Гордо пъчиме кореми, към ОКТОМВРИ без проблеми

• 17 671
  • 269
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Мами, дайте идея за подарък за новородено бебе. Може да е голямо нещо, тъй като ще е от цялата фирма за наш колега. Бебето е момченце, но според колегата си имали вече всичко от каката. Така че легълце, количка и столче за кола отпаднаха. И все пак, сигурно пропускам нещо - аз още не съм правила проучване за нас и съм напълно непосветена.
Столче за хранене, бейбифон, стерилизатор, бейби център, проходилка.

При Томова се ходи за сърце и кръвен поток.

# 121
здравейте сладуранки !!!
Много ми е хубаво да влизам и да ви 4ета и все да се разписвам в нова страничка...благодаря ви.!днес бяхме с бебо на преглед...вси4ко му било ок- даже тежим ве4е 1.050 кг...Wink смешки..но пол пак не ми казаха,така 4е ще посещавам Балев...Wink
ина4е и аз съм с отоци по краката и изтръпване/бодли4ки/ по ръцете...пия витамини...ама на..трябва да полежаваме пове4е,4е жегата ни мори здраво...а който има и голямо дете - дето все иска навънка...как се оправя,а???
на 01.07 кой ще ходи на Входа на Морската ? имаме ли група??

# 122
  • Откъм Варната
....на 01.07 кой ще ходи на Входа на Морската ? имаме ли група??

Ако искате се видим малко преди това и да отидем заедно. Който иска да се включи да се обажда Simple Smile

# 123
Привет мами smile3525

Как сте в жегите? Хич не е лесно за такива като нас sweating Ние имаме климатик у нас, но пък все ме е страх да не изстина с него, че право в кръста ми духа и не го пускаме през нощта докато спим.

Херка, аз също много обичам динките, ама така ме мързи да им плюя семките smile3538 Голям съм кретен .Та затова по-лесно е пъпеши да ям Mr. Green

Зеля не ми завиждай де Grinning Нищо не се знае. До октомври много време има, може баш накрая яко да се освиня Mr. Green [smilie=smile3533.gif

Много горещи целувки от мен и Русеее Kissing Heart

# 124
Привет и от мен.. и от бебо печелите по един ритник  newsm32
Вчера бяхме на лекар, бебчо се развива добре и е по-дебеличък за 26г.с
лекарата каза, че ще е голям мъж .. ми то малък няма на кого да прилича нали и майка му мина 75кг ..  smile3535
Снощи голяма игра направи и татето успя да види подскачащ корем.. със всеки изминал ден рита все по силно, яно заяква
тук е ужасна жега и не ми се мърда от офиса, но утре трябва да попътувам  travel

Миньон дай линк към  тези макини за събиране на влага ..
При нас мазилката е правена пролетта, не сме с гипс картон а традиционната тухла със замазка даже още година няма да слагаме шпакловка за да може добре да изсъхнат стените.. Гипскартона лично на нас не ни хареса  и затова избрахме класическата технология.. , много ме дразни как дрънчи на кухо, повечето не слагат от влагоустойчивия и почва да подпухва ако има влага.. а при стени скоро зидани няма начин.. Оххх а така ми се иска 1000лв за квартири да ги дадем за нещо друго ..и да си живеем с татенце и бебче задружно

# 125
И аз да се разпиша в жегата...едва говоря, толкова ми е уморено, но пък с клавишите се справям!
Снощи потвърдиха, че бебчо е момченце, дадох кръв и урина, утре ще разбера резултатите какви са! Praynig Позволиха ми да отпраша за морето следващия петък, но да се запася с магнерот и но-шпа, ако имам контракции... ooooh!
Лека вечер и да се разхлаждате!

# 126
Здравийте,момичета Hug
Току-що се върнах от доки-каза да си стягам багажа и в болницата smile3518
Надявам се всичко да е ОК с бебо Praynig.Нормално било да са отекли вечер,а не от сутрен до вечер.
Е,малко изследвания Rolling Eyes
Като излезна ще ви пиша
Пазете се,на почиващите-само глезотийки,а на работещите-не се преуморявайте
Това е от нас,отивам да сготвя на татито.
Лека и прохладна вечер lovekiss  love001

# 127
sisi дано всичко е наред с изследванията и не се задържиш дълго в болницата! сигурна съм че всичко ще е наред, ти само да си спокойна, пък лекарите ще се справят с другото, че спокойствието е важно за бебчо.

# 128
Сиси, стискам ти палци да е за малко и бързо да имаш подобрение! По-добре да си в болницата, да те наблюдават и да си спокойна, а не само да си мислиш най-лошото в къщи!! Очакваме скоро да пишеш добри новини!

Ние с моята госпойца сме добре, тя си ритка весело, аз си дебелееея и така... Много няма какво да ви се похваля, за съжаление, покрай преместването занесохме климатика да го монтират в новия апартамент и сега аз тук се пържа без  Crazy а там ще отидем най-рано след месец. Сега гледам да ям в жегата само плодове и салати пък дано се спра малко с тия килограми. +8  ooooh! Имах амбициозния план да съм толкова към края, ама на!

В големия мол има намаления и си напазарувах пола и туника и вчера се почувствах малко като нормалните хора!  Grinning Даже и бебката намаза от намаленията, купих 2 сладурски розови ританки (не съм сигурна дали са точно ританки, аз на всичко бебешко викам така), които мислех да са за подарък на едни беборани на приятелки, но таткото се влюби в тях и каза, че не ги дава!  Laughing

# 129
  • Ботевград
Здравейте и от нас!  Hug
Сиси, дано всичко мине добре  в болницата и скоро да се върнеш с добри новини!
Весето, честит мъж  Simple Smile
Днес синоптиците обещаха да е последният горещ ден, така че вадете зимните дрехи за утре!  Praynig
Целувки и прегръдки от нас!   bouquet

# 130

я кажи за този уред за влагата които ползваш, какъв е, от къде се купува, колко струва ...

Ами, представлява нещо като климатик, но не се монтира никъде, а е стоящ и можеш да си го местиш. Върти въздуха и извлича влагата от него, освен това ти казва колко процента е влажността. Наричаме го "китчето", защото на дисплея има едно сладко китче, което, ако влажността е нормална, е усмихнато и пръска вода, ако е завишена е намръщено и с чадър, а ако е супевлажно се дави. Абе, тамагочи като за японки Simple Smile)) Марката е Mitsubishi Electric - имат магазин на "Марин Дринов".
Ох, явно ме е хванала деменцията - първо те засипах с глупави обяснения и тогава се сетих, че имат сайт. Та, това нещо се казвало влагоуловител. Ето го:

http://www.climacom.com/moisture.php

Само че моето изглежда малко по-различно, понеже е стария модел - ползваме го вече няколко години.

Благодаря за хубавите съвети. Аз днес минах през кварталния магазин на Chicco и харесах за подарък на колегата един бебешки шезлонг, който даже си върви с играчките и едно столче за кола с поставка, която се монтира на задната седалка и така не се налага да се връзва всеки път с колан - просто се щраква отгоре. Това последното може би ще го купя и за нашия юнак като му дойде времето. А зимна количка може изобщо да не купувам - къде ще го разнасям дребния в студовете? Чак на пролет. Вие как мислите?

# 131

Миньон дай линк към  тези макини за събиране на влага ..

Аз пак писах преди да дочета всички постинги  Simple Smile. Линкът, отново и специално за тебе е: http://www.climacom.com/moisture.php
А другата седмица ще купя и от онези гранули, да видим те как работят. Ще ги тествам в новия ни фирмен магазин, на който толкова гипс му изпляскаха, че ще има да съхне поне 2 години. И вкъщи в коридора, може би.

# 132
Сиси, стискам палци и аз. Да се похвалиш с добри новини!  bouquet

# 133
Ето ни и нас, тотално размазани от мързел.
Днес бяхме на дофтор и още не мога да спра да се смея. Наш'то циганче не пожела да си покаже разните атрибути. Така, че сме все още непотвърдени мъже. То не само, че не си показа, ами си сложи ръката на дупето за да се скрие! При което доктора започна да се смее с глас и не можеше да ми обясни защо. След малко си пое въздух и ми показа ръчичката и дупето... голяма грешка, защото после му отне 10 минути докато аз успея да се укротя от смях - тате ми забрани да поглеждам към монитора, че ми действал като виц. Ми то така си беше! Сега ме яд, че не го накарах да ми направи снимка от това събитие! Иначе всичко друго е наред и най-важното, че плацентата не лежи на сервикса вече, което много ме зарадва.
Фрики и наш тате е небългарче (това отдавна съм го поставила под съмнение), но ние сме и много мързеливи, та по този случай едно изречение ни е съставено от български, английски и немски частици на речта... Да му мисли малкото ни дзверче, ама ще се оправи, къде ще ходи Wink.
Сиси, стискам палци всичко да е наред и да се отчетеш скоро! Надявам се, че не е нещо сериозно!

# 134
Здравейте момичета
Сиси стискам палци всичко да е наред
Ние с бебчо сме добре Завършихме магистратура семестриално
Трябва лека по лека да се готвя за изпити декември по дипломата ми по Маркетинг и после да си напиша магистърската теза и така
Много работа ме чака но сега малко може да се отдам на ходене по магазините за бебчо
Май аз съм една от малкото, които нищо още не са си купили Но има време и за това само всичко да е наред
Момичета кога пак ще си направим една срещичка
Поздрави 

Общи условия

Активация на акаунт