Парфюмни размисли и страсти - 222

• 66 799
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
  • Бургас
Привет парфюмни !!!!Днес много се смях ,когато си взимах поредното бижу http://www.fragrantica.com/perfume/The-Different-Company/Une-Nui … etique-24458.html от Спиди ,казвам им момичета да ви пръсна да пробвате, а едната оооо нееее ,аз кво Гучи имам ,а ти с някакви незнайни ментаци искаш да ме пръскаш Laughing  абе луда работа

# 361
  • София
Ако е с наложен платеж, не виждат ли, че плащаш висока цена, а не като за менте?

# 362
Ако е с наложен платеж, не виждат ли, че плащаш висока цена, а не като за менте?
А, не знаят нищо.
Киро от моя офис ми свикна, но преди само ме питаше "какво е това в кашона" и аз му казвам "парфюм" и той недоверчиво "парфюм за 300 лв.?". Отговарям "да", и той:"малко те бие мъжа ти теб" Whistling Whistling Whistling

Днес бях в Campomarzio и мвного пробвах. Ама много и много снимах. Напълних си дущата, сетивата и очите с красота.

# 363
  • София
А, не знаят нищо.
Киро от моя офис ми свикна, но преди само ме питаше "какво е това в кашона" и аз му казвам "парфюм" и той недоверчиво "парфюм за 300 лв.?". Отговарям "да", и той:"малко те бие мъжа ти теб" Whistling Whistling Whistling

Днес бях в Campomarzio и мвного пробвах. Ама много и много снимах. Напълних си дущата, сетивата и очите с красота.

Случайно да си пробвала и да имаш впечатления, макар и бегли, от Ex Nihilo - Midnight special?

# 364
Има два от тъмната линия и той е единият. Не мога да кажа нищо, защото не съм го пръскала на кожа, избрах два други за по- сериозно разучаване. Реших да ги опознавам постепенно по два.
Заредили са и всичките Молекули.

# 365
  • В сърцето на един мъж
От Екс Нильо познавам само сладкия морфин. Прекрасен, много ми напомня на люляковия Амуаж.

# 366
Размишлявайки върху парфюмния ми гардероб днес, реших да посветя януари на ревена.
Ще обърна внимание на три аромата- Aura Mugler, La Panthere и Ricci Ricci. Диаметрално различни аромати- една обединяваща нота. Няма да скучая, но ще видя две дъна със сигурност.
Ricci Ricci е изчезнал от доста време от сайтовете, а е чудесен, жалко. Сметановата му база ми напомня на Еуфория.

На почетно място в ревеновата класация искам да спомена
Eau de Rhubarbe Ecarlate, който нямам, но човек не може да има всичко. Прекрасен е, но безобразно нетраен, поне върху мен.

Ще освободя две места този месец за евентуални нови любимци. С нетърпение очаквам новият Опиум в синята бутилка, и Ели Сааб. Дано не ми харесат. Laughing

Аромат за деня- Ricci Ricci.

Ще я настъпя до края на седмицата. Достатъчно ме радва в този студ.
Минах през Сефора да си взема нещо, и защо ли, пръснах на китка "Allure"(ехм) на Dior за повторен тест. Развали ми настроението това нещо. И трайно до безобразност.

# 367
От Екс Нильо познавам само сладкия морфин. Прекрасен, много ми напомня на люляковия Амуаж.
Него пробвах точно, много е хубав. И тази прекрасна бутилка с червен парфюм вътре, чуден!

# 368
  • В сърцето на един мъж
 Да страхотен цвят и парфюм Heart
Като трайност при мен е повече от 6 часа, като шлейф не мога да коментирам. Не знам дали сега му е времето, но не мога да му се наситя.

# 369
  • Франция
Също съм фен на Екс Нихило и освен Sweet Morphine харесвам цялата серия Les Interdites. Без да са особено иновативни като идея или композиция, всичките са много красиви, богати и луксозни парфюми. Единственото неприятно е цената.
От основната им линия любимец ми е Fleur Narcotique - плодово-цветен с доминиращи личи. Харесвам го повече от Delina на Parfums de Marly и съм го носила с огромно удоволствие.
За Midnight Special не мога да дам адекватно мнение обаче, защото е удов и не е мой тип.

# 370
Хей,Парфюмни,ставайте и излизайте да ароматизирате света около вас😁
Парфюм на седмицата Габриел,в този студ няма такава красота ,а аз бях решила да го разменя,защото в топлото не го харесах чак толкова .До скоро не си давах сметка колко различно се държат парфюмите на топло и на студено.Вероятно и Коко Ноир сега щеше да ми хареса,защото в топлото не успях да го усетя този парфюм.

# 371
Хей,Парфюмни,ставайте и излизайте да ароматизирате света около вас😁
Парфюм на седмицата Габриел,в този студ няма такава красота ,а аз бях решила да го разменя,защото в топлото не го харесах чак толкова .До скоро не си давах сметка колко различно се държат парфюмите на топло и на студено.Вероятно и Коко Ноир сега щеше да ми хареса,защото в топлото не успях да го усетя този парфюм.

Това е тясната специализация на моето хоби- как любимците ми се развиват при различни температури и атмосферни условия. Grinning Много е интересно да се следи.

Аура на Мюглер беше линеарна и без ванилия преди няколко дни, но такова бежествено ухание се носи от шала ми, не е истина. И ванилията е там.  Heart Eyes
Не пръснах на шала нарочно, и въпреки това се усеща много добре.

Този аромат не е любим в темата, чудя се защо. Носи ли го изобщо някой, и при какви темератури?

# 372
Аз съм фен на Аура, но мисля, че не е подходящ за чак толкова студено време.

# 373
Аура нося единствено и само в студ,Шанел също.

# 374
Имам го, но не го нося. Пръсках го преди време, беше по-топло и ме отрови. Ще го пробвам сега, но не ми се вярва да го харесвам, просто ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт