Тренировки в домашни условия - 97

• 41 117
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • 1st floor
Тази Кети изглежда страхотно за 50 годишна.  Peace Аз тази година ще стана на 40, но не ме вълнува особено. Се ми е тая...Виж 50 звучи по-стряскащо. Това вече като баба ми звучи. Crazy

Ако побеляването е ген, дано съм наследила дядо си, който до края на живота си беше с абсолютно черна коса и мустак.  Grinning Мустакът дано не съм го наследила, де... Joy Като деца, явно ни е правило впечатление, че само той от всички дядовци и баби не е побелял и разнасяхме легенди, че се боядисва.  Laughing Което абсолютно няма как да е било... Mr. Green

Аз днес се излюпих по-късно, сега си пия на спокойствие кафето и после захващам Ден 12 - Leg Day. Гърбът не спира да ме боли, пооправи се до едно ниво, но си продължава така... На лежащите вчера упражнения не даваше да го докосна до пода. Коремните преси не ги правих пълни, а само до някъде.  Rolling Eyes По всички описания в нета се самодиагностицирах  Mr. Green с интеркостална невралгия. Болежките ми отговарят абсолютно точно на описанието.

Едира, като ти чета премеждията и от съчувствие започва всичко и мен да ме боли.  Sad

# 646
[И моите корени побеляват от преди много години,15 може би,никога не бих си оставила косата бяла или сребриста,много,много състарява,прабаба ми беше с дълга  бяла коса ...бррр Confused

# 647
За днес пак кардиото от Bodyshred и около 20 мин. Cardio Kickboxing от fitnessblender, което е по-лекичко и ми беше за загрявка.
Аманда, благодаря ти, че ме успокои Grinning.Аз не се притеснявам толкова от каването на някой и друг килограм, но се зачудих защо се получава така.
Накарах малкия ми син да ме снима, когато започвах БР, другата седмица като приключа първата фаза, пак ще се снимам, да видим дали ще има резултати.

# 648
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Последната страница не ви изчетох, после ще ви дочета, защото трябва да изхвърчам и да водя малкото на тренировка, но нямам търпение да споделя резултат след фаза 1 на 80 DO:
Талия на пъпа - 2см
Талия горе 0 см
Ханш - 2см
Бедро - 0.5 см
Прасец -2см
Ръка 0 см

Със смесени чувства съм  - не го очаквах! Не очаквах да съм свалила от ханша и от бедрото, макар и толкова малко. Не очаквах и да не съм мръднала от талията над пъпа и от ръцете. Видимо са по-оформени, коремът ми е по-стегнат, паласките видимо са се стопили... не смея да си го помисля, за да не се разочаровам в последствие - възможно ли е да съм заменила см. сланина със см. мускули? Или си въобразявам. Някой да ме приземи Grinning

И като си представите, че хранителния режим го започнах от мин седмица, т.е. последната седмица на фаза 1... представете си ако го спазвам Grinning

Аманда, преди малко си гледах рипорта от MFP ден 800 калории ден 1600; ден 800 - ден  1500 и т.н. За 30 дни най-високата ст-ст ми е 1892, най-ниска 813
Обаче аз от стола на работа ставам само за тоалетна Sad

# 649
За днес Кардио 3 + ден 28 от Йоана. Мисля да мързелувам днес. Най-много една бърза разходка до морскатя градина да спретнем с хлапетата. 

TDI, чудни резултати! Браво на теб!

# 650
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Благодаря, Беси Simple Smile

Вече от съблекалнята докато малкото тренира да се изкажа и аз за белите коси. Ако работата ми не беше свързана с клиенти отдавна да съм си направила косата сива, ама такова мишо-сиво, много харесвам, но хората поне при нас са доста тесногръди, притеснявам се че няма да се приеме добре.
ММ е с бяла коса от 30 годишен. Аз не се харесвам с естествен цвят и се мажа с кастинг крем глос, нямам бели коси все още.

# 651
  • 1st floor
Добавям и 25 минути кростренажор след Leg Day. От начало съжалих за идеята, но после се вработих. Можех и още, но утре ме чака Черни връх и да не се наложи да качвам на четири крака.  Mr. Green

TDI, ако сваля толкова, пък ако ще и втора фаза да съм минала, ще съм много благодарна.  Laughing Браво на теб!

# 652
Мен пък побеляването не ме плаши. Така най-сетне ще сбъдна мечтата си да стана платинено блонди, а не просто някакъв тъмнорус ерзац, който го е страх да не си разруши косъма с обезцветяване.
ТДИ, наистина страхотни резултати.
Аз не се удържах и днес пак правих Кети (а трябваше бути по план) - Pyramid Pump Lower от LITE Series. Изключително хубава тренировка за крака и дупе. Вече усещам МТ, пълзяща по глутеуса. Но ако човек не обича пирамидите, не препоръчвам, защото повторенията са много - по 52 на упражнение. Съответно и тежестите са по-леки, но въпреки това пулсът доста се вдигна.

# 653
Качила съм още един кг. и вече не знам на какво се дължи. Уж следя калориите, не надвишавам 1400 и направо не знам какво става:confused:. Около месец бях на ВМ НВХ, но определено не е за мен. Трудно ми е да ям много месо и предпочитам плодове и зеленчуци, наблягам и на яйца и мляко. Не мога да се справя с корема - в долната си част винаги е изпъкнал, иначе нагоре се забелязват мускулите, дали е просто излишна кожа или има някакъв друг проблем(диастаза или нещо подобно), вече се отчайвам...
Как изчисли колко калории трябва да приемаш?

Защо ядеш яйца и млечни?

Еди, ще пробвам пак да ти пратя лично. Оздравявай!

Люба, не вярвам много на теорията за недостига на В12 и побеляването. Ген е. В рода на ММ всички мъже по бащина линия побеляват млади. Освен това вегетарианците приемат предостатъчно В12, защото яйцата и млякото играят ролята на суплементатори на този витамин. Така или иначе всички хора суплементират В12 -- невеганите чрез животински продукти (а често и таблетки или спрейове), а веганите -- чрез таблетки или спрейове.

След мерките и теглилките в края на едномесечната програма, организаторите ми казаха някакви цифри, ама аз не запомних. Не ме беше еня особено много, защото се виждам по-изчистена и дрехите ми стоят различно. Доволна съм.

С радост се връщам към Джо Дилън и Фитнес Блендър.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 07:24 от Вяра В. Добротина

# 654
Да отчета едногодишния ми труд. Свалила съм 13-14 кг, 13/14 см от всякъде, от бюста 'само' 6. 62/ 63 кг съм в момента. Имам си и мускули и малко плочки. Почти нищо вече не стъчи, не виси и не се поклаща. Четох, че така се получава, когато нищо не си правил преди това. Тялото се шокира и мускулите растат бързо. Кайвато и да е причината, аз съм доволна.
Искам да ви благодаря, защото дължа успеха си на вас!

Нова цел е да сваля още 5 кг и да изчистя още, каквото има. Продължавам да ям по 1500-1600 калории и да тренирам няколко пъти в седмицата с Оутъм. Всъщност обмислям да завъртя АЛО още две седмици и да започна 80до или бр, както ме посъветвахте преди седмица.

За белите коси, мислех да се изруся като побелея, или нищо да не правя. Обаче побелях изведнъж, на кичури, което много ме състари. Така посегнах към черната къна..

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 09:08 от Windekind

# 655
Леле 😍 страхотен резултат!Честито ново тяло и да постигнеш успешно другият майлстоун с 5те кг .
Оказа се ,че обичайната ми храна се върти около 1500-1600калории,при това с хляба, витамините и ежедневната ми доза шоколад и плодове,емии доволна съм .

# 656
Ей, момичета, страхотни сте! Поздравление за резултатите- Бесито, TDI, Windekind, браво на вас!
Ноември, честити плочки!
Агент, а ти си като фея на снимката!

Трета седмица съм с болки. Тренирам внимателно и с по-ниски тежести, не съм схваната, но проблемът не е отшумял. Писна ми!
Суингове не правя абсолютно никакви, нито мостове. Хип тръстърите ме изпълват с ужас. МОже би лекинко и внимателно биха помогнали....
Аз и сериозно бях започнала с навежданията назад. При мен йога контузиите са класика в жанра. Защото уж знам какво да правя. А послед вдигам дивани с една ръка и правя глупости.

Непо, бързо да ти минава! Стискам палци!

За днес съм си отбелязала тренировка за корем на Ева. Ще въртя и трите от поста на Звездичка този месец+ Брет КОнтрерас (поизменена за сакати). Как можах да се издъня така тъпо!

План за Февруари: да сваля до 51кг. Знам как, но не го правя, а събития идват, лойта задължително трябва да я разкарам.

# 657
Качила съм още един кг. и вече не знам на какво се дължи. Уж следя калориите, не надвишавам 1400 и направо не знам какво става:confused:. Около месец бях на ВМ НВХ, но определено не е за мен. Трудно ми е да ям много месо и предпочитам плодове и зеленчуци, наблягам и на яйца и мляко. Не мога да се справя с корема - в долната си част винаги е изпъкнал, иначе нагоре се забелязват мускулите, дали е просто излишна кожа или има някакъв друг проблем(диастаза или нещо подобно), вече се отчайвам...

Как изчисли колко калории трябва да приемаш?

Защо ядеш яйца и млечни?

Калориите ги смятам с MyFitnessPal, според ръст, тегло, възраст и съм задала ниска дневна активност, задала съм запазване на теглото и ми смята 1420 кал. на ден.
Яйца обичам, а и те са богати на протеин, а относно млечните - кисело мляко на закуска и прясно с кафето. Сирена не ям много.

# 658
За днес - Cardio Party от LITE Series на Кети. Тренировката е доста лека. Силовите, които пробвах досега, бяха добри, като с по-големи тежести си бяха като за напреднали. Тази обаче е по-скоро начално/средно ниво, въпреки че пулсът все пак влиза в кардиозоната. Няма никакви подскоци и ако някой обича приятни тренировки с елементи на ритмична гимнастика, сигурно ще му хареса.
П.п. Дези, Ева много обича упражнения в опора и бърпита. Не знам дали ще ти понесе, ако си с травма в кръста.
п.п. Забелязвам,  че участничките в тренировките ставата все по-сочни. Една от дамите днес беше с ханш поне към 105-106 санта. Не знам дали не могат да намерят по-стройни участнички или това се търси. Може би с нашия стремеж към 1500 калории сме направо демоде.

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 19:53 от zvezdi4ka14

# 659
Звезди, благодаря ти за бързото включване! Хич не съм за бърпита сега.
Ще отложа Ева, за да не се ядосвам излишно, и ще направя горна част и трицепс+ корем мои си вариации, като ми се разкара вечерята- пилешки гърди на грил тиган, броколи, батат.

Общи условия

Активация на акаунт