Изпитани сайтове за парфюми - 14

• 113 829
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Днес си взех поръчката от Venera Cosmetics- Chanel Alure EDP, поръчах аромата на сляпо, но съм много,много приятно изненадана. Страхоооотен е, и доста силен. Пръснах съвсем леко на китката и ме заболя главата от силата на аромата. Иначе самият парфюм поръчах на 05.01. вечерта и още в понеделник е бил в офиса на Еконт, но нямах смс.Днес трябваше да се обаждам да питам дали случайно не е при тях вече, тъй като от Венера ми потвърдиха, че е предаден на куриер, и се оказа, че е при тях, но не знаят защо нямам смс- за първи път им се случвало такова нещо.Astonished
За последните ми 2 пратки до офиса на Еконт /не парфюмни/ съм получила нотификации само по мейл, смс-и нямах. Може би това е някаква нова тяхна практика  Thinking

# 136
  • София
Жълто цвете - ти си поръчала вероятно тестер и затова са ти пратили тестер.
Не мисля, че е коректно към сайта при тези основания.
А и три години няма от производството.

Да, аз съм поръчала тестер. Това го знам и не го коментирам.
Колко време е нормално да е минало от датата на производство? Според мен 2 г и 10 м са много.
Амааа ...моля ви се, това да не е сирене  ooooh! ...парфюм, съхраняван добре, може да запази качествата си много години. Доколкото разбрах, нямате претенции към аромата, трайността за този бранд е напълно нормална също... Носете го с кеф и му се радвайте  Peace Може би същия "пресен" парфюм, произведен 2018 година да не е толкова траен и изобщо реформулиран  Mr. Green

# 137
  • София
Аз от Еконт от една година вече не получавам никакви смс, уж идеята беше да получавам мейли, но и те идват само от дъжд на вятър.

# 138
  • Шумен
Това че няма очакваната трайност незнам дали ще мине за връщане като основание.

Като основание смятам да посоча, че е произведен преди почти три години.
Освен това, това е тестер. Няма целофанова обвивка, така че мога да го върна точно както съм го получила. Нямаше и празен ход.
Притеснява ме, че малката трайност идва точно от "възрастта" на парфюма.
Имам един ДКНЮ, Би Делишъс. Влача го вече две години. В началото беше доста по-траен. Сега изчезва за около час.

Трайността надали е от"възрастта" на парфюма. Преди две седмици получих Eternity от Notino. Според проверката е произведен октомври 2018. Не познавам парфюма. Трайността  е 2 часа макс. Отделно върху мен се развива основно теменужено. Ще чакам по-топло време да го пробвам. Имам тестер на Carmen, купуван преди три години и кой знае кога произведен, е това нещо е с трайност почти денонощие и се развива прекрасно. Така че за мен зависи основно от химията на ползващия.

# 139
  • Бургас
Странна работа аз не усещам никакви теменужки в Eternity ,колко различни възприятия имаме.

# 140
  • у нас
Взех си поръчката от Парфюмо. Много добре е опакована. Парфюмът е произведен преди 3 месеца. За друго сега не мога да дам мнение, защото съм хремава. Пуснах си и една четка на Тингъл Туизър. В къщи имам няколко, ще видим как ще разресва.

# 141
  • Шумен
Странна работа аз не усещам никакви теменужки в Eternity ,колко различни възприятия имаме.

Точно там е работата - теменужки  и това е, нищо от описаното  във Фрагрантика или в пирамидата върху мен. Не се разкрива  и това е. Адски съм разочарована, ноо ще го мъча в различно време, да видим. От три години му се каня на този парфюм и сега трудно прегръщам покупката си:) Само в един коментар  някъде бях срещнала теменужки и ванилия, все нещата, които хич не понасям в парфюми и втората съм аз май, май...
Я кажи ти какво усещаш?

# 142
Момичета, тестерите от Парфимо винаги ли са без капачки или да се надявам да има? Удоволствието да имам капачка ми струва още 35лв 😆 става въпрос за Joy на Диор. На снимката е показан без.

# 143
  • София
Не, не са винаги без капачка.

# 144
Момичета, тестерите от Парфимо винаги ли са без капачки или да се надявам да има? Удоволствието да имам капачка ми струва още 35лв 😆 става въпрос за Joy на Диор. На снимката е показан без.
Щом е показан без капачка ще е без такава.

# 145
Щом е показан без капачка ще е без такава.
не е задължително
понякога идват и с капачка

# 146
  • Бургас

Точно там е работата - теменужки  и това е, нищо от описаното  във Фрагрантика или в пирамидата върху мен. Не се разкрива  и това е. Адски съм разочарована, ноо ще го мъча в различно време, да видим. От три години му се каня на този парфюм и сега трудно прегръщам покупката си:) Само в един коментар  някъде бях срещнала теменужки и ванилия, все нещата, които хич не понасям в парфюми и втората съм аз май, май...
Я кажи ти какво усещаш?
Най-общо казано при мен ухае на чисто,като се преобразява до крем Нивеа.

# 147
  • на брега
Amoraia, аз имам от Парфимо тестер на Narciso Rodriguez For Her Eau de Parfum.
На снимката в сайта беше без капачка. Получих го в кутия, с капачка, имаше си и празен ход.

# 148
  • София
Снимките в сайта са автоматично сложени, без капачка, за да се вижда, че поръчваш тестер. Но не значи, че ще получиш тестер без капачка.

# 149
Днес взех от Parfimo THIERRY MUGLER ANGEL MUSE - тестер. На снимката е показан без капачка, но дойде с такава. Беше добре опакован в малко кашонче, пукащо фолио увито около кутийката. Веднага го пробвах - имаше празен ход, ароматът е идентичен с това което познавам от Сефора. Развива се по същият начин и е много траен. Всичко е супер!

Общи условия

Активация на акаунт