На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Дами, шампоаните може ли да се купят от Мигрос или някой друг супермаркет, или трябва да ходя по пазарите?

В България от пазара ли купувате шампоана?

# 496
Здравейте.
Планираме един уикенд за шопинг в района, но за първи път ще ходим с тази конкретна цел. ДО сега сме посещавали Одрин, но след екскурзии от Истанбул за по няколко часа. Та имам конкретни въпроси - целта ни са основно нехранителни покупки - дрехи, анцузи, блузи и т.н. Винаги, когато ходим в Истанбул се връщаме с доста подобни покупки ( там вече сме ги поразучили магазинчетата) , но питането ми е има ли изгодни дрехи и къде се продават в Одрин или някъде в района ( нямам предвид Лайкики)?

Незнам какво имате предвит от изгодно
Но няма да са по изгодни от Стамбул
А и каtо разнообразие - няма сравнение, достата4но ли е - Да..

# 497
  • на морето
Дами, шампоаните може ли да се купят от Мигрос или някой друг супермаркет, или трябва да ходя по пазарите?

В България от пазара ли купувате шампоана?
Може би е имала предвид борсите. Мисля, че и на двете места ще ги има.
Аз да попитам някой знае ли как се казва мола в Люлебугас, който не е в центъра и ако може да ме упъти по някакъв начин в коя посока е?

# 498

Биоблас има и на борсите, и Мигрос. Може би и в други вериги да го има.
Лечебните шампоани, какъвто е Зетион, се продават в аптеките.

flamie696,  благодаря за списъчето, много полезно.

# 499

Аз да попитам някой знае ли как се казва мола в Люлебугас, който не е в центъра и ако може да ме упъти по някакъв начин в коя посока е?

Мола се казва 39 Burda Avm

https://www.google.bg/maps/place/39+Burda+Avm/@41.3899486,27.3463377,3261m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x14b4a35b3b230fc9:0x1f138c997ad2e384!8m2!3d41.3853236!4d27.3490021?hl=bg

# 500
То не се издържа вече! От ноември не съм ходила в любимия Одрин! И вчера резервирах EdirnOtel за две нощувки. Някой тук бил ли е в този хотел точно? Знам го къде е, но ме интересува дали в района му има прилични заведения. Закуската му как е? Паркирането дали е удобно или е просто на улица?

# 501
Здравейте.
Планираме един уикенд за шопинг в района, но за първи път ще ходим с тази конкретна цел. ДО сега сме посещавали Одрин, но след екскурзии от Истанбул за по няколко часа. Та имам конкретни въпроси - целта ни са основно нехранителни покупки - дрехи, анцузи, блузи и т.н. Винаги, когато ходим в Истанбул се връщаме с доста подобни покупки ( там вече сме ги поразучили магазинчетата) , но питането ми е има ли изгодни дрехи и къде се продават в Одрин или някъде в района ( нямам предвид Лайкики)?

Незнам какво имате предвит от изгодно
Но няма да са по изгодни от Стамбул
А и каtо разнообразие - няма сравнение, достата4но ли е - Да..

Благодаря за коментара. А може ли да ме насочите къде в Одрин може да се ориентираме за подобни покупки - или пък други градчета в района. Когато сме спирали, на връщане от Истанбул е било на две места - при т.н. пазар - където са малки магазинчета само с хранителни продукти и при голямата джамия на центъра. Там вътре има нещо като пазарче, но цените са доста завишени. Та питането ми е къде в района има по-голям пазар за дрехи? Четох някъде, че има в района и аутлети на разни известни марки?

# 502
  • ВАРНА
salexn2 - той  bsmX живее в Истанбул!   

# 503
Вече съвсем навреми първото ходене до Одрин, дано следващата седмица не ни мине черна котка път Simple Smile
В тази връзка да попитам борсите имат ли почивен ден или работят през цялата седмица, в случай, че човек реши да отиде в непазарен ден?

# 504
salex_n2 

Margi Outlet
Erasta Moll
И по бутици из центира и Алипаша Капалъто
и Сосйете пазар - пета4ните дни (нали беше така)

# 505
VelluryБорсата няма почивен ден.

# 506
  • Берлин
Аз не знам къде да питам, подминете ме,ако не съм за тук. Издирвам дрехи на фирма Epi collection. Xxl+ са и са изключително качествени и атрактивни. Нямат откриване в интернет,а физически магазин също не откривам. Та ако ви попадне инфо...

# 507
Някой запознат и пробвал да ми препоръча препарат за почистване на фурни.

# 508
  • Стара Загора
Аз не знам къде да питам, подминете ме,ако не съм за тук. Издирвам дрехи на фирма Epi collection. Xxl+ са и са изключително качествени и атрактивни. Нямат откриване в интернет,а физически магазин също не откривам. Та ако ви попадне инфо...

Намирам адрес в Истанбул.

Turkey, İstanbul, Zeytinburnu, Beştelsiz Mah., Rauf Denktaş Cad., 64

# 509
  • Бургас / UK
здравейте,имам молба към тези,които се оправят със сайта с лекарствата  Simple Smile Търся информация за една инжекция-SUPLASYN. Аз пробвах,но не намерих,не знам дали няма или аз не се оправих с търсачката...,ако някой може да ми помогне ще съм благодарна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт