Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от обсъжданите теми във форума?
- Някои от обсъжданите теми във форума включват споделяне на лични преживявания с бременността, избор на име за бебето, проблеми с теглото, усещанията на бебето и планиране на срещи за майките в различни градове. Формулярът обсъжда различни теми, свързани с бременността като здравословно хранене, усещания на бебето, избор на име за бебето, проблеми с килограмите и споделяне на лични преживявания и притеснения.
-
Какви са някои от предложените имена за бебета във форума?
-
Какви са някои от притесненията, изразени във форума?
-
Какви са новите социални промени?
-
Какви са причините за протестите, изискващи по-високи майчински и детски надбавки?

Виждам, че тук има още една мама с моя термин за 16 - ти октомври. Супер, вече ставаме 5 или 6 момичета с един и същ термин.
С всеки изминат ден обаче броя оставащите дни до морцетооооо 
Да ви кажа писна ми да пия тоя магнези за контракциите (пия го вече 2 месец и нещо) но няма как, матката ми е станала много чувствителна явно. Само щом докосна гърдите си или корема и веднага матката се стяга. Поне ми помага и да не ми изтръпват краката

, току що се връщам от консултация и общо взето ми казаха така ще е
Иначе всичко е нормално при беба, развива се според седмиците и т.н.
Каза че е чудно че не го усещам, при все че много здраво ритала, ама на, не я усещам какво да направя 

но аз от сега стягам лека полека багажа, пера, прибирам ненужното за момента и така, само къде ще го складирам до преместването - май ще трябва да наема склад 
, ама да става каквото ще. От жегите ми става много лошо понякога и гледам да си полегна и да си почина, а не да се занимавам с отвлечени науки. Ако не сега - септември с големия корем ще трябва да го взема.