Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети (82) - януари 2019

• 130 806
  • 1 816
  •   1
Отговори
# 1 740
  • София
Наистина голяма скука от към игри.. и аз не знам какво искам да спечеля (освен 100 000 лв.  Grinning разбира се).  Thinking Може би нещо за бебчо, я столче за хранене, я кресло/люлка, пък може и легло!

Днес си взех книгата от Розали, роман за 17 лв.  Crazy За сега чакам само суитшърта Орео - 90 дни за доставка.  Grinning

# 1 741
Наградата от играта със снимките е Уоу кутията (съдържа едно нещо като селфи стик, но не е стик - с дистанционно, и код за компютърен сайт, в който се създават специални ефекти на снимките) + една от трите допълнителни награди сак, слушалки или тефтер.

# 1 742
Аз да попитам за черните раници на кола кола,които бяха на стойност 45.64лв, на служебната бележка има само 3те имена. Трябва ли да има егн, и сега като е под 100лв стойността  на наградата, трябва ли да се подава и за нея

# 1 743
Да трябва аз миналата година е платих

# 1 744
Аз се надявам само на една екскурзия тази година, такова никога не съм печелила. 😁
Иначе и слушалки не бих върнала, защото изтървах домашния любимец и изгриза тези на мъжа ми...та за него.

И аз писах днес на Тесерум в страницата им, защото смятах пак да коригирам декларацията и да подам и дохода от тях въпреки че е под 30 лв. Отговор никакъв. Ще изчакам до края на месеца и ако не си получа бележката хич няма да се занимавам.

Играта на Мерси актуална ли е още? Че не смятах да участвам и не й обърнах внимание, но ми се налага да купя бонбони и може да се възползвам.

# 1 745
Преди малко,представител на Кармела,донесе ми наградата.Спечелена от последната седмица.

# 1 746
На мен ми звъннаха от Капи, с одеало съм. Blush

# 1 747
Като сме тръгнали да си пожелаваме - аз искам екскурзия и парична награда, а може и късмета на ония, чиито имена скоро не сме споменавали  Grinning

Взех си един чипс Patos Patatos, от външната му страна има лепенка за игра с много и привлекателни награди. Вътре има едно картонче и това е. Нито страница, нито правила, има данните на вносителя за България, но и те милите ни сайт, ни нищо, че и фирмата им основана 2019 година, поне според името.  Crazy Намерих им имейл, ще ги питам каква е тая игра, но мисълта ми е това не е ли подвеждаща реклама или не знам и аз как да го нарека? Виждам опаковката с играта, купувам продукта и нищо. Просят си оплакване в КЗП ми се струва  #2gunfire

# 1 748
Като сме тръгнали да си пожелаваме - аз искам екскурзия и парична награда, а може и късмета на ония, чиито имена скоро не сме споменавали  Grinning

Взех си един чипс Patos Patatos, от външната му страна има лепенка за игра с много и привлекателни награди. Вътре има едно картонче и това е. Нито страница, нито правила, има данните на вносителя за България, но и те милите ни сайт, ни нищо, че и фирмата им основана 2019 година, поне според името.  Crazy Намерих им имейл, ще ги питам каква е тая игра, но мисълта ми е това не е ли подвеждаща реклама или не знам и аз как да го нарека? Виждам опаковката с играта, купувам продукта и нищо. Просят си оплакване в КЗП ми се струва  #2gunfire

Всичко се случва на фб страницата им ( https://www.facebook.com/Patos-Bulgaria-389445138257910/ ) продукта е нов за България преди време имаше подобна игра в Гърция и Чехия. Има нещо като книжка в която се лепят стикерите когато събереш 8-те части на съответната награда се свързваш с тях, чрез фб и получаваш съответната награда.

# 1 749
Активиа игра ли ще имат, или просто са с нова опаковка? Май е второто, не намирам информация за игра...
Скрит текст:
Тия пък от страницата на чипса... Написали, че всички награди ще са налични до "крайа" на годината... Може да са чужденци...

# 1 750
И аз това си помислих за играта на чипса.  Абсолютно никаква информация, освен във фейсбук, където просто е обяснено как се лепят картончетата. Но вчера написали, че наградите ще пристигнат до краЙа на 2019 година, т.е. печелившите евентуално ще получат нещо до края на годината. В други страни може и коректно да е проведена играта, но тук не е и определено плачат за КЗП. И както Айфоните са 10, ако има повече от 10 събрали картончета, какво става? Аз се подлъгах и взех един чипс, част за таблет ми се падна. Само топките се печелят директно. Но повече чипс от техния не взимам. Предпочитам игра с ясни правила и срокове, обявени на официална страница.

# 1 751
  • Вестерос
Активиа игра ли ще имат, или просто са с нова опаковка? Май е второто, не намирам информация за игра...
Скрит текст:
Тия пък от страницата на чипса... Написали, че всички награди ще са налични до "крайа" на годината... Може да са чужденци...
Тези Патос не знам кого са наели за страницата да пише, НО е многоооо неграмотен!!

# 1 752
Знаеш ли колко го търсих това сърце, 👏👏👏бях убедена вече, че просто никъде и в никоя кутията го няма,просто за да ги купуват.
Имам надежда, не било лъжа.
Честито, да си го носиш със здраве!
Къде беше? Вътре при бисквитките или отвън в кутията?

Ехааа, за втори път в живота печеля и то в рамките на една седмица кутия от Нивеа и сърце от Престиж от една самотна промо кутия.. Grinning

# 1 753
  • София
Ехе и аз съм със сърце

Към  alexs969 - беше вътре при бисквитите, но самото то си е в собствена опаковка

# 1 754
ssark, благодаря и честито, със здраве да си го носиш! Веднага отскочихме до магазина и имаше една последна кутия само , ходих и до друг магазин  бях решила да вземем няколко кутии, но други в близките магазини нямаше. Та, нищо няма вътре хубаво, че поне бисквитките са си там. Като ги взема ги друсам, обарвам 😂 и нищичко.Но с моя късмет на къде съм тръгнала, поне са много вкусни.😊Но пак ще си вземем.

Общи условия

Активация на акаунт