Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 773
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
По препоръка на Денси взех Муска - с ръка на сърцето това е един от най-хубавите парфюми, които съм пробвала някога. Хем дързък, секси, хем не ми причинява главоболие. Не можах да спя, докато не стана мой. Голяма любов ми е. ❤

# 271
По препоръка на Денси взех Муска - с ръка на сърцето това е един от най-хубавите парфюми, които съм пробвала някога. Хем дързък, секси, хем не ми причинява главоболие. Не можах да спя, докато не стана мой. Голяма любов ми е. ❤

Честит да ти е, с удоволствие да си го носиш! Би ли споделила от къде се сдоби с него? Може и на лични, благодаря!  bouquet

# 272
Честит да ти е, с удоволствие да си го носиш! Би ли споделила от къде се сдоби с него? Може и на лични, благодаря!  bouquet
Честит, така ме радват такива думи! Много късмет да ви носят новите парфюми! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аааа и аз искам да знам откъде е на лични. Heart Eyes Hug bouquet

# 273
  • София
В този Musc пише, че мускус всъщност няма, така ли е?

# 274
Така е.

# 275
Получих като подарък Метеоритите на Герлен, харесах го още като излезе, но ме спря слабата му трайност и не го взех. Зарадвах му се, защото е много фин и нежен парфюм и ми доставя огромно удоволствие. Слаб и нетраен е, но поне е 100мл. и се пръскам с подновяване, пролетта и лятото ще е много подходящ. Ако го имаше по-евтин по сайтовете бих го взела.

# 276
  • София
Аз днес съм с Alien и вече двама мъже ме спряха на улицата, за да ме питат кой е парфюмът. Бях забравила колко хубаво усещане ми носи този аромат ♥️
Densi, тази версия на Скандал шлейфова ли е? И траен ли е?
Дения , моля те, кажи кой точно Alien, много ме заинтригува?
Класическият Simple Smile
Винаги, когато съм с него ме спират... Просто е супер харесван и съответно мнооого популярен, но хората си питат Grinning

# 277
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Така е.
Извинете ме, последните дни чета по диагонал, кой Musc коментирате?

# 278
Денси,във връзка с твоето запитване в темата,след като направих равносметка за закупените парфюми през 2018,мога спокойно да карам без желания за нови аромати през новата година:)))....много хубаво сте написали в началото на темата,че води до пристрастяване,но положението е неспасяемо.
Засега имам желание за Амуаж Блосъм,спира ме цената му и като гледам как е нараснал парфюмния шкаф,ще се въздържа от покупки засега и ще се радвам на вашите,също така и на красивите ви описания!
Весела НоВа Парфюмна 2019!

# 279
Eeeee, с цифри, с цифри....Да се успокояваме една друга, не за друго.

Моята равносметка е .. купени и подарени парфюма за една година.
Реших да ги махна да не се депресирам от бройката.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 19:40 от densi

# 280

Къде са намалени Алегориите на Герлен? Някой беше писал по-горе.

# 281
Не искам да броя, ще си създам усещането, че прекалявам, не че не си го знам, но някак ми е комфортно да не знам цифрите.

Последна редакция: сб, 05 яну 2019, 20:56 от zari65

# 282
  • София
Не искам да броя, ще си създам усещането, че прекалявам, не че не си го знам, но някай ми е комфортно да не знам цифрите.
Joy Hug и аз, и аз!!!  Whistling

# 283
  • София
Не искам да броя, ще си създам усещането, че прекалявам, не че не си го знам, но някай ми е комфортно да не знам цифрите.
Joy Hug и аз, и аз!!!  Whistling
Мно-го сме, сил-ни сме! Innocent

# 284
Дения , благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт