На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 625
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Ето поредните реклами на български език в Одрин - офанзива за бъдещите абитуриенти:
http://www.moreto.net/novini.php?n=390584

# 511
Ето поредните реклами на български език в Одрин - офанзива за бъдещите абитуриенти:
http://www.moreto.net/novini.php?n=390584
Ехаа, цената е страхотна. Дайте ми същата и за абитуриентката и веднага ще прескоча до Одрин.

# 512
То не се издържа вече! От ноември не съм ходила в любимия Одрин! И вчера резервирах EdirnOtel за две нощувки. Някой тук бил ли е в този хотел точно? Знам го къде е, но ме интересува дали в района му има прилични заведения. Закуската му как е? Паркирането дали е удобно или е просто на улица?
Закуската е на блок маса и  е  прилична, за да стигнете до нея излизате отвън покрай рецепцията.Няма топла връзка. Банята имаше най-малката мивка която съм виждал и не можеш нормално зъбите да си измиеш.Няма  паркинг улица е.Паркирането  зад хотела е на късмет, но има вход за хотела  който ви води на 2 етаж.

# 513
  • Стара Загора
Здравейте, може и да е коментирано, но бих искала да попитам (ако има фризьорки в темата) , дали сте виждали или знаете координати на някакъв голям склад за професионална фризьорска козметика. Казаха ми за някакъв на два етажа даже, но моят познат не успя да ми обясни.
Някой идеи?
Може и на лични(да не флудим темата)
Благодаря! Innocent

# 514
Кой хранителен магазин посещавате в Одрин, т.е.от коя верига?
Има ли в новия мол Ераста такъв магазин?Покрай него,като че ли Кипата залезна и дали все още посещавате хранителния магазин в Кипа или сте се насочили към някой друг?
Моля споделете мнения и препоръки,благодаря!

# 515
  • у нас
Вет, Кипа няма вече. Мигрос ги купиха. В Ераста има хран.магазин - Мигрос е.

# 516
Олеее, от кога няма Кипа? Аз съм с впечатления, че Кипа бяха по-евтини от Мигрос......

# 517
Вет, Кипа няма вече. Мигрос ги купиха. В Ераста има хран.магазин - Мигрос е.

Благодаря за разяснението ще се насоча към Ераста!
А хран.магазин в дясно от Марги аутлета се намира ако не се бъркам някой пазарувал ли е от там и с какви впечатления е?
Извинете ме ако се повтарям пазарувам от складовете ,но се намира по специфична стока в магазините им също Simple Smile

# 518
Bizim  е на 5 мин по-надолу от Марги аутлет, непосредствено до Мол Кипа, сега Мигрос, на самия булевард. Оттам е добре да се пазарува. Има дост.инфо на 1 стр. в тази тема.

ПП : Имам в-с за турското нишесте в плик- за какво го ползвате- панировки, кремове,....
 помня, че имаше хвалби.

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 20:39 от *Камея

# 519
  • до едно тепе
Мигроса в Ераста е много малък поне по мои впечатления. И пълен с народ. Повече пъти съм ходила в този до Марги-би могло да се каже, че е в дясно да, до него има бензиностанция . По-голям ми се стори на мен, по-спокойно е вътре и е по-зареден. В бившата Кипа не са ме водили досега. Simple Smile Не знам дали ще ги навия да идем до Бизим. Може би не. Амааа трябва да се съобразявам с групата, ко да се прави.
Гледах кои са дежурните аптеки за утре. Съвсем на забити места ми изглеждат. Rolling Eyes

# 520
  • Пловдив
Eй голяма бяла птица съм.От години ползвам съдове на Лава и ей сега се сещам ,че нито веднъж не съм потърсила там.В Текзен /онлайн/имат хубаво намаление сега,но в магазина в Одрин не съм ги виждала или съм ги проспала.Ей тая тава ми трябва
https://www.tekzen.com.tr/lava-dokum-demir-tepsi-dikdortgen-26x40-cm-mavi-2653022
ама бих си купила и още нещо.Да знаете друга добра марка или магазин в Одрин?

# 521
  • до едно тепе
Купували ли сте вит. Ц на ампули за пиене? Излизат ми някакви в търсачката но са с по-висока концентрация. За деца искам да взема 200мг/2мл.

# 522
  • Стара Загора
Мигроса в Ераста е много малък поне по мои впечатления. И пълен с народ. Повече пъти съм ходила в този до Марги-би могло да се каже, че е в дясно да, до него има бензиностанция . По-голям ми се стори на мен, по-спокойно е вътре и е по-зареден. В бившата Кипа не са ме водили досега. Simple Smile Не знам дали ще ги навия да идем до Бизим. Може би не. Амааа трябва да се съобразявам с групата, ко да се прави.
Гледах кои са дежурните аптеки за утре. Съвсем на забити места ми изглеждат. Rolling Eyes
Над Марги също е Мигрос (3М). Кипа както казаха е купена от Мигрос и там е 5М. Т.е. най-големия Мигрос. Преди да се стигне до него има Бизим мисля.
Иначе влизам и в БИМ, А101 и Шок. Тях ги има на много места.

А за аптеките - ако не са в центъра най-лесно е с такси. Показвате адреса и ви водят. Около 10 лири излиза курса.

# 523
Купували ли сте вит. Ц на ампули за пиене? Излизат ми някакви в търсачката но са с по-висока концентрация. За деца искам да взема 200мг/2мл.

Купувала съм! При тях е 5мл минимума, като го давам на дъщеря си, давам по 1/2 ампула Wink

# 524
  • Стара Загора
Момичета , вчера бяхме в Одрин в Ераста ,   обменихме лева в лири на 0,28 ст . ?Не ми е ясно защо в Бг е 0,34 до 0,37 ст , а там такава ниска цена ? Тоест от къде е по изгодно да се обменя?Одрин или Бг?

Общи условия

Активация на акаунт