Ясновидки/врачки - тема 36

• 155 452
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Simple Smile
Търся си някой, който може да гледа на карти, боб, каквото и да било. Имам нужда от съвети и отговори. Simple Smile

# 196
а може ли без боб, просто кажи какви са пробллемите и ще те посъветват различни хора, може да се намери решение

# 197
а може ли без боб, просто кажи какви са проблемите и ще те посъветват различни хора, може да се намери решение

Трудно. Аз знам какво ще ме посъветват хората. Едните ще кажат така- откажи се, не си струва, млада си, е срещнеш друг. Ей такива неща. Другите ще кажат- пробвай да го свалиш и нз какво. За това пък смелост не ми достига. Аз искам да знам той какво мисли, какво ще ми се случи. А дали ще ми приемат от университета една бележка, или ще ме изключат, съвсем никой не може да ме посъветва за нищо.  Laughing Просто съм мн объркана и притеснена, емоциите ми вземат връх над разума и ми трябва малко надежда. Blue Heart

# 198
Ще ти се случи това, което е в главата ти, и това, което привлича твоята енергия от Вселената. Не ти трябва някой да ти каже той какво мисли.  Можеш да го попиташ и той ще ти каже какво мисли.
За университета - акоясновидката ти каже, че ще те изключат,
ще ти помогне ли? може би ще си кажеш."не, ще види тя, аз ще направя еди какво си и няма да ме изключат". Ами направи го! Сама!

# 199
  • София
Абе истинския гадател ,няма да ти каже тарифа ,а ще го прави защото е ''дарба'' и иска да помага на хората. А ти, ако си доволен и имаш ще оставиш и 50лв.

То и певеца няма да иска пари за таланта...ако те кефи концерта на изхода може да си платиш билет. Пък ако не-да се оправя. Да си намери работа на струг ако иска да яде.

Ааа не, и стругарят, ако е талантлив в професията си, да работи безплатно!

Стига сте писали глупости!  Naughty
Като отида на концерт на Емануела очаквам да пее Ема, не Лили Иванова.
Не може да отидеш за проблем, а да ти говорят, че в това отношение нямаш никакъв. Mr. Green

# 200
Точно така. Аз ако съм стругар и не си върша работата, просто ще ме изхвърлят, а няма да ми плащат от страх, че мога да ги прокълна Satisfied... както твърдят много клиентки, че си платили, защото ги било страх от врачката да не им направи нещо. Е какво да им направи, тя работа за 5 стотинки не може да свърши, очевидно. Говоря за самозванците. Има и хора с дарба - по-силна или по-слаба, но я имат.

# 201
Blue Heart
Ще ти се случи това, което е в главата ти, и това, което привлича твоята енергия от Вселената. Не ти трябва някой да ти каже той какво мисли.  Можеш да го попиташ и той ще ти каже какво мисли.
За университета - акоясновидката ти каже, че ще те изключат,
ще ти помогне ли? може би ще си кажеш."не, ще види тя, аз ще направя еди какво си и няма да ме изключат". Ами направи го! Сама!

Мислиш ли наистина, че ще ми се случи това, което е в главата ми? Това много ми прилича на "Подсъзнанието може всичко" и "Тайната" .Blue Heart

# 202
  • София
Точно така. Аз ако съм стругар и не си върша работата, просто ще ме изхвърлят, а няма да ми плащат от страх, че мога да ги прокълна Satisfied... както твърдят много клиентки, че си платили, защото ги било страх от врачката да не им направи нещо. Е какво да им направи, тя работа за 5 стотинки не може да свърши, очевидно. Говоря за самозванците. Има и хора с дарба - по-силна или по-слаба, но я имат.
Тук само за хора без всякаква дарба се пише, то и затова са толкова теми... Mr. Green

# 203
Абе истинския гадател ,няма да ти каже тарифа ,а ще го прави защото е ''дарба'' и иска да помага на хората. А ти, ако си доволен и имаш ще оставиш и 50лв.

То и певеца няма да иска пари за таланта...ако те кефи концерта на изхода може да си платиш билет. Пък ако не-да се оправя. Да си намери работа на струг ако иска да яде.

Стига сте писали глупости!  Naughty
Не може да отидеш за проблем, а да ти говорят, че в това отношение нямаш никакъв. Mr. Green
Абсолютно съгласна. Но по-горе ставаше въпрос за малкото хора с дарба. Някой беше писал, че хората с талант трябва да работят безвъзмездно. Ако е способен и съвестен човек, и ти отделя от времето си, и ти върши услугата, за която си го потърсил, може ли да станеш и да си тръгнеш без да се отблагодариш по някакъв начин? Не е редно.  Виж, на самозванците, които гледат на теб само като на пиле за скубане, може и да не платиш, но пак  си прецакан - не е много приятно да се чувстваш огорчен и измамен. Всичко опира до съвестта и човещината, и от двете страни на барикадата. Нека сме малко повече човеци.
Отплеснах се, исках да кажа и, че одобрявам това, кадърният да има една разумна тарифа, защото има хора, които, и при свършена работа, ако няма тарифа, ще подхвърлят 2 лева и ще си заминат. Лошото е, че истинските са малко и трудно се откриват.

Последна редакция: пт, 08 фев 2019, 00:35 от Chara Alf

# 204
  • София
[
Скрит текст:
quote author=MayyaI link=topic=1082008.msg38184620#msg38184620 date=1549573247]

Стига сте писали глупости!  Naughty
Абсолютно съгласна. Но по-горе ставаше въпрос за малкото хора с дарба.
Скрит текст:
Някой беше писал, че хората с талант трябва да работят безвъзмездно. Ако е способен и съвестен човек, и ти отделя от времето си, и ти върши услугата, за която си го потърсил, може ли да станеш и да си тръгнеш без да се отблагодариш по някакъв начин? Не е редно.  Виж, на самозванците, които гледат на теб само като на пиле за скубане, може и да не платиш, но пак  си прецакан - не е много приятно да се чувстваш огорчен и измамен. Всичко опира до съвестта и човещината, и от двете страни на барикадата. Нека сме малко повече човеци.
Отплеснах се, исках да кажа и, че одобрявам това, кадърният да има една разумна тарифа, защото има хора, които, и при свършена работа, ако няма тарифа, ще подхвърлят 2 лева и ще си заминат. Лошото е, че истинските са малко и трудно се откриват.
[/quote]

Пишех преди много време в тази тема чат-пат. Simple Smile Какво беше учудването на някои когато писах, че НЕ плащам на хора, които ме затрупват с въпроси, а отговори няма. Или са 50/50. То, баба ми познава на 80- 90%.  Не съм плащала и на разни "психолози", хора останали без работа, разбрали, че от необходимостта на другите е мнооого доходно да се правят на "врачки" и примерно като попитам какво да очаквам от даден човек, да ми кажат: ооо, всичко е Ок, ще се ожените, а аз питам за родния ми чичо  Angry и въпросът ми въобще не е свързан със "сватби и погребения". Joy Затова и рождени дати НЕ давах. Тези с дарбите вече хич ги няма, защото и да са имали дарба от чиста лакомия са я изгубили. В момента се сещам поне за трима такива. Angry

# 205
Гледах много серии от телевизионни предавания за ясновидци и хората там всички имат дарба, но в различни ситуации един познава, друг може даже  и да сгреши, според това какво е изпитанието - търсене на предмет, четене по снимка, сканиране за болести, контакт с духове и т н.
И горе долу истината за някое събитие се хваща не от всички ясновидци, но като цяло общата картина е добра.
Имаше и случаи, в които ясновидецът е много добър, но в конкретно изпитание, нещо не му се получава (по независещи от него причини) и нищо не може да каже (или не трябва да каже).

# 206
  • плевен
Здравейте, някой да е ползвал услугите на Силвия Петрова , гледа на Таро и знам, че живее в Гърция, попаднах на нея във фейсбук, доста интересна ми се видя. Мъдри мисли, интересни публикации и т.н. Благодаря.
Излъгах се да ползвам "услугите" й преди 2-3 години. Нещата бяха абсолютно противоположни на това, което каза.
Едно нещо налучка. Другото - заимствани интелигентни фрази и "то от теб си зависи". 30 лева взимаше тогава.
30 лв е и сега . Току що разговарях с нея.  Не знам какво да кажа . Има попадения  , а за бъдеще ще видим времето ще покаже .

# 207
Аз мисля, че трява да има такса. Все пак ясновидецът ти е отделил време. Иначе той с какво се прехранва, да седи по цял ден да гледа? Или да ходи на работа и да гледа след това, което си е натоварване. Да не говорим за емоционалното.

# 208
  • София-в сърцата на моите деца
Аз мисля, че трява да има такса. Все пак ясновидецът ти е отделил време. Иначе той с какво се прехранва, да седи по цял ден да гледа? Или да ходи на работа и да гледа след това, което си е натоварване. Да не говорим за емоционалното.
Аз не съм против таксата. Аз съм против таксата да се взема преди началото на сеанса. Щото ако платиш и ти наговори едни глупости , после пари йок. На мене така ми се случи при Гьокчен. Отпред пред вратата такса, плащаш 30лв. и влизаш и какво....като почна да подпитва и да говори едни глупости-край нямаше. Ама и аз не поддавам- нито да , нито не.....Накрая вика -..много трудно ти се гледа. Аз й викам, ама вие нищо не ми познахте нито за миналото , нито за сега.....И тя, ами трудна работа! А парите ще ми върнете ли?
А  познайте дали ми върна нещо? ИмАл дал!

# 209
Ами да,ако е добър ясновидец....та дори да взема кой-колкото има на сърце ,пак ще си докара няколко заплати като нашите.Така чееее,е  тема на дълъг разговор.

Общи условия

Активация на акаунт