Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 693
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Ами аз ако имам пари за хубава къща дори и в Бистрица с голям двор не бих си купила апартамент никъде. Това но е голямата мечта, но трябва да спечеля от тотото. 
А в Бояна/Драгалевци/ Симеоново ако имам пари и си купя къща с поне 2-3 декара равен двор като си направя лехата с доматитв ще ме гледат на кръв.

# 646
https://m.homes.bg/?controller=Pages&action=detail&model … ell&id=162189
Е ако имам парите не бих се замислила особено дали да го взема това чудо. Въпреки че ако посея леха с домати съседите ще ме гледат учудено

# 647
  • София
Зеленкото в Младост е заградено, но на 300-хилядния в Борово с прекрасната веранда двора изглежда общ. Та, мерси за такъв двор.
https://m.imot.bg/details/1d153996048069835#&gid=1&pid=9

# 648
Има един тристаен за 26000 евра. Оборище май, но и друг квартал може да беше.
Сигурно са изпуснали една - две нули.
Ако не са, значи цените яката падат вече Simple Smile

# 649
  • София
За къщата в Бистрица и сравнението ѝ с Бояна може да го говори само човек, на който никога не му се е налагало повече от 2-3 поредни дни да пътува от и до Бистрица сутрин и вечер. Десет минути до ИКЕА ама само някой път по обед и то ако не си имал късмета да настигнеш след селските рейсове. Пътят е тесен, с много завои, натоварен, няма "джобове" на спирките и пътуваш със скоростта на автобуса, а тя е около 15 км в час. Година и половина съм го играла това с Бистрица и ще се старая да не си го причинявам никога повече

# 650
За къщата в Бистрица и сравнението ѝ с Бояна може да го говори само човек, на който никога не му се е налагало повече от 2-3 поредни дни да пътува от и до Бистрица сутрин и вечер. Десет минути до ИКЕА ама само някой път по обед и то ако не си имал късмета да настигнеш след селските рейсове. Пътят е тесен, с много завои, натоварен, няма "джобове" на спирките и пътуваш със скоростта на автобуса, а тя е около 15 км в час. Година и половина съм го играла това с Бистрица и ще се старая да не си го причинявам никога повече
Да но в Бояна къщите масово са с 200 кв.м дворно място. От спалнята ти гледаш тази на съседа. Това е нещото което аз пък не бих си го причинила. И ако мислиш че нищо не съм видяла. Напротив.

# 651

От 4 години живея там, знам какво говоря.

# 652
  • sofia
А в Бояна/Драгалевци/ Симеоново ако имам пари и си купя къща с поне 2-3 декара равен двор като си направя лехата с доматитв ще ме гледат на кръв.
Това съчетание е невъзможно, дори и да пренебрегнем размера - равен???. В селата в други части на софийското поле - става и то пак извън самото село, защото по-големите имоти в самите села отдавна са разделени.

# 653

От 4 години живея там, знам какво говоря.
Как стигат децата ти до училище, ако искат да учат в някоя хубава гимназия?

# 654
  • София
Точно гимназистите са лесни: с мама надолу сутринта, после метро от Бизнес Парка, а обратно - пак с метрото и после автобус 314. А колежанчетата са още по-лесни - направо 314.

# 655
# 656
мене от цената

# 657
И какво и е на цената? 1200 евро квадрата за младост за обзаведен НС...

# 658
Ужас, така ли беше модата 2009та, супер смешно обзавеждане. И не ми казвайте че е въпрос на вкус. Sick

# 659
И какво и е на цената? 1200 евро квадрата за младост за обзаведен НС...

еми младост...

Общи условия

Активация на акаунт