Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 38 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Аз съм почти готова с багажа, но с борбата с космите не съм Confused . С тоя тумбак ми е доста трудно да видя къде какво се случва Stuck Out Tongue Winking Eye .

# 541
Момичета ,, да се включа.и аз ..
Термина ми е на 28.01 но определихме дата за секцио 18.01 , защото момата ми е с оплетена пъпна връв , неподходяща поза и т.н..На всичкото отгоре и е много мъничка .в 36 г.с беше 2600 на ехограф , но АГ каза че е около 2400..та се моля до 18 да стане поне 2.600 2.700 ..и с това секцио ще се побъркам от страх...охх ..мръън мръъън

# 542
Момичета, току що май ми падна тапата 😱

# 543
Момичета, току що май ми падна тапата 😱

Няма страшно. Може доста време да си се разхождаш така. Ако нямаш други признаци за раждане, не го мисли.

@steraki, мерси, сега ще погледна.
FBID100004796652257, на мен това тегло в 36та седмица ми се вижда нормално, но по-добре си слушай доктора.

Добре, че не съм сама мотла, че срам ме хваща. Някак цялата работа с това раждане ми е супер нереална и все ми се струва, че има много време. Пък те са някакви си две седмици до термин.

# 544
Момичета, бебо беше седалищно и ме приеха зя секцио с термин 25 януари,като ме бръкна докторката и напипа глава.Оказа,се ,че се е обърнал и да внимавам как се въртя,за да не се обърне пак и ще съм в Майчин дом таьи седмица за наблюдение

# 545
Jillian, ще видим Simple Smile Просто сега ме хвана още повече шубето Sad

# 546
Момичета, бебо беше седалищно и ме приеха зя секцио с термин 25 януари,като ме бръкна докторката и напипа глава.Оказа,се ,че се е обърнал и да внимавам как се въртя,за да не се обърне пак и ще съм в Майчин дом таьи седмица за наблюдение
Има ли вероятност пак да се обърне седалищно, защото и моето беше седалищно и се е обърнало вече главично, днес от прегледа се разбра, но до термина ми 31ви има много време.
ОФ момичета много ме е страх от нормалното раждане, защото имам вече едно. Ако избера секцио дали ще сгреша Sad

# 547
  • София
Няма как някой да ти каже кое как ще мине за съжаление. Просто секциото си е коремна операция. Ако можеш да си го спестиш, е по-добре.
Нали казват, че второто минава при повечето жени по-бързо и леко (от това, което чета). Но май не е при всички.

# 548
И аз съм чувала, че второто било по лесно но знае ли човек как ще протекат нещата. При някои жени е било обратно. При мен и разликата е 7г. и не знам колко по лесно ще е Sad

# 549
Аз съм за естественото раждане. Аз родих скед цели 8 г и 7 месеца. Контракциите боляха много повече, но всичко беше 3 часа и половина. Нямам почти никакви поражения само 1 или 2 лева повърхностни. Същата вечер аз си сядах на дупето. Нямам и хемороиди този   път. След 3 часа ходих до тоалетната, която не беше супер близо. Секциото в България придобива заплашителни размери. В никакъв случай не го отричам, но при необходимост.

# 550
Момичета ужасно съм объркана и притеанена!Всеки момент  може да родя дет се вика,а още незнам къде.В обменната ми карта АГ написахме "Св.Анна" ,но нещо се разколебавам.Въпросът ми е ако отида в друга,ще ме върнат ли?

# 551
  • София
Не мисля, че ще те върнат. А защо се разколебаваш за Окръжна? Отзивите за там бяха добри преди поне.

# 552
Не мисля, че ще те върнат. А защо се разколебаваш за Окръжна? Отзивите за там бяха добри преди поне.

Защото прочетох ужасни неща за Д-р Жекова като отношение за родилките без екип.Аз съм по-емоционална и наистина много ще ми струва да търпя обиди и крясъци точно тогава...

# 553
  • София
А някои от останалите - Шейново, Майчин дом, Тина Киркова?

# 554
Да именно между Тина Киркова и Майчин дом се двоумя и за това питам дали ще ме върнат ако в обменната минкарта пише друго.И аз не мисля,че ще е проблем,но ако все пак ще бъде да взема да помоля АГ да ми я смени

Общи условия

Активация на акаунт