Астрология - 14 тема

• 53 605
  • 744
  •   1
Отговори
# 285

321nm
Кутията ти е пълна, не можеш да получаваш нови писма!
Благодаря, значи е време за почивка.

Ето и още няколко полезни книги, на руски са:

13.84 MB
astro1.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=23073a016f

astro2.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=414d3a2218

astro13.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=67f8aa9c00

astro14.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=b4e716ef88

astro16.pdf
https://dox.abv.bg/download?id=a9e5e2327b

# 286
[/b]
Благодаря, но не мога да ти  пиша. Изчерпал си лимита!

# 287
Относно Brexit - По случайност или не, южния лунен възел (South Node) или така наречената опашка на дракона съвпада с Плутон на 29-ти Март 2019-та, точно когато се случва и това събитие:

Ето и едно видео в което човека обяснява за този съвпад:
https://www.youtube.com/watch?v=Po5BtM0qMU4

Плутон трансформира, като работник на нива той притежава една от най-мощните енергии, а няколко дни след това се включва и Сатурн, с неговата лоша слава, който ограничава и разделя. Меркурий и Нептун също са в съвпад и ще донесат лирически заблуди, лъжи, несигурност, фантазии, нелогична мисъл и неяснота. Това е кармичен момент за Великобритания, която според мен има да плаща.

update: Плутон ще срине икономиката, а опашката на дракона ще разедини хората. Чака ни огромна финансова криза. Най-вероятно това ще се превърне в глобална хиперинфлация след която най-ценните стоки ще останат класическото злато, сребро, компютърните пари (биткойн) и храната. Икономиката на държавите е като на скачени съдове и един голям проблем на острова няма как да не прелее в други части на света. Долара също ще бъде афектиран, проблем ще е ако това ескалира във военен конфликт.

Лунните нодове се наричат също Rahu и Ketu:
"In Hindu astrology Ketu represents karmic collections both good and bad, spirituality and supernatural influences. Ketu signifies the spiritual process of the refinement of materialization to spirit and is considered both malefic and benefic, as it causes sorrow and loss, and yet at the same time turns the individual to God. In other words, it causes material loss in order to force a more spiritual outlook in the person."

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 21:17 от 321nm

# 288
Момичета, имам нужда от съвет. Трябва да направя работна характеристика на един служител -например дали е кооперативен, работи ли в екип, силни и слаби страни на личността. Не го познавам много добре, затова ще погледна за целта астрологичната му карта. Моля да ме насочите кои планети да гледам.

# 289
Момичета, имам нужда от съвет. Трябва да направя работна характеристика на един служител -например дали е кооперативен, работи ли в екип, силни и слаби страни на личността. Не го познавам много добре, затова ще погледна за целта астрологичната му карта. Моля да ме насочите кои планети да гледам.
Здравей, това е най-трудното нещо. Направих тази таблица, която може да ти е от полза:

*Нептун има доста дуално проявление според степента на развитие на човека, все още най-често се проявява като неясна мисъл и заблуди. Това е моето лично разбиране и не гарантим да е точно.

# 290
Ужас! Само добър астролог може да си позволи да оценява друг човек по  картата му , и то с точни рожденни данни.За начинаещ, който не знае какво да гледа и пита във форум, първо, че не е етично, второ е глупаво,. Твоята хм "оценка" може да се окаже решаваща за заплатата му, работата му и въобще бъдещето му в тази фирма. Като не го познаваш, по добре откажи.

# 291

Служебна характеристика по хороскоп ли ще му правите? Без да знае и без да си е дал данните?
На Вас официално делегирана ли е такава задача, да се изготви служебна характеристика по хороскоп? Или е вид самодейност?
Предполагам, че ще бъде и само по космограма, ако не разполагате с точен час.
А ако не анализирате хороскопа правилно, как ще отсъдите?
Нямам думи...

Абсолютно съм съгласна с Грийни!

# 292
  • София
Може ли  някойда ми разясни  за 22* Рак,нещо чета,че се свързва със загуби,но форума е на английски и аз не съм много на "ти" с езика...

# 293
Здравей, това е най-трудното нещо. Направих тази таблица, която може да ти е от полза:

*Нептун има доста дуално проявление според степента на развитие на човека, все още най-често се проявява като неясна мисъл и заблуди. Това е моето лично разбиране и не гарантим да е точно.

Благодаря много! Оценявам трудът ти!

# 294
chance4u , ако сериозно мислиш да правиш работна характеристика на служител по наталната му карта и ползваш посочената по- горе таблица, считай, че написаното от теб ще е пълна лъжа, да не употребя някоя друга думичка.
За да имаш подобни служебни правомощия, означава, че си специалист, обучена да работиш с човешки ресурси, според мен би било добре да заложиш на тези си знания, а не на астрологията.
За да се опитам да се аргументирам, че ти предложа примера с близнаците. В повечето случаи, те имат абсолютно еднакви натални карти, с абсолютно идентични аспекти (по западната астрология). Дори физически като ги погледнеш, си приличат.А в работата и социума са различни. Ако ти дам моята карта и тази на сестра ми, няма да забележиш разлика! а ние сме абсолютно отделни личности, имаме различни хобита, различни професии с различни отговорности и проява на таланти. Ха сега.  

# 295
chance4u права е Катерица, ето моя опит с подобна ситуация: имах служител с доста планети в козирог, влючително слънце... мисля 4-5 планети, падаха се към 9-ти 10-ти дом (Слънце, Сатурн, Меркурий, Нуптун в съвпад в Козирог и Уран в Козирог, с асцедент телец). Преценката ми беше, че това е добре за работата и сама дълго се заблуждавах, че ще се научи, че ще стане по-добра, но не, оказа се че няма желание, да не говорим за амбиция да се усъвършенства, беше мързелива за служебните ангажименти, много разсеяна, порой от технически грешки, твърде държеше на комфорта си, на външноста си (примерно експерт в подържането на коса), скатаваше се.
Може и нищо да не разбирам от астрология, но очакванията ми бяха други при такава карта.
Така че метода е ненадежден, за жалост!

321nm за брекзит ми е много интересно, какво показва този съвпад на южен възел и плутон?

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 12:07 от Sani..

# 296
В световен мащаб астрологията се използва при назначаване на кадри, някои фирми даже имат наети астролози...

# 297
В световен мащаб астрологията се използва при назначаване на кадри, някои фирми даже имат наети астролози...

Именно – наети опитни астролози. А представете си как се съставя такъв профил от лаик, при това без точен час на раждане. Той и с точен час няма да се прави адекватно. А това изкривява оценката за служителя, комуто се прави такъв профил.

Ще се съглася с Катерица и ще посъветвам питащата да наблегне на професионалните си умения.
По-безобидният вариант според мен е Хюман дизайн, но нали някой после трябва да разчете получения профил.

# 298
Имам приятели близнаци, които познавам сравнително добре и благодарение на тях научих много неща. Оказва се, че всяка минута има огромно влияние върху живота на човек, затова именно от основно значение са As и Mc-то като основни фактори след Слънцето ест. При единия Mc-то съвпада с Венера, а при другия прави няколко стабилни аспекта, които придават по-гоялма твърдост и сериозен характер.

chance4u права е Катерица, ето моя опит с подобна ситуация: имах служител с доста планети в козирог, влючително слънце... мисля 4-5 планети, падаха се към 9-ти 10-ти дом (Слънце, Сатурн, Меркурий, Нуптун в съвпад в Козирог и Уран в Козирог, с асцедент телец). Преценката ми беше, че това е добре за работата и сама дълго се заблуждавах, че ще се научи, че ще стане по-добра, но не, оказа се че няма желание, да не говорим за амбиция да се усъвършенства, беше мързелива за служебните ангажименти, много разсеяна, порой от технически грешки, твърде държеше на комфорта си, на външноста си (примерно експерт в подържането на коса), скатаваше се.
Може и нищо да не разбирам от астрология, но очакванията ми бяха други при такава карта.
Така че метода е ненадежден, за жалост!

321nm за брекзит ми е много интересно, какво показва този съвпад на южен възел и плутон?

Здравей, логиката е следната: При транзити ние налагаме "небето" над нашата натална карта, във всеки един момент и локация то е статично. Например небето над София в 12:47:44 ще е еднакво за всички, но всеки един от тях има различен натал. Ако това небе в този момент прави някакви аспекти - съвпади, опозиции и т.н. то те ще рефлектират по един или друг начин на всички хора под него, сумарно, чисто статистически все някой ще "нацели" съответния съвпад на Нептун и Меркурий, Плутон и лунния възел... най-малкото Луната им ще минава през тази точка. И това в продължение на седмици ще се отрази на събитията в глобален мащаб. За това от 1-ви Април тази година ще започне нов период в който ще се включат основно Сатурн, Плутон и нода. Това е формулата за раздяла, развод, ограничение на прогреса, изстудяване на взаимоотношенията, успех в старини. Тоест Brexit-а е добър ход, но ще даде резултати след време, а в началото ще е срив. Лунния нод е свързан с кармичните връзки, и това ще е момент на кармична разплата в завимост от това в коя локация на Земята ще попадне най-силно влиянието. Всички хора, които имат силен Плутон в наталната си карта ще бъдат афектирани, а най-често властта е свързана с тази планета. Тоест, чакат ни интересни, а за някои трудни дни. Аз бих го описал като хаос, финансова криза, объркани хора, лъжи, мечти, надежди, протести, разединение, ограничение, военни конфликти...

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:14 от 321nm

# 299
Няма как да ти знаят минутата на работното място, много хора не си знаят и асцедента

Общи условия

Активация на акаунт