Кой ли тази година ЮНСКО бебенце ще има :) Тема III

• 35 645
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте и от мен.Трябваше да съм на преглед на 23.01.19, но зареди грипа ми отложиха прегледа за другата седмица и ще станат почти два месеца да не съм ходила на преглед.Но днес си запазих час за събота за фм и мн се вълнувам, нямам търпение да видя бебока.И понеже нямам никаква представа за пола също се надявам да се види( нямам никакви предпочитания какво да бъде).

# 391
Здравейте. И аз да се отчета с момиченце след 2 ФМ. Всичко е в норми.
Относно имунитета - аз от както съм бременна съм с много по силен имунитет. Разхождам се на студа( това преди нямаше как да стане), не се разболявам ( за сравнение предишните 2 години бях болна от ноември до януари). Четох, че преди 50-70-70г са пускали бременни жени в начална бременност в Германия да участват на олимпиади , защото се смятало, че са много по силни.😂😱😊

# 392
И аз щях да ходя за МБ миналата седмица, но заради грипната епидемия се отложи. Сега в пловдив удължават грипната ваканция и няма да ходя и другата седмица. На 6ти съм направо на ФМ. Мисля, че гъбите се разкараха, поне така мисля. Моя имунитет е по-слаб сега. Малката се разболя и аз от вчера болки в гърлото, но без Т за щастие. И това ще мине...

# 393
  • София
И аз днес минах преглед - записвам се с момче и малко се притесних, че върви с една седмица напред и показателите му са на горна граница, защото каката беше в другата крайност - тя пък изоставаше и беше извън нормите.... Но се надявам, че всичко ще е наред! Плацентата още ми е ниска, но поне не покрива канала и има реални шансове да се качи до 28 седмица. Та така при мен.

# 394
  • WonderLand
Момичета бебоците в каква позиция са при вас? Моят момък е с главата нагоре и доктора отбеляза, че още не се е обърнал, но се чудя не е ли рано още. А съм 18+2. След 2 седмици съм на ФМ, нямам търпение да го разгледам и на 4д Grinning

# 395
Момичета бебоците в каква позиция са при вас? Моят момък е с главата нагоре и доктора отбеляза, че още не се е обърнал, но се чудя не е ли рано още. А съм 18+2. След 2 седмици съм на ФМ, нямам търпение да го разгледам и на 4д Grinning
При мен в 16+4 си беше с главата нагоре, аз мисля, че чак в 6-тия месец се обръщат.

# 396
  • София
Хубаво е да се обърне до 32 седмица, но има случаи да се обръщат и след това.

# 397
Изобщо не мислете в каква позиция е бебето сега. Те постоянно се въртят сега може да са в 1 позиция след 5 минути да са в друга. Моито шава как си иска само се мести. Важното е когато дойде момента да е в правилната позиция. Аз нямам търпение да дойде 4ти за да мина 2 ФМ да видим ще потвърдят ли, че е момиче аз все още не вярвам някак макар, че ме е гледала изключително добра докторка и каза 100%.

# 398
Днес бях при АГ и каза, че бебка е с лице към корема ми и ме боксира 😁. И аз нямам търпение да дойде 2 ФМ, на 7ми ми е. Вече усещам бебка да ме рита понякога 😍

# 399
  • София
Момичета, снощи ме заболя в областта точно под гърдите. Боля ме 10тина минути и после мина, но не зная защо. Идеи?

# 400
Момичета, снощи ме заболя в областта точно под гърдите. Боля ме 10тина минути и после мина, но не зная защо. Идеи?

МИ дето се вика бременна си нормално е да имаш дискомфорти. Не е хубаво това взиране и стресиране излишно...

# 401
Аз нямам търпение да дойде 4ти за да мина 2 ФМ да видим ще потвърдят ли, че е момиче аз все още не вярвам някак макар, че ме е гледала изключително добра докторка и каза 100%.
Какво стана с Пренатеста? Не са ли готови резултатите, аз от него знам пола на бебето, след това и АГ-то ми го потвърди на предната консултация.

# 402
Мдаа, днк теста е доста точен. И аз там разбрах за пола, макар че док беше казал момче, на теста излезе момиче. Док след това гледа и потвърди..

# 403
  • Благоевград
Здравейте,момичета как сте днес?
Днес бях на ФМ всичко е наред с бебчо казаха ни,че ще е момче. Тежи 423 грама АГ каза,че е супер. Вашите бебоци колко тежат, струва ми се малко,но АГ си знае работата. 21с.+3 д.

Забравих да спомена забрани ми цитрусови плодове, пречели за развитието на бебчо. Вашите АГ споменаха ли ви нещо такова. Леко бременеене на всички

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 16:28 от bubanka

# 404
Аз не знам още грамчета, но ми се струва нормално теглото на бебчето. В противен случай до 38-40 г.с. ще тежи 5-6 кг.
За цитрусите не съм чувала такова нещо, миналата бременност ядах мандарини с килограми, не виждам да е й е поречило нещо. Ако и цитруси не ядем, какви плодове да ядем сега?

Общи условия

Активация на акаунт