Клиника Адела Фертилити - Тема 6

• 64 752
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Fairytale11, лекарят ти ще каже. На мен ми предстои да направя и то по моя инициатива. Калчев до последно все ми казва, че при мен не е необходимо, но щом настоявам и ще съм по-спокойна, ще го направим. Аз вече минах една инвитро процедура. Също сме основно с МФ.
Според мен е добре още в началото да се направи проверката на тръбите.

# 571
Момичета,а ако спермограмата на мъжа е била перфектна,трябва ли да се направи друга,след като е минала над година от последната?
В общи линии,ако няма проблем,колко често трябва да се повтаря това изследване?

# 572
Не знам какво да ти кажа. При моя мъж няма една с една еднаква. От много лоши до образец на чудесна СГ. Най-хубавата досега беше след 14 дни въздържание Astonished, в което нямаше никаква логика. Има някакъв смисъл да се пускат контролни, защото има динамика определено.

# 573
Здравейте момичета клиниката има ли донорска програма?

# 574
  • София
МБ важи само 1 месец, микоплазма, уреаплазма важат 6м, хламидия - 3м.

Проверка на тръбите е необходима, без значение какво ще правите.

Ановулаторен цикъл е нормално да се случи 1-2 пъти в годината.

Освен конференциите, имайте предвид че цялата клиника ще почива по време на празниците. Великден и Коледа винаги почиват.

Донорска програма за яйцеклетки - бях питала, уж проучваха нещо, но не мисля че имат уговорка с донорска банка. За сперматозоиди имат договорка.

Спермограма, ако е на 1г, вече не е актуална, вероятно ще поискат да пуснете нова.

# 575
Дели, благодаря ти за инфото. Почивката по Великден означава ли, че няма да започват процедури до края на месеца, защото не е ясно какъв ден ще се падне за преглед и т.н.?

# 576
Здравейте момичета клиниката има ли донорска програма?
Здравей, аз съм си подала документи за донорска яйцеклетка в Адела, но не знам подробности. Следя се и на естествен цикъл, но засега извадена здрава яйцеклетка от пункции нямам.

# 577
  • Varna
Миналата година, когато започваше моята стимулация се падаше пункцията да е по Великденските празници. Просто започнахме на следващия месец.

# 578
Миналата година, когато започваше моята стимулация се падаше пункцията да е по Великденските празници. Просто започнахме на следващия месец.
и на нас така ни казаха ,пада се на 23 да ми дойде цикъла и ни казаха,че сигурно ще го отложим е за май, защото почиват..

# 579
Много кофти така, ама няма как. И те са хора и искат да почиват по празниците. Като се върна назад, все сметки съм правила. Кога ще ми дойде, кога ще се падне пункцията, кога да отида на почивка, че да не си прецакам месеца, кога да си взема отпуска. Аман вече. Искам да се свършва тази борба и да живея нормално. Smirk

# 580
Боби, много добре си го написала. Постоянно гледаш календара и изчисляваш и се съобразяваш, а тий животът си тече... И само сметки правим кога, дали, пък да отложим ли почивката, ама то какво ти гарантира, че няма да бъдеш канселирана или, че опитът ще е успешен... Ако някой е намерил начин да ги преодолее тези неща, нека пише...

# 581
Да не ви стресирам, ама после пак има сметки. Да отидете преди да сте захранили, преди да е пролазило, ама не може на плаж, защото не обича пясък, ама не може през юли, защото яслата почива август, ама и зимата не е ок, защото може да е болен и все подобни Mr. Green Само дето са една идея по-приятни и има кого да се обвинява (малкото чудовище Joy)!

# 582
Кристи, пожелаваме си скоро и ние да правим твоите сметки Wink А ти нагушкай "малкото чудовище" от нас Hug

# 583
Сигурно е така, Кристи. Grinning А в живота сметките все на криво излизат. Ей го, март месец смятах, изчислявах, как да ми дойде така, че да се е върнал доктора от отсъствието си. Трябваше да ми закъснее доста, за да го хвана. Ми дойде датата, замина, той се върна, а цикъл няма. Започна ново изчисление. Как да ми дойде така, че да хвана дните преди Великден. Grinning Това го нагодих някак, ама усещам утре как ще ми каже, че съм задържала някой фоликул и пак сметките криви ще излязат. А след Великден ще съм в отпуска извън София и пак ще съм на стендбай, че може да ми дойде и ще трябва да си идвам предсрочно. Свят ми се вие вече. 😁😁😁

# 584
Споделям разочарованието си от организацията по пускане на изследвания в Адела. Аз лично чаках на три опашки. Веднъж на регистратурата, за да ми обяснят, че им трябва 'листче', след това на втория етаж пред манипулационната и обратно през регистратурата за плащане  и даване на кръв в лабораторията. Това е меко казано изнервящо когато сутрин бързаме за работа. Поне резултатите излизат бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт