Отговори
# 360
То винаги ще има хейтъри, които ще обръщат думите ни, че си измисляме или е просто съвпадение, защото наистина не са преживяли това, понасят аб-те или просто не са ги пили и не знаят. Аз имам познат, който всеки път като му кажех за антибиотиците ме оборваше и казваше, през живота си пия и пиех толкова много, ако наистина било вярно това , което казвам защо досега не са го увредили. Била съм прекалено доверчива на листовките и хората тук и съм си въобразявала. Заболя ме не това, че ми каза, че чета листовките или , че контактувам с хора от тук, а именно че не ми вярва. Но никога няма да повярва, да просто някои хора винаги ще са си с мисленето, че всичко е просто случайност, нищо не е станало от лекарствата, а самите ние "изкрейзваме" ей така от нищото, че до преди пиенето на аб ни е нямало нищо и изневиделица сме се превърнали в някви мутанти и си измисляме симптоми. Просто отсявайте хората , с които да контактувате относно проблемите си и последиците. Не си струва да си трупате допълнителни негативи, само защото някой си не ви разбира, или дори родителите. просто не говорите с тях за тия проблеми и толкова.

# 361
  • София
В моя случай аз просто се увредих с мое голямо съучастие. Днес разбрах, че освен левофлоксацин и нестероидни противовъзпалителни, са ми давали и кортикостероиди. В моя случай тотално загубих надежда, че ще се оправя някога.

# 362
В моя случай аз просто се увредих с мое голямо съучастие. Днес разбрах, че освен левофлоксацин и нестероидни противовъзпалителни, са ми давали и кортикостероиди. В моя случай тотално загубих надежда, че ще се оправя някога.
Ще се справиш,споко,просто трябва търпение

# 363
не се притеснявай, аз постоянно бях на кортикостероиди, особено последните ми две лежанета в болница., защото не можех да приемам аб без да направя алергии. Но да увреждат, вярно е

# 364
  • София
Първо, да ви благодаря за подкрепата, съветите и информацията. В моя случай най-сетне знам какво се случва. Нямаше да разбера, ако не бяхте вие. След търсене на информация, попаднах на идеята, че всъщност може да става дума за натрупване на живак. Пуснах изследването и това се оказа в действителност така. Едва ли само Левофлоксацинът ме е докарал до тук. Най-вероятно операцията, двете упойки, 4-те антибиотика, кортикостероидите, множеството лекарства след лечението на парче от всички лекари, през които минах, са довели до страхотен дисбаланс и авитаминоза и лошите метали са взели превес. Сега имам два варианта за лечение - един традиционен и един от холистичен лекар. Традиционният лекар обаче преди 2 дни ми обясняваше, че ми няма нищо и ме изпрати с диагноза невроза, та не знам как ще ни се получат нещата. От друга страна, ако не се вземат на време мерки може да стане зле. Но пък и от традиционните лекари доста си изпатих. Трудно решение ми предстои, моля се само да оцелея без сериозни последици, за да мога да си гледам детето. Още веднъж благодаря за информацията и съветите.

# 365
Първо, да ви благодаря за подкрепата, съветите и информацията. В моя случай най-сетне знам какво се случва. Нямаше да разбера, ако не бяхте вие. След търсене на информация, попаднах на идеята, че всъщност може да става дума за натрупване на живак. Пуснах изследването и това се оказа в действителност така. Едва ли само Левофлоксацинът ме е докарал до тук. Най-вероятно операцията, двете упойки, 4-те антибиотика, кортикостероидите, множеството лекарства след лечението на парче от всички лекари, през които минах, са довели до страхотен дисбаланс и авитаминоза и лошите метали са взели превес. Сега имам два варианта за лечение - един традиционен и един от холистичен лекар. Традиционният лекар обаче преди 2 дни ми обясняваше, че ми няма нищо и ме изпрати с диагноза невроза, та не знам как ще ни се получат нещата. От друга страна, ако не се вземат на време мерки може да стане зле. Но пък и от традиционните лекари доста си изпатих. Трудно решение ми предстои, моля се само да оцелея без сериозни последици, за да мога да си гледам детето. Още веднъж благодаря за информацията и съветите.

Написаното ме заинтересова, аз не съм правила подобно изследване, претърпях 14 антибиотичен курс за две години, операция, много химия изпита, мн усложнения и адски мн изпатване, което доведе до много лошия ми имунитет и съмнения за автоимунни процеси.

# 366
  • София
Аз реших да си купя Н Ацетил Л Цистеин и Глутатион. Препоръчваха ги в чуждестранните групи. Когато ги вземах, се чувствах добре. Като ги спрях, се почувствах ужасно. Стана ми интересно защо се случва така. Във фейсбук групата един човек изрази съмнение, че всъщност става въпрос за наличие на живак. Нямаше какво да губя, то аз се чувствах отвратително, не бях спала със седмици, не можех да стана, за да си гледам детето. Четох в една статия за аутизма, че, за да се открие живака в кръвта, трябва да се активира преди това със сяросъдържащи агенти. Аз, така или иначе се бях наблъскала с глутатион и Н Ацетил Л Цистеин (това в последствие разбрах, че не трябва да се прави) и се надявах тестът да покаже. Ходих при токсиколог във ВМА, тя ми каза, че имам нарушен електролитен баланс, но все пак щом толкова държа, ще ми даде координатите на лабораторията по тежки метали. Жената, с която се свързах, беше изключително любезна и мила, каза да отивам веднага, за да ми вземат кръв и тя веднага ще започне да работи пробите. Иначе има и тест на коса и на урина, за жалост обаче те стават доста бавно. Надявам се нещата да се оправят и да се възстановя. Иде ми да мина през всички лекари, при които бях и които ме докараха до тук, за да си поговорим за моята невроза и психоза. Това са моите преживявания, мнението ми е субективно, на база опит, за съжаление.

# 367
При наличие на живак,би трябвало доктори,комисии,полиция...здравно министерство ..да се пораздвижат,да изследват откъде и как е попаднал точно този тежък метал в организма!!!
Къде са тия институции мамицата им?
Само лапат пари,тровят и морят хората!
Би трябвало всяко едно приемано лекарство в случая да се изследва за наличие на такъв ОТРОВЕН метал!
И виновните да бъдат затворени на топло,затваряне на фабриката произвела въпросното лекарство и конфискация на цялото имущество!!!!!
Да не кажа-на стадиона и....
Подозирам кое от лекарствата ще е доставчик на живака...

# 368
Това е бг здравеопазване за съжаление. Отиваш с надежда при всеки лекар, те те гледат като "теле в железница" меко казано. Рядко са истински заинтересованите, които искат да разберат как , къде и защо. Да не говоря, че ми е писнало от тази масова "невроза", :психоза", "депресия" и прочие , което само говорят и искат да изкарат хората ненормални, а не виждат как ни тровят, как ни правят по-сложен живота, всичките приятели и близки започват да не ни вярват, а да ни обвиняват, че си измисляме. Моето семейство абсолютно не ми вярва, те си мислят, че си измислям всичко, през което минах, понеже майка ми идваше няколко пъти  с мен при доктори и всички, които казваха на психическа основа е и това беше достатъчно сега да ме изкарват "луда" с абсурдни симптоми. Ама иначе като видят някой болен и бам знаят антибиотиците, няма понасяш ли дадена група, няма изследване преди това, няма антибиограми, моята настояща лична лекарка, при която съм 2 години едно изследване не ми е пуснала за тези две години. Всеки път като ходя при нея е само лекарства или рядко направление да ми даде, един път не ми пусна нито урина, нито кръв. После в лабораториите се опъват и казват ама без направление не правят изследвания и какво да правят хората да стоят и да се влошават ли? Здравето е най-важното нещо и когато не се чувстваш добре, колкото и другите неща да са ок, все едно изживяваш най-ужасното нещо

# 369
  • София
Доста ме е страх да не ме доосакатят. Опитвам се най-вече сама да си помогна, защото е ясно, че лекарите не желаят или не могат. Не знам вече.

# 370
Доста ме е страх да не ме доосакатят. Опитвам се най-вече сама да си помогна, защото е ясно, че лекарите не желаят или не могат. Не знам вече.

И аз спрях да ходя, много ме е страх да пия каквото и да е, защото няма лекарство, което да не ми вреди вече. Бъбреците ми увредоха, белите дробове също, постоянно съм с кашлици, гърлото ме боли често, хреми. Нямам имунитет, докараха ме до това положение, което не мога да приемам нищо, яко натровена съм, а температурата ми е нещо ненормално. Ако съм в седнало и легнало положение пада на 36.1/35.9 и започва яко втрисане, а когато направя гимнастика вдигам температурата на 36.7. Направо непонятно ми е как се случва това, когато изляза на слънце вените на ръцете ми изкачат, пълно незнание откъде стават тези неща. Ако продължа ще стана досадна и много хора биха скочили, че си измислям. Но много добре разбирам всички , каквото и да се случва, по-малко достъп до доктори, колкото е възможно, защото наистина само ни увреждат

# 371
  • София
Ще се обърна пак за съвет към вас. Отслабнах доста драстично вследствие на всичките тези лечения. Краката ми се повъзстановиха, но ръцете все още не. Не ме болят, нямам невропатия, просто ги чувствам слаби. Предполагам това, че не ям и не спя е отговор на въпроса. Какво ще ме посъветвате - добавки, физиотерапия или нещо друго?

# 372
Взимаш ли някакви витаминки, тренираш ли някаква гимнастика вкъщи

# 373
  • София
Сега поспрях с витамините, за да разбера кое от какво се получава. Мъча се да се храня, взимам протеин, изписаха ми и креатин. Упражнението е да се грижа за бебето макар да е доста трудно.

# 374
Здравейте,

При мен безсънието се превърна в прекъснат сън. Заспивам за 3 часа, после се будя изпотен, ръцете и гушата ми горят. След това съня ми е прекъсван всеки час. Интересно че така съм 2 нощи, а третата нощ е по-нормална, будя се само 3 пъти да речем.

Всъщност си мисля, че "нещо" ми влошава състоянието и затова се будя толкова често. Лошото е, че понеже спя не мога да открия какво се нарушава. Единственто обективно нещо е че се будя с мокра фанелка около гушата и че ръцете ми "горят" , а температурата е даже ниска 36.0 ..Пулса също е към 70-80 иначе ми е 60.
Моля, за съвет ако някой се е преборил с "прекъснат" сън с подобни симптоми.
Намалих милгамата по 1 на ден защото си направих изследвания и витамин Б12 беше над нормата .. чакам нивото на Б6 (че го пращали в Германия). Иначе 2 от щитовидните хормони са ми леко завишени FT4 и МАТ. Може би това обяснява нещата..
Иначе през деня съм ок.. намалих добавките и сега пия това:

Сутрин:
- вит Д
- милгама
- магнезиев цитрат - 1 прахче (290мг магнезий) разтворен в 1 л. вода , като си го пия през целия ден. може би е слаба доза и трябва да увелича отново...

следобяд:
- пробиотик (прокомбо) - дайте идея за някакъв качествен ? имало някакви замразени в био магазините в чужбина.. има ли такова чудо в родната страна ?
- витамин Ц

преди лягане:
- мелатонин - 3мг

Както се вижда спрях всякакви анти-оксиданти, щото не съм сигурен имат ли ефект върху моите проблеми (съня + чувство за горене по ръцете).

Общи условия

Активация на акаунт