Отговори
# 600
Имунитета, начина на живот... Нещо трябва да промениш. При котките, например, се появява цистит на база стрес, без наличие на активна инфекция. Колко отрицателни посявки имаш? Магнезият помага ли ти в момента за сухожилието?

# 601
Имунитета, начина на живот... Нещо трябва да промениш. При котките, например, се появява цистит на база стрес, без наличие на активна инфекция. Колко отрицателни посявки имаш? Магнезият помага ли ти в момента за сухожилието?
Преди месец ми падна котето от 7 ет, преди 2 седмици почина колегата ми от Ковид... стрес да искаш.. Но все пак мисля, че е от неправилно хранене главно и намалените дози ЦР. Но да не оспамим темата с мойте болежки, че е за друго..

# 602
Значи все пак е имало домашен любимец... Минавам на лична по въпроса. А, за магнезият нищо не каза - той е по темата. Приемаш магнезий, нали?

# 603
Значи все пак е имало домашен любимец... Минавам на лична по въпроса. А, за магнезият нищо не каза - той е по темата. Приемаш магнезий, нали?
Не, не взимам магнезий. За сухожилието ли?

# 604
И моето положение хора не е някакво по-различно и аз съм с проблеми и от антибиотици, и от други лекарства, и доста неща не са същите с мен, каквито бяха. Сигурно си нося хроничните инфекции, но нямам с какво да ги лекувам, спряла съм хапчета от известно време, само ако лепна вирус, приемам противовирусни, иначе друго не смея. Казаха ми да пробвам да променя начина си на хранене, да храня клетките с храна, която няма да предизвиква инфекции и доста обилно количество течности, на които аз самата не мога да приема. Наистина ми е мн трудно

# 605
И моето положение хора не е някакво по-различно и аз съм с проблеми и от антибиотици, и от други лекарства, и доста неща не са същите с мен, каквито бяха. Сигурно си нося хроничните инфекции, но нямам с какво да ги лекувам, спряла съм хапчета от известно време, само ако лепна вирус, приемам противовирусни, иначе друго не смея. Казаха ми да пробвам да променя начина си на хранене, да храня клетките с храна, която няма да предизвиква инфекции и доста обилно количество течности, на които аз самата не мога да приема. Наистина ми е мн трудно
Много ми е странно като каже някой спрял съм антибиотиците, сякаш е по желание. Не се заяждам, наистина се чудя. Нали антибиотик се взема при крайна необходимост. Аз при циститна криза ако не взема следва пиелонефрит, ако пак не взема вероятно бъбречна недостатъчност.. и т. н.
А това, че трябва да се смени начина на живот е така.

# 606
Получих непоносимост към всякакви лекарства, изпих 14 за година и половина и каквото и да пия, обриви или нещо друго

# 607
А как се справяш без тях?

# 608
Пандорина, при последната ми криза ходих при препоръчан уролог.
Обясних ситуацията и че съм изпила 15 АБ за 2 години и малко.
Той ми каза, че няма смисъл от повече и ми препоръча ваксина, СтроВак.
Като кризата я овладях с чайове, пих също Цистостоп СР, но не видях полза. Цистостоп Рапид ми пресича веднага.
Сега пия Боровинка от 465 мг, по 2.
При мен няма проблем с бъбреците, дори мехура е ОК на ехограф, въпреки бактерията.
При теб така ли е?

# 609
Цистостоп рапид не съм го чувала, ще го пробвам. Ами как да съм имам си проблеми, но вече по лекари не ходя, защото съм много натровена

# 610
Дева, след ваксината как беше? На мен ми е пред писал уроваксом. Не помня какво се коментираш в темата за ваксини те. Тая стровак каква е? Каква ваксина да пия се чудя?
Иначе мехура и бъбреците са ок. Само кризи да няма.. Аз не ги оставям да се развихрят, веднага вземам Монурала, но.. докога ще ми помага не знам..
Цистостоп помага защото в него е най-много Д-манозата. Всъщност тя основно помага, но има и някои други неща в ЦР а цената е еднаква затова предпочитам него а не маноза. За съжаление са скъпи.. Но само те помагат, нищо друго от пробваните билки и добавки.

# 611
Тази ваксина не съм я купила, от Германия трябва.
И да имам стерилна урина.
А Уроваксом и Уростим съм пила, без резултат.

# 612
  • София
Аз направих брутална инфекция на мъдреца миналата седмица от чистене на зъбен камък. Милият зъболекар ми сервира, че не давал вече на пациентите си да плюят заради вируса. Два дни след посещението му - зъбобол (а този мъдрец не ми беше правил проблем 3 години), температура и болки в гърлото (явно инфекцията беше тръгнала). И дори в това състояние ме достраша да пия антибиотик, толкова много ме е страх след случката с левофлоксацина. Знам, че звучи ненормално - да стоиш с инфектирал зъб и да не правиш нищо, обаче пусти страх. Почнах с природни средства - жабурене и гаргара със сол и сода и компреси с масло от карамфил. След два дни вече се бях оправила, и на мен не ми се вярваше, но е факт. За цистита в групата за антибиотика препоръчват д маноза (захар е това, май). Според мен не пречи да се пробва.

# 613
Здравейте момичета.
На някой дали са изписали Миноциклин?
Изписаха ми за лечение на бактерий дали има много странични ефекти?

# 614
Пандорина, щом имаш проблем със сухожилието, магнезият е задължителен. Предписват го даже паралелно с левофлоксацина да се приема, за да се избегне този страничен ефект над сухожилието. Почвай магнезий. На предишните страници от тази тема също е коментиран, плюс още нещо с Q10 май беше. Прегледай темата от началото.

Общи условия

Активация на акаунт