Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 710
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Направо идилия - отдолу ще се пека кИбапчета, отгоре ще се метат фасове  Peace

# 616
Има, но е рядко срещано и с цена почти като нормален тристаен (като това на партера за 100 к). А е важно какви са размерите на стаите, да не са 2х8 и 1х15, другото коридор и тераси.

Моля ви, няма дума в множествено число, която да завършва на “й”. Като видя “стай”, всичко ми се обръща!
Това на партера е по-скъпо заради собствения двор. На по-горните етажи е било по-евтино. Стаите са подобни на панелките. Плюс това понякога особено в сграда с охрана ми се струва доста приятно човек да има собствен двор. Създава усещане подобно на къща, но е доста по-евтино. .
Като видя такъв апартамент се сещам за сериала "Новите съседи" и постоянно падащите предмети и хора от горе. Иначе много би ми харесало ако градината е от страна на която няма тераси/прозорци.
Не обърна ли внимание къде е масичката? Представи си колко е приятно когато се събудиш да видиш красива зеленина през прозореца си и после да си пиеш кафето с тази прекрасна гледка.

# 617
Направо идилия - отдолу ще се пека кИбапчета, отгоре ще се метат фасове  Peace
Нито си длъжна да печеш кебапчета, нито е сигурно, че отгоре ще ти хвърлят фасове. Познавам хора, които живеят в подобен имот и са много доволни. На мен също много ми харесва.

# 618
  • София
Я дай реални снимки да видим такъв имот в София. Ама не на картинка от програмата на архитекта Wink

# 619
на мен идеята ми харесва, но конкретната снимка ми напомня хотел, каквото аз не бих искала. По-скоро ме тревожи, че и Сот трябва да сложа, и както каза някой по-горе, нека градинката ми е от страната без балкончининьо.

# 620
Я дай реални снимки да видим такъв имот в София. Ама не на картинка от програмата на архитекта Wink
Пуснал съм реални снимки.

# 621
Ей това не изглежда зле: https://m.imot.bg/details/1d153996048069835

# 622
  • София
Пробвай от София, не от Банско. Макар че и там са с 30% по-евтини партерите  Wink

# 623
  • София
В затворените комплекси го няма хвърлянето на фасове и боклуци отгоре (охраната ше ги види и после глобите са солидни). Иначе при нас има много подобни "партерни" апартаменти с дворове.

# 624
Направо е супер апартамента и мястото е много добро. На 5 минути с кола от НДК, ако няма трафик. Със седмицата също се стига много бързо. Това което постнах на Киприян в Младост също не е лошо, защото е срещу парка, но е доста по-далечко. П.П. Пускам снимка от терасата в Борово за да може и след като свалят обяват да се види за какво става дума.

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 21:27 от Анонимен

# 625
Пробвай от София, не от Банско. Макар че и там са с 30% по-евтини партерите  Wink
Младост 2 е далечко, но не е чак в Банско.

# 626
  • София
Някаква цена на този уникат на партер в Младост 2? За 300 000 една публична личност си продаде къщата в Бояна наскоро. С 3 декара двор...
РАзбирам да е мезонет, ама партер от който гледката е панелктата в Борово за 300к...

# 627
Със сигурност ще е изключително приятно в градината през лятото, но продължава да ме притеснява факта, че някой простак ще си изтупа нагризания хляб или ще мята фасове. За глоби как се доказва кой съсед е хвърлял ако никой не го е видял на момента(сериозно питам)? Затова бих предпочела да е от страна, на която горните апартаменти нямат прозорци. Така няма да преча чак толкова и с печенето на кибапчи и кифте, защото много обичам барбекю.

# 628
  • София
Глоби няма, дори още няма спечело дело за хора, които не си плащат вноските за поддръжка, защото договорите противоречат на ЗУЕС. Ама историята е дълга  Laughing

# 629
Някаква цена на този уникат на партер в Младост 2? За 300 000 една публична личност си продаде къщата в Бояна наскоро. С 3 декара двор...
РАзбирам да е мезонет, ама партер от който гледката е панелктата в Борово за 300к...
Познавам човек, който веднага би купил хубава къща в Бояна, с хубава гледка и добре озеленен 3 декара двор за 300 000 евро. Ще ти бъда благодарен да постнеш такъв имот.

Общи условия

Активация на акаунт