Любители на кучета - 87

• 39 708
  • 785
  •   1
Отговори
# 645
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит рожден ден на Рейн 🐶🎁

Ето го и моя ревльо с Тео ❤

Той вече му свикна на рева и хич не го отразява 😄

# 646
  • София
Прекрасни са и двамата! Да ги намачкаш от мен! Тео все едно търси помощ за бебока, така гледа сърцераздирателно Heart
По- често да пускате снимки на бебоците!

# 647
  • о`майна лунна нощ е
Радост за очите сте!!!!!!

# 648
+10000000000!!! Нарцисчева, страхотни сладури!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes По-често ги показвай! bouquet

# 649
  • о`майна лунна нощ е

... ПП - обаче не добавих - за слуха едва ли Joy

Нарцисчева, голямо гуш от мен и извинявай, ако проявавам дебелашки хумор на твой гръб.

# 650
ЧРД на Рейн!
По повод социализацията. Никога не взимайте кучето да го гушкате. Никакво галене и говорене успокоително. Говорите ведро, със спокоен тон "е, какво пискаш, като не те пипат" и т.н. глупости, за да покажете, че кучо няма от какво да се страхува. Единствено ако ситуацията е нападение от друго куче, тогава може да вземете кучето на ръце (пак не е препоръчително, но...). Иначе рискувате да направите кучето асоциално, страхливо и съответно агресивно.
То ние точно подобни "глупости" ѝ говорихме. С хъскито я взехме, защото стопаните бяха доста далеч и нямаше да има време да реагират, въпреки че викаха, но продължаваше да гони. Накрая ММ препречи с тяло и заговори спокойно и дружелюбно на хъскито един вид да ѝ покаже, че няма нищо страшно - ето мен не ме напада, значи и ти няма от какво да се страхуваш, в този дух. Накрая другото куче си чу стопаните и замина.
С второто куче се заговорихме със стопанката. Докато говорим, започна гонитба и наш'та легна и заквича. Стопанката каза: "вземете я, не е хубаво така, ще се стресне" и така.
Нарцисчева, страхотен бебо и позиращ батко Тео! Heart Eyes

# 651
  • Bарна, морето, сините вълни
Ооо, какъв е шошко, Нарцисчева. Heart
Наистина Тео изглежда спокоен. Grinning
Еро също вече свикна, но само едно не мога да си обясня. Като я кърмя или я преобличаме винаги идва и иска да я близне, а когато той лежи и се опитам да я сложа до него, веднага бяга и прави физиономия всякаш го е страх, много е смешен.

# 652
  • под тепетата
Я, още едно бонбонче , ма той лимон ли е ял  Laughing Нарцисчева, да са ти живи и здрави двамата !
 Честито РД на Рейн, много споделени радости! Значи Ози е с 10 дни по-голям от него  Simple Smile

# 653
Ето го френчито на сестрата на мъжа ми.
4 месечен е сладура, подарили им го приятели, защото някой от семейството бил алергичен. Сега тепърва ще го учат да си върши нуждите навън, защото е свикнато само в банята.
Много е сладъъък. Heart Eyes
Вчера идва племенницата (много ми е странно, че сега ми се пада племенница, а заради нашите объркани семействата сме наборки Grinning) и я питам защо не го е довела, а тя вика е нали идвам при бебето, как така ще водя куче.... Все едно бебето не живее с космат тиранозавър.

# 654
  • о`майна лунна нощ е
Дори отношенията в родата да са се оплели, тия ушати магнити по принуда сближават обърканите хора.
Дано стоплите тигана по-скоро, па ако ще да е заради това, че си говорите за кучешка храна, разходки и възпитание Wink

# 655
https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/obleklo_za_kucheta/palta_za_ … 48?unique=HTML165

Дрешка за кучета с крачоли,има и 15 % код за отстъпка до 21.01  ZIMA2019

# 656
Това е наистина много добра алтернатива да не се цапат кучетата, при нас също е малък ад, когато го разхождаме в кално и мокро време. Понякога го вкарвам в банята, а понякога нося леген с вода до вратата и го трия с една кърпа, той подскача, прави се на уплашен, всичко става в кал и вода...
Ще обсъдя тая дрешка с мъжа ми. Еро ще гледа като полезно изкопаемо, ама ще трябва да се примири.

# 657
  • о`майна лунна нощ е
Аз имам сериозни затруднения и с размерите на тези дрехи. След фиаското с дъждобрана за стоножка, нищо не ми отговаря на критерия - хем кокер /т.е. около р-р М/, хем с гръб 50 см., щото тая влакова композиция рулетката я показва толкова като дължина от врат до опашка/. Не мога да пазарувам он-лайн за съжаление.

# 658
  • София
може да върнеш
малко зор работа, ама...

# 659
Я да погледна какво рови батко Макс:

Общи условия

Активация на акаунт