Кои филми са оставили най-голям белег върху вас?

• 21 254
  • 234
  •   1
Отговори
# 75
Споделям и един филм, който ме разтърси в тийнейджърските  години- ''Сладката Джейн '' с Джоузеф Гордън-Левит . Разказва се за ХИВ- позитивна наркоманка . Горещо го препоръчвам, повече дори от ''Хлапета''. Споняте ли си го този филм ? Бях на 13 и майка ми ме заведе на кино да го гледам. Много тежък.

# 76
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jessica_(miniseries) , има такъв минисериал, който отговаря на описаният сюжет

# 77
Завинаги любим ми е "Призрак" с Патрик Суейзи и Деми Мур. 💕

# 78
Това е Англия/This Is England (2006)

Имаше един много хубав за английските футболни агитки и как ги използват за политически цели, но не мога да се сетя за името. Но всеки път се сещам за него, когато към някой протест у нас се присъединят и ултрасите.

# 79
  • София

Филма се казва Дух и също ми е много на сърце.
И от мен предложения:
Контакт - страхотен филм,
Сибирският бръснар- скоро ги гледахме с малкият 11г, даже той страшно го хареса.
Г- жа Даутфайър с незабравимият Робин Уилямс

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 20:18 от Миленски

# 80
  • Враца
1. Мълчанието на агнетата.
2. Хачико
3. Зеленият път
4. Изкуплението Шоушенк
5. Цвят на нощ
6. Фенът
7. Нос страх

Връщам се да ви чета, може да се сетя за още нещо.

# 81
О,да бях забравила "Зеленият път",направо ме разтърси.

# 82
1.*АдмиралЪ*- за трагичната съдба и любов на адмирал Колчак /руски/
2.*Изкуплението Шоушенк* - защото Кинг има невероятни истории за сценарий.
3.*Полет над кукувичето гнездо* - велик просто, не само заради Дж. Никълсън
4.*Да срещнеш Джо Блек* , *Странната история на Бенджамин Бътън* и прочие с Брад Пит, които те карат да плачеш заради смисъл и игра в тях.
5.*Реката на тайните* , *Подмяната*, *Мостовете на Медисън* , *Момиче за 1 милион* - филмите на Клинт Иистууд като режисьор, които правят на пух и прах всяко коравосърдечие и можеш да ги гледаш само хлипайки.
6. *Глава в стената* - Фатих Акин/немско турски/
7. *Аризонска мечта* - и др на Кустурица
8.*Чуй ме* - брутално трогателна история с великолепната игра на Пенелопе Крус
9 *Малена* - игра + невероятна красота + една тъжна история
и тн ..аз съм киноман, но на на прима виста се сещам за тези филми ,които са ме потресли  и са ме обърнали с хастара навън.

# 83
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
1.Интерстелар
2.Роди се звезда
3.Люси
4.Вълкът от Уолстрийт

# 84

Филма се казва Дух и също ми е много на сърце.
И от мен предложения:
Контакт - страхотен филм,
Сибирският бръснар- скоро ги гледахме с малкият 11г, даже той страшно го хареса.
Г- жа Даутфайър с незабравимият Робин Уилямс

Филма се казва " Ghost", а на български се превежда като "Призрак", "Дух", както и "Привидение".

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Призрак_(филм)

# 85
Е,това ме подсети за Spirit Stallion of Cimarron и Цар лъв Wink Прекрасни

# 86
Първи контакт/Arrival

Често се сещам за въпроса, който възникна в мен: ако знаеш какво ще ти се случи и можеш да го промениш, би ли изживял живота си по същия начин?

# 87
"мъж под прицел"-може би най-добрата игра на Дензъл Уошингтън

# 88
  • В градината...
Оо, да  Мостовете на Медисън, що сълзи изревах....

# 89
Момичета всички филми , които сте споменали съм ги гледала - не споря ,че са забележителни , но този не знам кой е *Чуй ме* - брутално трогателна история с великолепната игра на Пенелопе Крус , аз съм гледала само няколко нейни филми , не познавам добре творчеството и .
И да спомена Имало едно време в Америка с неповторимия Робърт де Ниро и Джеймс Уудс .
Да спомена и любимите филми на мъжа ми  , които са забележителни  и  , в които участават велики актьори( когато ги дават по някоя от телевизиите винаги ги гледа - Лоши момчета , Слийпърс , Клиентът , също Изкуплението Шоушенк  , Мъж под прицел ( и аз най- харесвам Д.Уошингтън в него ), Oт другата страна ( Departed) и Кървав диамант .

Общи условия

Активация на акаунт