега като гледам макс е закъснявало по календара до 35 дена и то 2016 год. Не знам какво да мисля а вие ппследно кога правихте опити преди колко дни?
Милена има чертичка сивкава на 1ви тест вторият е размазан и невалиден според мен.Стискам палци да е бебешка чертичка просто да е още рано за да се насити Hug

# 592
Аз не виждам на първия, втория го приемам за невалиден вече.
Нов, но само с 3-4 капки направи тия дни.

# 593
  • Габрово
Попи има надежда Blush както казах има % момичета на които пиклив не им хваща даже и по-напреднала Б!Има странности необясними дори и за медицински лица понякога.Знаеш ли Дядо Коледа може и да ви изненада наистина .Blush

# 594
скорпи звучи чудесно, но едва ли.
Някак си не очаквам чудо. Продължавам да си чакам, така или иначе ще мога да отида на преглед след Нова Година, та друго освен кротко да чакам не ми остава.Ако все още не ми е дошло до 30ти ще направя още един последен тест.   Иначе и аз съм чувала за момичета, на които не им отчита пикливия тест. Хипотетично е възможно.  Но с първата бременност имах бледа черта още преди закъснение и затова не се надявам много да съм от тези, на които не им отчита.
Попи има надежда Blush както казах има % момичета на които пиклив не им хваща даже и по-напреднала Б!Има странности необясними дори и за медицински лица понякога.Знаеш ли Дядо Коледа може и да ви изненада наистина .Blush

# 595
Попи, надяваме се всички до последно! С теб и аз тая минимална надежда....Heart

# 596
  • Габрово
Попи бременност с бременност няма еднаква BlushОчаквай неочакваното.По Коледа стават чудеса Heart Eyes

# 597
Момичета здравейте и Честита Коледа на всички🌲! Чета ви от доста време, писала съм за кратко в темата преди 3 години. Бебеправим от началото на 2016г., с доказан мъжки фактор сме. През април тази година забременях спонтанно, но за жалост всичко приключи с мисед в 10г.с. Миналият месец мисля, че бях с биохимична (засякана с няколко ЧХГ). Този месец засякох О на 19-ти. Дълго време все отлагаме, но януари мислим да подадем документи към фонда. Аз силно се надявам да не ми дойде...

# 598
И аз отписвам този месец , теста ми е със самотна чертичка... колкото и да се взирам, не виждам нищо...   

# 599
Е, днес си имам занимание 😂 взирам се в този тест. Първата снимка е на 5-6 минута засечено, втората е вече на няколко часа, качвам я само за да се види на първата аз къде “виждам” чертичка 😂😂😂 полудявам ли вече?? 😂

П.С. Трябва да (не) ми дойде след седмица..😄
И аз виждам чертички

Общи условия

Активация на акаунт