Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 10

• 51 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря Ви, аз започнах преди 10 години тази борба, минах и през други премеждия, загубихме мама на много ранна възраст, борбата с рака не е лека за никой, след 6 години борба и 5 операции мама си отиде. Няколко месеца по късно ми оперираха ЩЖ /папиларен карцином /, отстраниха ми и двете мт заради хидросалпинкс, 6 месеца по късно операция на сливиците. И така много интервенции без резултат. Бях на 32 години когато ми казаха, че с този Я Резерв нямам голям шанс за успех, но продължих да се боря. Сега се молим да сме живи и здрави всички.
    Много си приживяла  момиче ,  дано най-накрая да имаш всичкият късмет на света  и да ти се случват само хубави неща  и нищо лошо по-вече.Къде ти правиха операцията за двете тръби хидросалпингс а преди това имала ли си някакви проблеми като уреаплазма или нещо друго

# 466
  • In transit
бамбарадамбара , че сме млади е ясно, но Я явно са вече за пенсия /в кръга на шегата, да няма обидени/:laughing:

То не е смешно, ама онзи ден докато чупех яйца си мислех..гледай какво нещо е, младите кокошки какви големи яйца снасят, като одъртеят и яйцата им стават едни дребни... Като при нас Sad

# 467
  • София
не съм съгласна за кокошките и яйцата.
обратно е. на младите кокошки са дребни  Naughty

# 468
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Dr. Sveta, всички операции са ми правени в България с изключение на сливиците, тях ги резнаха в Германия /много съжалявам, че не се оперирах в България /тръбите ги оперира др. Михнев в ДжиМед гр. Пловдив.
В Щерев ми направиха всички изследвания и лапароскопия и казаха, че се подготвяме за опит, защото било всичко било наред.

# 469
Здравейте, момичета:) Отдавна не съм писала тук, въпреки че постоянно ви следя. Моля за вашето мнение- как ви се струва фоликул на I-ви ден от МЦ 12,8 мм? Правим процедури на ест цикъл и миналия месец имах пункция, този месец отново проследявам фоликул. Струва ми се доста голям като за начало на цикъла и освен това е на същия яйчник, който пунктираха мин месец. Дали е пълноценен фоликул се чудя... Измерих го на I-ви ден, т.к на II-ри нямаше как. Естрадиола е 39.22 pg/ml.
Богатия ви опит най-вериятно ще подскаже нещо:)
Стиснати палци от мен на всички:)

# 470
  • София
Здравейте момичета!

Сиси желая ти успех от все сърце! И на всички момичета в процедури!

Аз закъсаха доста с грижите и всичко. Още не съм се оперирала, защото нямам време и трябва да се грижа за други...

Понякога животът е сложен.

Чак репродуктивната почти ми се разсърди за занемаряването на плановете.

Този месец поне успях да ида на преглед. Ще се оперирам в Токуда. Но казаха, че не ми обещават нищо: да Винчи, лапаро или отворена. Аз им казах най- категорично, че отворена няма да преживея, няма да мога да ползвам дълъг болничен, нито ще има кой да ме гледа...

Ако има развитие ще ви кажа.

Всички палци от сърце! Heart

# 471
Мелинда, благодаря, миличка! Hug
Стискам ти много силно палци! Heart

# 472
От кой ден сте започвали приема на Утрогестан? Аз 2 седмици трябва да го използвам. Имам спомен, че лекарката спомена 16 ден, а на листовката пише от 17 ден. Ще го пия за изчистване на задържан фоликул и за подпомагане на имплантацията.
Овулацията я усетих, беше на 14 ден, след 17 часа.

# 473
Здравейте момичета!

Сиси желая ти успех от все сърце! И на всички момичета в процедури!

Аз закъсаха доста с грижите и всичко. Още не съм се оперирала, защото нямам време и трябва да се грижа за други...

Понякога животът е сложен.

Чак репродуктивната почти ми се разсърди за занемаряването на плановете.

Този месец поне успях да ида на преглед. Ще се оперирам в Токуда. Но казаха, че не ми обещават нищо: да Винчи, лапаро или отворена. Аз им казах най- категорично, че отворена няма да преживея, няма да мога да ползвам дълъг болничен, нито ще има кой да ме гледа...                                                   

Ако има развитие ще ви кажа.

Всички палци от сърце! Heart
     Здравей ,какво ще ти правят каква операция

# 474
От кой ден сте започвали приема на Утрогестан? Аз 2 седмици трябва да го използвам. Имам спомен, че лекарката спомена 16 ден, а на листовката пише от 17 ден. Ще го пия за изчистване на задържан фоликул и за подпомагане на имплантацията.
morning7, и аз го пих по същата причина от 15-ти ден -  2*2 за 8 дни. Утре ще видим дали си е свършил работата.

# 475
morning7, и аз го пих по същата причина от 15-ти ден -  2*2 за 8 дни. Утре ще видим дали си е свършил работата.

Bennie силно ти стискам палци утре да имаш само добри новини!
Да, при мен също - 2х2 вагинално.

# 476
Сиси, успех мила! Моите 2 ЗФ се оказаха 1 само, аз не съм разбрала. От 19 мм в петък на фоликулометрията установиха, че станал 13 мм Sad, не се е спукал. Спрях Примолута в неделя и сега чакам цикъл. Дано се изчисти с цикъла, за да решим какво ще правим...

# 477
Сиси, успех мила! Моите 2 ЗФ се оказаха 1 само, аз не съм разбрала. От 19 мм в петък на фоликулометрията установиха, че станал 13 мм Sad, не се е спукал. Спрях Примолута в неделя и сега чакам цикъл. Дано се изчисти с цикъла, за да решим какво ще правим...
Благодаря, миличка! Heart
Дано да се спука със следващия цикъл.
Стискам ти силно палци! Hug

# 478
Сиси, благодаря ти!!! Heart

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 16:47 от bubastet

# 479
Сиси в Турция трябва ли превод на някакви документи ( брак,иэследвания и т.н )
Не намирам темата эа Турция във форума,може ли някой да ми прати линк.
Мисля да обмисля добре как и къде ще го направим,дали Чехия или Турция, а не като предния път бърэо, бърэо .Така беше миналата година,като си мислехме че е эадължитено да стане,щом като имаме вече детенце 😣

Общи условия

Активация на акаунт