Отговори
# 585
Магнезия може да го пиете, но трябва да е отделно от АБ, гъбичките са чест проблем, може по предписание от лекар да приемате и противогъбично.

# 586
Във фейса има група за пострадали от флуорхинолите https://m.facebook.com/groups/191063714251094/?ref=m_notif&n … =group_highlights
Има много полезна информация за детокс, диета, добавки.
Хората с невралгични болки не трябва да приемат Б6, а само останалите от Б групата.
Мг глицинат е най-добрата форма на Мг в случая.
За диета се препоръчва Wahls Protocol. Прегледах я набързо, подобна на АИП е.
CoQ10 пият също, но има и други неща.

# 587
  • София
Здравейте,
Пих 5 дни Лефлокс за синузит, изписах ми март месец 2020. Синузитът не мина от него, но в средата на май получих болка в десния ахилес (от нищото, не съм тренирал, бяхме локдаун), после плантарен фасцит на лявата пета. Лекувах упорито 2 месеца с физиотерапия, нямаше подобрения, накрая една физиотерапевтка ми даде упражнения за разтягане и се пооправих. Но оттогава често ми се възпаляват сухожилия - на ръка, рамо, крак, ахилес...., китки.
Всеки месец при невролога. Едва наскоро научих, че причината може да е в антибиотика Лефлокс.
Наистина възможно ли е и какво да правя?  Сега пия Уримил, което представлява комплекс от витамините от група Бе.
Друго?

Апропо, преди 5 г. съм пил левофлоксацин за уро инфекция - цели 10 дни, и ми понесе много, много добре.

# 588
В пълен потрес съм! Днес ми предписаха Таваник за цистит. Рецидивиращ. На антибиограмата няма много варианти. Другият е Ципрофлоксацин и Зинат, но от зинат имам лош опит. В момента пия Монурал, но той е слаб при хронична инфекция и знам, че спра ли го не след дълго ще бъда в същото състояние. И не знам какво да правя. Да не говорим, че в момента съм с плантарен фасциит, т.е. възпаление на сухожилието на стъпалото и петата и си представям какво може да стане..Просто...съм пълен шах и изобщо не знам какво да правя!

# 589
На твое място не бих го пила.
Аз предварително предупреждавам, че от тази група съм пила всички и не желая повече.
А и не мисля, че ще ти помогне.

# 590
Дева, а сефпотек и ципрофлоксатин от тази група ли са.

# 591
В пълен потрес съм! Днес ми предписаха Таваник за цистит. Рецидивиращ. На антибиограмата няма много варианти. Другият е Ципрофлоксацин и Зинат, но от зинат имам лош опит. В момента пия Монурал, но той е слаб при хронична инфекция и знам, че спра ли го не след дълго ще бъда в същото състояние. И не знам какво да правя. Да не говорим, че в момента съм с плантарен фасциит, т.е. възпаление на сухожилието на стъпалото и петата и си представям какво може да стане..Просто...съм пълен шах и изобщо не знам какво да правя!
След раждането имах цистит, пих само неоренал, може би сте пробвали вече, на мен ми помогна.

# 592
Ние сме особени случаи с Пандорина, с Неоренал не става.

Рори, Ципрофлоксацин да, Сефпотек не.

# 593
Благодаря, Дева!

# 594
Дева, а какво да правя? Ти си безсимптомна, ако бях и аз не бих и помислила да пия АБ вече. Стига да не ми причинява болка и да не ми закача бъбреците.. Но при мен кризи те много бързо се развихрят до състояние, което спешно трябва да се пресече.
Не мога да си простя сега, че не си поддържа дозата от 6 т. на ден Цистостоп.. Па ако ще и докато съм жива..

# 595
Пробвай Зинат.
Пък, ако искаш, пий Таваник, важното е ти да си решиш.
Монурал ще ти пресече симптомите, а после действай пак с Цистостоп Рапид.
Не знам, аз хинолони не искам да чувам.

# 596
Монурала + Цистостоп хроно + червени боровинки + яка дезинфекция на 60/90 градуса на бельо и спално бельо. За да не се изчистваш с Монурала, значи от някъде се заразяваш отново, според мен. Домашни любимци имаш ли? Съпругът изследвал ли се е за носителство?

# 597
Може ли без последните съвети за съпрузи, любимци и намеци за хигиена?

# 598
Може ли без последните съвети за съпрузи, любимци и намеци за хигиена?

Не ги приемай като намеци, ами като препоръки.

# 599
Ни съпрузи, ни любимци.. бактерията си стои вътре в неактивно състояние и просто в един момент нещо я провокира. Мисля, че Панцеф-а не работи, а Монурала също излиза от играта.

Общи условия

Активация на акаунт