Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 691
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Партерът с двор не му ли харесва?

# 631
  • София
Екстра е верандата, но как стои въпроса с ползването на двора? Като гледам е общ за целия блок - от май до октомври всички съседски деца ще тичат и пищят около прекрасната веранда.

# 632
Партерът с двор не му ли харесва?
Търси хубава къща с над 2 декара много добре озеленен двор на ниска цена в Драгалевци и Бояна. И явно ти ще си му на късмет. Моля те покажи обява с тези параметри за 300 000 евро. Иначе на мен много ми харесва, че апартамента в Борово е супер близко до НДК, а същевременно е с красива гледка и в много добре премислен комплекс. Там е много добре озеленено и спокойно може да пуснеш децата да си играят без да се притесняваш, че ще ги бутне кола.

# 633
  • В планината / На морето
Някаква цена на този уникат на партер в Младост 2? За 300 000 една публична личност си продаде къщата в Бояна наскоро. С 3 декара двор...
РАзбирам да е мезонет, ама партер от който гледката е панелктата в Борово за 300к...
Познавам човек, който веднага би купил хубава къща в Бояна, с хубава гледка и добре озеленен 3 декара двор за 300 000 евро. Ще ти бъда благодарен да постнеш такъв имот.

https://ues.bg/bg/offers/4755-chetiri-prekrasni-kashti-v-zatvore … leks-v-kv.-boyana

# 634
Някаква цена на този уникат на партер в Младост 2? За 300 000 една публична личност си продаде къщата в Бояна наскоро. С 3 декара двор...
РАзбирам да е мезонет, ама партер от който гледката е панелктата в Борово за 300к...
Познавам човек, който веднага би купил хубава къща в Бояна, с хубава гледка и добре озеленен 3 декара двор за 300 000 евро. Ще ти бъда благодарен да постнеш такъв имот.

https://ues.bg/bg/offers/4755-chetiri-prekrasni-kashti-v-zatvore … leks-v-kv.-boyana
Двора е многократно по-малък от 2 декара, а съфорумката говори направо за 3 декара, не за 0,4 декара.

# 635
NikoT, ти нали щеше да строиш?
Пс - наистина, двора само аз ли ще си го ползвам или всички, а аз ще го плащам?

# 636
  • София
Зависи кога питаш - ако е преди покупката е само за теб, после ще береш ядове. По морето така ги лъжат, не вярвам в София да е по-различно. Най-готино е дори като им продадат уж земята, ама в нотариалния акт пише само идеални части от парцела  Mr. Green

# 637
Да щях, но с моите представи за това какви трябва да са апартаментите, които ще продавам се оказа, че е много трудно. Искам да имат хубава гледка с добри отстояния до съседите, като същевременно сградата да е на комуникативно и сравнително тихо място в южен или източен квартал. Веднъж почти го бях докарал до сделка за не много голяма сграда на хубаво място в Изток, но се оказа, че агенцията лъже, че кинта може да се изпълни, а собствениците не поискаха да смъкнат цената спрямо реалното РЗП, което разреши общината. Иначе парцели, които като ги застроиш ще се здрависваш със съседите от съседния блок има доста, но мен не ме кефи да построя поредното недоразумение. В София има достатъчно. П.П. Когато си купиш партер със собствен двор градината е само за теб и е оградена. Ето тук се вижда:

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 22:29 от Анонимен

# 638
"за не много голяма сграда на хубаво място в Изток,"
 - ех, жалко. На теб се надявах, че като гледам предлагането, спрямо моите нужди, ако не променя желанията си, няма да мога да се преместя от настоящото си.

# 639

Двора е многократно по-малък от 2 декара, а съфорумката говори направо за 3 декара, не за 0,4 декара.
В Бояна едва ли вече има такива дворове ,всеки продаде каквото му е излишно.

# 640
П.П. Когато си купиш партер със собствен двор градината е само за теб и е оградена. Ето тук се вижда:

Това хич не мяза на София

# 641
  • София
Те в Изток чакат във форума на БГмама някой да построи нещо за хората  Mr. Green
Есте Пропъртийс пасти да яде  Peace

# 642
П.П. Когато си купиш партер със собствен двор градината е само за теб и е оградена. Ето тук се вижда:

Това хич не мяза на София
Това е в Младост 2, комплекс Киприян на Артекс. Граничи с парк Въртопо и никога няма да се скрие гледката.

# 643
Има, но е рядко срещано и с цена почти като нормален тристаен (като това на партера за 100 к). А е важно какви са размерите на стаите, да не са 2х8 и 1х15, другото коридор и тераси.

Моля ви, няма дума в множествено число, която да завършва на “й”. Като видя “стай”, всичко ми се обръща!
Това на партера е по-скъпо заради собствения двор. На по-горните етажи е било по-евтино. Стаите са подобни на панелките. Плюс това понякога особено в сграда с охрана ми се струва доста приятно човек да има собствен двор. Създава усещане подобно на къща, но е доста по-евтино. .
Като видя такъв апартамент се сещам за сериала "Новите съседи" и постоянно падащите предмети и хора от горе. Иначе много би ми харесало ако градината е от страна на която няма тераси/прозорци.
аз съм фен на такова решение. Наши съм ви разправяла за нашия ап. В Люлин с такава голяма тераса? Квартирантите ни са много доволни от терасата:-)

# 644
Гледам последните обяви и се чудя: като имаш 300 000 защо не си купиш една хубава къща в Бистрица, където си е чисто, слънчево, за разлика от Бояна, и няма кой да ти заслони гледката? Що ще дириш в която и да е Младост и да правиш ливада от няма нищо с още един куп съседи? Въобще цялата концепция да се хвърлят стотици хиляди за  апартамент, който да създавал представа за къща с двор, при положение, че наоколо има хубави къщи да се купят, ми е толкова странна и нелогична. Разстоянието от околните села до София въобще не е проблем, от Бистрица до ИКЕА или друга точка на околовръстното се взима за по-малко от 10 минути. Бих разбрала, ако толкова пари се хвърлят за апартамент на пъпа на София, на висок етаж с панорама, но в кварталите....

Общи условия

Активация на акаунт