Януарска рожба скоро ще се гушка с мама, няма радост по-голяма!

• 37 757
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Честито Тирамису, Да е здрав и весел Никола! Много вълнуващо, почти всеки ден вече имаме новина:)

# 601
Честит Никола, нека е здрав и щастлив. Бързо възстановяване и да разкажеш:)

# 602
Много здраве и щастие на малкия Никола!

Момичета, изкопирах някои от идеите за теми от миналия месец и добавих едно. И след малко ще пусна анкета. Ако някой иска да добави нещо - да казва. Hug

# 603
Честито на всички родили мами. Бъдете здрави цялото семейство. 

И един въпрос към тези, които все още са в очакване. Чували ли сте, че ако седмици преди термин се пие чай от босилек или малинови листа, раждането преминава доста по- лесно. При раждането на дъщеря ми/преди 9 години/, по път за болницата изпих 1 литър чай от босилек. Бебето излезе след 2 часа силни контракции и 3напъна. Не съм сигурна дали чая даде някакъв ефект. Сега до термин ми остава 1 седмица. Пих чай от малини 5 дни, сега пия от босилек, а признаци - никакви. На запис не се засича никаква контракция. Ще се радвам ако някой сподели мнение или опит с чайчетата.

# 604
Ами моят разказ не е много положителен и смятам да го спестя на бъдещите мами. Доста се поизмъчихме, и аз и бебчо, но важното е че и двамата сме добре! Сега нямам търпение да се възстановя и да започва да си гледам сладкото бебе! А той наистина има супер мекички бузки Heart Eyes

# 605
Здравейте! Тази сутрин се появи нашата дъщеря, за съжаление се наложи секцио. Изтърпях цяло естествено раждане, но за съжаление бебка беше променила позицията си, отделно се оказа 3.500 и след няколко часа болки и мъки се стигна до секцио. Сега съм в интензивното, слагат ми обезболяващи и засега нещата са ок, но ми е малко притеснено да не започне да ме боли силно. Госпожецата е просто прекрасна, гушках я вече няколко пъти.
Честито на новите мами и успех на чакащите.

# 606
Здравейте нямам никакво разкритие нито контракции,статус нулев. Днес ми казаха, че от понеделник ще започнат да стимулират раждане а термина ми е на 25 януари....какво ще рече това?

# 607
  • София
А защо ще го стимулират, при положение, че терминът ти е 25-ти? По принцип, ако тоновете са добри и няма някакъв проблем с плацента, бебе, води, може да се изчака поне 5 дни след термин, дори май и повече.

# 608
Честито, скъпи момичета! Живи и здрави да са бебоците, а на вас бързо възстановяване!

# 609
А защо ще го стимулират, при положение, че терминът ти е 25-ти? По принцип, ако тоновете са добри и няма някакъв проблем с плацента, бебе, води, може да се изчака поне 5 дни след термин, дори май и повече.
ами не знам,така го изкоментираха имам гестациобен диабет,но бебето не е огромно

# 610
  • София
Ами питай ги и ако няма основателна причина, не се съгласявай.

# 611
Честити бебчета и бързо възстановяване на мамите!

# 612
И аз мисля, че е много рано и ако няма проблем няма смисъл да го предизвикват. Днес ходих пак на преглед, че се очаква голяма бебе и 2рият доктор каза че е много рано ако съм искала малко бебе защо не съм ходила още ноември. До термина ми има още 20 дни и май е прав. По добре да изчакаме да видим как ще се развият нещата и без това съм на инджекции Б12 и пия сумати лекарства за ниския хемоглобин

# 613
Моят термин е на 16.01. и  нямам контракции, плацентата ми е втора степен, никакво разкритие.... Аз май ще се присъединя и към февруарските мами Grinning Лекарката каза да дам шанс на бебо да стане 3500гр, ама аз вече нямам търпение... да не говорим, че "проверките" от страна на познати и приятели "дали не съм родила", май ме изнервят повече от всичко Grinning

# 614
Здравейте момичета, от час имам болка в ниската част на корема като преди менструация, нормално ли е? Симптом ли е за скорошно раждане?

Общи условия

Активация на акаунт