Да изпратим старата година с двучертичкова лавина!

• 27 793
  • 795
  •   1
Отговори
# 615
Rocket, знам знам, просто се опитвам да търся причини за неуспехите  със забременяването...

# 616
Честити Коледни и Новогодишни празници и от мен. Желая ви да сте на първо място здрави и да бъдете много спокойни. Бъдете усмихнати и много щастливи. На мен от баницата ми се падна сватба и бебе, а от късметите на бг мама ми се падна да събирам пари, защото семейството ми ще се увеличи... Дано, миналата година пак ми се падна бебе и имах извънматочна, дано този път да не е така. Успех, момичета!

# 617
Здравейте, мили страхотни момичета! Ама толкова много ми липсвахте цяла седмица! За мен последните 25 страници, които изчетох тази вечер си ми бяха още един коледен подарък - иновативен тип адвент-календар! : ))
Мятам ви снежни топки директно от Балкана с послания за светъл празник и приятно посрещане на новата година! Заслужавате го до една!
Буболеска, Попи - няма други такива светли и  позитивни човеци като вас! Подкрепа извира от всеки коментар!
Съншайнчи - браво, талисманче! Жестоко ЧХГ и подарък за края на годината! Поздравления и бебешки лигички след 9м!
 ДжЛо - януари ще е късметлийският! Видяло се е!
Ние с ММ активно карахме ски и бебеправихме, но си се и разпосополихме финно като се върнахме у дома и макар че не се стигна до антибиотик си мисля, че парацетамолът и синопретът на килограм надали са в топ 10 на добавките за Б - ще се чуе около 1-ви януари... Мечтата остава!
Кой ако не аз ще изпише света.. Но се бях затъжила!
Нацелувани сте виртуално!   Heart  Лекичка!  Heart

# 618
Добро утро, момичета! Издържах до тази сутрин да повторя теста 😄. Отново има мноого бледа чертичка, не знам дали си личи на снимките, на живо леко розовее, не е сива. И все пак си е доста рано, но и това ми стига 😂. Вие виждате ли я?

Това е снимано на 7 минута.

# 619
Добро утро! Вижда се чертичката, кой ден след Ову ти е днес?
Аз да ви питам кръвния се прави по всяко време на деня нали(досега не съм правила), обмислям да отида в обедната почивка, ако до тогава не ме изненада М.

Dreaming_Shopova Радвам се, че сте си изкарали добре, голяма вероятност има и да сте си сътворили чудо! Когато човек се абстрахира от мисълта дали ще стане или не, и се отдаде само на приятни изживявания нещата се случват и без да очаква! Ако е писано да стане е станало, независимо от хаповете за грип!
Стискам палци! Прегръдки!
Усмихнат ден на всички ви желая! И наистина е време да завалят две чертички отново, дано Милена да повлече крак/тест хихи!

Добро утро, момичета! Издържах до тази сутрин да повторя теста 😄. Отново има мноого бледа чертичка, не знам дали си личи на снимките, на живо леко розовее, не е сива. И все пак си е доста рано, но и това ми стига 😂. Вие виждате ли я?

# 620
Ами не съм засичала Ову, цял месец правим секс през ден 😂, но мисля, че беше към 18ти наистина.

Дано, дано! На всички две чертички!!! 🌸

Аз не знам за кръвния изобщо с тези почивни дни.. май ще си изчакам до другата седмица, пък дано да се насищат чертичките до тогава да не изтрещя 🤣

# 621
Милена,виждам я! Страхотно! Heart Дано се насити Hug

# 622
Добро утро прекрасни 😊 , аз нали съм си швейцарски часовник сутринта Ц пристигна с всичката си прелест... пожелавам на всички видяли двете чертички пухкав финал, а на нас чакащите дано новата година ни ощастливи ❤

# 623
Milena1823, ето го моя първи тест. Не беше доказано на кой ден го правя, защото тогава не успях да засека О. Стискам ти палци да имаш моето развитие - ритащо в корема буболече 💙

# 624
Милена , това вече не прилича на изпарителна чертичка ... розова си е 🤗

Стискам палци да се насища още и още ☺

# 625
  • София
Ей, че хубаво, момичета! Hug Влизам да чета, а то какви прекрасни неща!

Милена, и аз я виждам! Heart Стискам палчета да се насища и да се превърне в едно лииииигавко бебче накрая! Grinning И да повлечеш краче сега!

Дрийминг, Hug Какво страхотно послание! И аз като Попчето мисля - нищо чудно да е станала магията, точно в дните, когато не го мислим много, тези неща някак сами се случват. Стискам всякакъв вид палчета, които имам, и чакам с нетърпение да кажеш тези дни! А до тогава си почивай и се насладжавай на прекрасните празници и дано те наистина донесат на всички нас магията, която очакваме Heart

JLo, Tinti, мили мои, следващия месец е вашия, сигурна съм! Важното е, че имаме възможност да опитваме отново и отново - пък то все някога ще стане, писано е Heart

Прегръщам ви всички!

# 626
Много ме зарадвахте всички! Голяма подкрепа сте ми! Благодаря! 💗

# 627
Милена и аз определено я виждам 🤗! Аз също засякох О на 19-ти и много се чудя дали да пусна едно ЧХГ утре следобед, че в събота ще пътуваме и си идваме чак на 6-ти. По принцип (не) чакам на 2-ри, ама нон стоп го мисля, пък и две вечери сънувам само тестове, ту положителни, ту отрицателни 😆

# 628

Милена, наистина има чертичка! Дано всичко бъде наред и се насища Hug
Dreaming_shopova, стискам палци да сте си забъркали коледно бебе!
Jlo, tinity, с нови сили напред към януари! Буболеска, и ти! Flowers Four Leaf Clover
На мен ми свърши М, обаче имаме толкова работа, че едва се виждаме с ММ. Ще пускам изследвания за щитовидната - стискайте палци Flowers Cherry Blossom
Момичета, толкова се радвам- отново е време за предложения за новата тема! Дерзайте Hug
 Хопчи, съжалявам за това, което си изживяла. Дано скоро търпението ти се възнагради с тлъсти 2 черти!
Прегръщам всички Blush

# 629
Миленка и аз я виждам Heart

Общи условия

Активация на акаунт