На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 23

• 122 653
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Много съм доволна от този бебешки прах за пране, който е изчистен от химия. Пере добре и ухае страхотно. Редовната му цена е 30 лири
https://www.google.com/search?q=duru+bebek+sabunu&tbm=isch&a … rc=4vOhqN2L0tVNBM

Иначе последния път взех този - също с изчистен състав. Взех го за не повече от 15 лири от Мигрос

# 346
и тук има добри попадения за обувки
https://www.deichmann.com/TR/tr/shop/welcome.html
за сверка в БГ
https://www.deichmann.com/BG/bg/shop/welcome.html

# 347
  • Пловдив
По-качествени, по-евтини, храната пък много вкусна, дрехите се предлагат в огромно разнообразие, изгодно. Със сигурност си струва, след като толкова хора редовно пазаруват оттам. Ние вече ходим с нощувка, правим си екскурзия, спа и шопинг. Особено обожавам да ям от техните типични храни.
Освен в хотел Марги другаде има ли възможност за спа.Ние със съпругът ми сме нощували няколко пъти в други хотели ,но не сме ползвали спа услуги никъде а ми се иска да съчетая.

# 348
По повод цените на памперсите - да, по-евтини са там, сравнено с тукашните. С едно голямо НО - ако хванеш промоция тук, разлика почти я няма. Отделно моята дъщеря примерно не й понася турската реплика на Памперс - изхвърлих цял голям кашон на боклука. В Бургас примерно пък има магазини, където можеш да си купиш стоки, внос от Турция, с почти никаква надценка. Та ходенето за памперси само се обезмисля. Да не говорим, че внасят масово от Англия, където цените излизат понякога дори по-ниски от турските.
Е то едва ли някой ще се дигне да иде само за едните памперси. И аз не отивам само за лекарството на детето, но само с него си избивам половината пътни.
 Съгласна съм,че на всяко дете памперсите му понасят различно. Сина ми караше с турските и нямаше проблем. Купувахме ги от хора, които ги внасяха. За дъщеря ми купувах вече от едно магазинче на складови цени. В началото бяха турски, после някакви словенски мисля. Ми накрая течаха яко, нищо че са на Памперс. Последния пакет, които взех бяха английски и мога да твърдя,че са в пъти по-качествени от тези, които се продават масово тук.
Заслужава си да се отиде, ако се купуват дрехи( от масовите марки, за по-скъпите не знам как е, не съм ги гледала) и си напазарува човек за вкъщи храна. Млечните им са доста разнообразни като вид, сладките неща също. Аз ходя, за да се разнообразя и междувременно да си напазарувам. И най-вече, защото сме сравнително близко до границата. Ако трябва да пътувам 3-4 часа в едната посока само, за да ида до Одрин ми няма да го направя вероятно. Не и за един ден.
Ами ние пътуваме от Варна и пътят ни е 3-4 часа в едната посока. Пътуването до Одрин се превръща в наркотик. Преди четири години ходехме два пъти годишно. Обаче апетита идва с яденето и през 2018-та достигнахме 6 пъти. Като вече сме станали толкова капризни по отношение на цените и качеството, че единият път в петък по време на вечеря взехме решение и в събота бяхме на пазар само защото едни прехвалени и порядъчно скъпи маслини от Кауфланд ни ядосаха и мъжът ми ги изхвърли. Та си купихме от пазара в Одрин направо едно бидонче - на половин цена в сравнение с БГ и несравнимо по вкусни. За дрехите и обувките вече изобщо не си правя труда да гледам в БГ - семейството в колата и на пазар. И всеки път когато се върнем и започна да превръщам и сравнявам цените с БГ цъкам невярващо се език. Следя си тук редовно темите, пък и всеки път купувам нещо ново (ей така за опитам) и след това попада в списъка за постоянно. Ако отпадне забраната за внос на млечни продукти, ще пазарувам в промишлени количества.
И от Варна става за едни ден. И винаги пътя си излиза направо без пари като тегля чертата.

# 349
Скрит текст:
По повод цените на памперсите - да, по-евтини са там, сравнено с тукашните. С едно голямо НО - ако хванеш промоция тук, разлика почти я няма. Отделно моята дъщеря примерно не й понася турската реплика на Памперс - изхвърлих цял голям кашон на боклука. В Бургас примерно пък има магазини, където можеш да си купиш стоки, внос от Турция, с почти никаква надценка. Та ходенето за памперси само се обезмисля. Да не говорим, че внасят масово от Англия, където цените излизат понякога дори по-ниски от турските.
Е то едва ли някой ще се дигне да иде само за едните памперси. И аз не отивам само за лекарството на детето, но само с него си избивам половината пътни.
 Съгласна съм,че на всяко дете памперсите му понасят различно. Сина ми караше с турските и нямаше проблем. Купувахме ги от хора, които ги внасяха. За дъщеря ми купувах вече от едно магазинче на складови цени. В началото бяха турски, после някакви словенски мисля. Ми накрая течаха яко, нищо че са на Памперс. Последния пакет, които взех бяха английски и мога да твърдя,че са в пъти по-качествени от тези, които се продават масово тук.
Заслужава си да се отиде, ако се купуват дрехи( от масовите марки, за по-скъпите не знам как е, не съм ги гледала) и си напазарува човек за вкъщи храна. Млечните им са доста разнообразни като вид, сладките неща също. Аз ходя, за да се разнообразя и междувременно да си напазарувам. И най-вече, защото сме сравнително близко до границата. Ако трябва да пътувам 3-4 часа в едната посока само, за да ида до Одрин ми няма да го направя вероятно. Не и за един ден.
[/quote]
 Ако отпадне забраната за внос на млечни продукти,
[/quote]

Да нямате таково очакване.
Даже очаквайте по големи забрани.

Просто се радвайте на митничаря Simple Smile

# 350
  • Пловдив
Групичка,здравейте! Очертава ми се ходене до Одрин утре, после в събота. На границата сигурно ще ме гледат лошо,ама какво да направя,че не мога да отказвам...
Та, въпросът ми е следния. Почти винаги пазарувам в Кипа(бившата) и Бим. Все не ми остава време за други магазни... а така ми се иска да влезна и в Шок,А-1001. Може ли да ме ориентирате къде има магазини от тези вериги? Ако има и  възможност да се спира с колата ще е супер... Помня,че преди имаше Шок на главната улица,ама отдавна беше... Гледам и из брошурите други магазини - Онур, Ким...тях пък даже не съм ги и чувала.

# 351
Питай гугъл мапс всичко си излиза.

# 352
a101--има зад кръговото на шадравана с мелницата, на улицата на която излизате от Ераста-та.
Ако продължите към търговиите по нея от дясно също ще видите А101--има паркинг за 3 коли. Пада се малко преди търговиите.

# 353
  • Стара Загора
На същата улица има и Шок.

# 354
Здравейте, искам да попитам дали сте виждали в Одрин палта от естествен косъм и къде?

# 355
  • ВАРНА
Хвалби - хвалби ама някои се оливате буквално. 
   - Чак пък без пари да е пътя от Варна до Одрин - айде Моля ви се - банкери ли сте че 75-80 лв. за гориво средно за 640 км. в двете посоки да е без пари? 
- и това е усреднена цена за пътя с 1.9 дизелов автомобил горящ  6 л. на 100 км. при 1.90 лв. за дизел извънградско - 640 км. общо  и без да се слага винетката от Варна до границата.

# 356
  • Пловдив
Хвалби - хвалби ама някои се оливате буквално. 
   - Чак пък без пари да е пътя от Варна до Одрин - айде Моля ви се - банкери ли сте че 75-80 лв. за гориво средно за 640 км. в двете посоки да е без пари? 
- и това е усреднена цена за пътя с 1.9 дизелов автомобил горящ  6 л. на 100 км. при 1.90 лв. за дизел извънградско - 640 км. общо  и без да се слага винетката от Варна до границата.

+1

# 357
  • до най-прекрасния мъж
Тези пари се избиват от няколко торби прах за пране или 3-4 дрешки /аз миналата година си ги избих с 1 яке/. Неслучайно темата се разраства и все повече хора пазаруват от Одрин, а и от Турция като цяло. Не ядем доматите с колците все пак, можем да си правим сметка кое ни е изгодно. Пък и пазаруването е по избор, никой никого не задължава да пазарува от там. Доволен си, изгодно ти е, ходиш. Не ти е, не ходиш. Елементарно Simple Smile

# 358
  • Стара Загора
Дами, някоя правила ли е салеп у дома? Взех тази кутия от Мигрос и по-късно вечерта смятам да я пробвам за гости към тортата на Тереза Маринова. BlushТрябва ли да му слагам захар? Канелата и ядките са при сервиране, това е ясно.

# 359
  • Varna
Ако няма захар слагаш. Иначе е блудкав.

Аз, освен това обичам да си го разтварям в прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт