Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 537
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
20лв пратих ги по еконт
Еееее,явно жената стана популярна и сега не са й достатъчни 10 лв .
Жива и здрава да е ,но нали уж помага !

Според мен въпросът не е в парите, а начина по който сме третирани. Всеки от нас си плаща, когато отиде при такъв човек и е нормално. Все пак времето е пари, ако тези хора наистина имат дарба и помагат, според мен не е лошо и да получават пари иначе как ще живеят? Все пак никой не ни е длъжен...
Та да се върна към дамата Нони. Много мнения, много набързо регистрирали се "доволни" от нея хора. Е как тия хора разбраха, че тя е дискутирана тук в този форум? Как до сега никой не беше чувал за нея а от няколко дни се появиха рояк довлни клиенти?
Мразя да ни правят на будали!!!

# 151
Регистрирах се да споделя мнение,номерът го намерих тук в темата и за това реших тук да оставя впечатленията си всеки сам решава

# 152
Пак да кажа, Нонка аз я обявих тук, така като преди години писах за Яким от Русе  и Николай от Провадия. Това не са онлайн звезди и от тримата съм била и доволна и на моменти разбира се не. Понеже се въртим около Нонка ще ви кажа какво ми сподели-след първия разговор се връщат за втори консултации за без пари, пишат и смс-и с въпроси и така....според мен може да се уговаряте(но да скачате да плюете веднага е много тъпо) все пак то си е за вас. Аз съвсем умишленпо не ходя при иконите от бг-мамма да ме мотаят с отработени лафове намирам си случайни и като съм доволна ви споделям.

# 153
Кой е този Николай от Провадя ?

# 154
Ясновидците като по цял ден за проблемите на хората говорят, натоварват ли се,  как се 'чистят'  от тази енергия?

# 155
То пък нали повечето много се вживяват в тези проблеми... Гледат с колко ще оскубят поредната кокошка.

# 156
Колкото и да са добри, никой не приема всеки ден по цял ден !
Всеки си има начин на чистене от натоварване, негативна енерги и т.н. но от една страна това е колко му е силна дарбата, а от друга ритуали които няма да сподели.

# 157
То вече всеки трети стана ясновидец в тази страна. Grinning

# 158
  • Пловдив
Не нямам против ,но една седмица има няма стана известна и хоп от 10 стана 20 лв.
Нищо ,и аз ще дам 20 лв .стига да има защо .
Всеки има някакъв проблем за да търси тази помощ .
Но пък аз например, цял ден работя за 20 лв .Говоря за мен и е нещо, за да ги отделиш и да чуеш това ,което си го знаеш .
Това е от моя гледна точка .
Иначе ако наистина е добра ,жива и здрава да е жената !

# 159
  • София-в сърцата на моите деца
Не нямам против ,но една седмица има няма стана известна и хоп от 10 стана 20 лв.
Нищо ,и аз ще дам 20 лв .стига да има защо .
Всеки има някакъв проблем за да търси тази помощ .
Но пък аз например, цял ден работя за 20 лв .Говоря за мен и е нещо, за да ги отделиш и да чуеш това ,което си го знаеш .
Това е от моя гледна точка .
Иначе ако наистина е добра ,жива и здрава да е жената !
Нека първо почне да гледа от това, което знате :настоящето. Ако не нацели просто не си губете време и пари за бъдещето!

# 160
Тези които наистин познават казват първо някой факти от миналото, но много специфични. После ти казват настоящето. При такива хора няма грешки като описват близки и роднини, включително и как изглеждат. После отговарят на въпроси за бъдещето освен ако няма особенности. Уви, такива хора много, ама много трудно се намират.

# 161
Латина иска 50 лева такса вече.

# 162
Мили дами ,ходжите са това което търсите.

# 163
От ходжа до ходжа има ГОЛЯМА, ама МНОГО ГОЛЯМА разлика !
И не винаги помагат. Има и българи с доста големи дарби пред които ходжите бледнеят, ама са трудно откриваеми.

# 164
Някой ходил ли е при Емилия от Люлин за разваляне на магия?

Общи условия

Активация на акаунт