Търся си някой, който може да гледа на карти, боб, каквото и да било. Имам нужда от съвети и отговори.

Просто съм мн объркана и притеснена, емоциите ми вземат връх над разума и ми трябва малко надежда.

... както твърдят много клиентки, че си платили, защото ги било страх от врачката да не им направи нещо. Е какво да им направи, тя работа за 5 стотинки не може да свърши, очевидно. Говоря за самозванците. Има и хора с дарба - по-силна или по-слаба, но я имат. 
... както твърдят много клиентки, че си платили, защото ги било страх от врачката да не им направи нещо. Е какво да им направи, тя работа за 5 стотинки не може да свърши, очевидно. Говоря за самозванците. Има и хора с дарба - по-силна или по-слаба, но я имат. 

Какво беше учудването на някои когато писах, че НЕ плащам на хора, които ме затрупват с въпроси, а отговори няма. Или са 50/50. То, баба ми познава на 80- 90%. Не съм плащала и на разни "психолози", хора останали без работа, разбрали, че от необходимостта на другите е мнооого доходно да се правят на "врачки" и примерно като попитам какво да очаквам от даден човек, да ми кажат: ооо, всичко е Ок, ще се ожените, а аз питам за родния ми чичо
и въпросът ми въобще не е свързан със "сватби и погребения".
Затова и рождени дати НЕ давах. Тези с дарбите вече хич ги няма, защото и да са имали дарба от чиста лакомия са я изгубили. В момента се сещам поне за трима такива.
Препоръчани теми