Пътувания на сами жени в далечни държави

• 23 732
  • 452
  •   1
Отговори
# 360
  • Paris, France
Вие въобще разпознавате ли езиците, та всички с дръпнати очи са японци за вас? Японци виждам и чувам много рядко, основно са корейци и китайци.

Японци и корейци разпознавам, китайци не. За мой срам съм учила китайски. В моя защита - китайците говорят най-различни езици, често неразбираеми за самите тях. Японският и корейският са много различни като звучене. Доста японки и корейки, особено млади, се обличат по сходен начин. В Париж идват милиони японци. Също и корейци и Китайци, разбира се. Струва ми се, че японците снимат най-много, но може и да греша.

Край Айфеловата кула има продавачи на сувенири. Някои са нахални, но се ядва. Научих децата да не пипат и нищо да не взимат от изложеното и готово. Сенегалци са основно, както в Испания и Италия. Има и пакистанци, които продават бутилки вино там. Не са агресивни и не ме е страх от тях.

# 361
  • София
Ще си лекувам каквото сметна за небходимо. Ти си лекувай манията за величие защото във всяка тема, в която те засека, нареждаш кой какво да прави. Не сме ти фемили-то и е досадно.

Не ги разпознавам, ползвам японци събирателно. Също така не разпознавам гражданите на Таджикистан от тези на Туркменистан и Азербайджан. Хвала на който успява да конкретизира всяка народност само по езика, аз не мога.

# 362
Всъщност опасно е да отидеш на среща с непознат мъж от интернет, да спиш в гората сам, да се качиш в кола на непознати и така нататък, дори това да е в родният ти град (или планината край родният ти град). Добавката в далечни страни е без значение.
Снимала съм много минувачи в Япония, някои се подразниха, други - не. Освен недружелюбен поглед, други санкции не съм получавала. Била съм 6 пъти в Истанбул и нито веднъж не съм щипана, даже не бях чувала, че има такава вероятност. Пътувала съм сама, с приятелка, два- три пъти. Не сме търсили приключения и секс. Някои може и да търсят, но уверявам Петя (забравих втората част на ника), че има и такива пътуващи самостоятелно жени, на които през ум не им минава да търсят рискови преживявания и адреналин. А сме тръгвали сами, без група, по практически причини - по- ниска цена, удобни за нас дати, свобода как да разпределяме времето си. Например в Истанбул те задължават последния ден да посетиш дворец, в който съм ходила два пъти и повече не ми се ходи и мол, в който съм ходила 3 пъти, а и нямам намерение да пазарувам.

# 363
Все още не съм била щипана и аз, а не е като да не съм имала и моите авантюристични емоции.

# 364
  • Пловдив
А мен турски шофьор ме ощипа в Пловдив Simple Smile

# 365
  • София
Все още не съм била щипана и аз, а не е като да не съм имала и моите авантюристични емоции.
И аз така Simple Smile
Тъпи подвиквания чувам чат-пат от строителите на блока до офиса, където работя. Подвикват и на колежките, не само на мен. За София става дума.

# 366
Мен са ме щипали един път в Истанбул и то баш първия път като отидох, но това не успя да ми скапе настроението. Ама аз и бях с една бяла рокля, дълга до глезените, ама си прозираше. Не че оправдавам идиота, ама сега не бих се облякла така.

# 367
Ама вие наистина ли имате предвид буквално щипане?
В Истанбул ме заглеждаха, защото съм руса и светла, говореха ми на руски, макар че според мене нищо руско няма в излъчването ми, но не са ме доближавали, камо ли да ме щипят. 
Иначе съм съгласна с pina.
Цитат
Всъщност опасно е да отидеш на среща с непознат мъж от интернет, да спиш в гората сам, да се качиш в кола на непознати и така нататък, дори това да е в родният ти град (или планината край родният ти град).
Като бяхме студенти преди 20 години, често колегите ми пътуваха на стоп. Имаше пострадали.

# 368
  • Street of Dreams
Потресена съм как леко и с усмивка реагирате, като ви щипят разни турци! Направо ми се повдига - това е сексуално посегателство. Аз бих им стъжнила жалкия живот, дори да ми струва "доброто настроение", което със сигурност ще е скапано вече за доста дълго време.

# 369
Ама вие наистина ли имате предвид буквално щипане?

Не бе, метафорично. Точно щипане и обарване по задника, буквално. На улицата, в метро.

# 370
Аз отбягвам тълпи, но ако ми се случи, естествената ми реакция ще е да се разкрещя и да започна да налагам с чантата си който е наблизо. Знам, че е лоша реакция, наистина мисля, че ще реагирам така и без да мисля за последствията.
Един преподавател в университета беше нащипал (вероятно и опипал) няколко колежки, но вината си е тяхна - беше ги поканил на кафе след лекциите (по-точно покани всички да ни черпи - без конкретна причина и без никаква връзка с учебния процес, а са отишли 20-тина човека). За мен това е неадекватно и безсмислено, доколкото разбрах, са се набутали в някакво сепаре. Те самите си разказваха и им беше много смешно...Между другото, човекът беше старец и вече не е между живите. Ако беше млад и жив, щях да му напиша името.

# 371
Буквално си вървях по улицата и един с колело мина покрай мен и ме удари по задника. Докато осъзная какво се случва онзи вече беше заминал с колелото и даже се обърна, изхили се и замина. На приказки е много лесно да се развикаш или да се го набиеш, ама като ти дойде от никъде и се намираш в чужда страна, на улица пълна само с мъже и бабички, сами две момичета, ще видя какви сцени ще правите...

# 372
Не си се представям в такава обстановка, освен ако не съм отвлечена.

# 373
Четенето на тази тема те оставя с чувството, че светът е много страшно място, където само да си подадеш носа извън къщи, те очаква щипане, дърпане по тъмни ъгли, нападения, обири! Една част от пишещите звучат като селски булки, които рядко излизат извън махалата и затова си мислят, че навсякъде тях гледат и с тях се занимават. Малко информираност и здрав разум са достатъчни да се движиш сравнително приятно и безопасно на много места по тоя свят.

# 374
То не е до красотата. И 150 кг жена да се съблече по къси гащи, на някои примитиви ще им се стори като Анджелина Джоли 😁 Няма какво да се лъжем има си държави и нации, при които мъжете са толкова загорели, че не е шега работата.

Общи условия

Активация на акаунт