Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 770
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
Около Фантастико СГ мисля няма свободни терени за уплътняване, ако е така купувайте щом ви харесва там. В смисъл няма да стане по-застроено отколкото е сега.

# 481
  • София
Аз бих го купила за тази цена, познато ви е и удобно, ще спестите доста главоболия.

# 482
С оглед на спестената комисионна и на липсата на рискове (скрити течове, закрити с козметичен ремонт дефекти, познат продавач), а също и на това, че няма нужда веднага да се захващате с ремонт, според мен си струва. Още повече, че сте свикнали там, удобно ви е и няма да се налага да свиквате с ново място. Няма и да се пренасяте, което пак е пари и нерви.

# 483
  • В планината / На морето
1150 евро на квадрат в момента не са много. Ако ви харесва, не виждам причина да не го купите.
прогнозите не бяха ли за срив в цените ?

# 484
1150 евро на квадрат в момента не са много. Ако ви харесва, не виждам причина да не го купите.
прогнозите не бяха ли за срив в цените ?

Да, очаква се някакъв балон да се спукал.

# 485
Някои чакат да купуват без пари да Simple Smile

# 486
Нали имаше и по 850?

# 487
Нали имаше и по 850?
Има в Надежда, Хаджи Димитър, Малинова долина и т.н.

# 488
Нали имаше и по 850?
Не се опитвай да се заяждаш, защото не ти се получава.
850 на зелено, не на построен и обзаведен.
Има някаква малка разлика...

# 489
Познато ви е жилището, аз бих го купила. Цената според мен е напълно ок, още повече, че там се отдава и лесно под наем за добри пари. 850 на зелено може, да, но не и готов за живеене.

# 490
  • София
И аз бих купила на тази цена.

# 491
И аз бих го купила, освен това може да смъкнете леко, ако хазяйката поддава или да се разберете да си поделите разходите по прехвърлянето - данъци, такси и прочие.

# 492
лично предпочитам да купя нещо на зелено. Причината е, че ще си го направя както си искам. И ще знам, че е направено качествено.
Но при мен има едни предпочитани квартали дето на зелено започват от 1100 евра нагоре

# 493
Не се опитвай да се заяждаш, защото не ти се получава.
850 на зелено, не на построен и обзаведен.
Има някаква малка разлика...
Именно - има разлика. Защото ти по-горе сравняваше ЕПК - вярно, старо, ама готово и с инфраструктура - с ново на зелено за 850.
Най-малката разлика е, че плащаш сега, а влизаш след 2 години, през време на които продължаваш да плащаш наем - ако е 400 евро наема, ей ти ги 24х400 = 9600 и то отиде келепира...
Несравними неща са. Отделно са разликите в площите, инфраструктурата наоколо - тротоари, транспорт, магазини, детски градини и т.н.
Иначе и на мен 1100-1200 евро за готово ми се вижда добре.

# 494
Така де, като става дума за ЕПК и панел... пари хвърлени на вятъра. Хайде ЕПК не толкова, но ставаше дума за панел в Люлин 10.
Отделно панела и след 2 години пак ще е панел, твоя келепир не го виждам. А като купуваш на зелено си купуваш от строител и там едни 5 000лв от брокер ги спестяваш, та тънка сметка за 5000лв от панел до НС на зелено... не думай.
Около НС няма инфраструктура казваш... добре Simple Smile Страшен генерален извод Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт