Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално? - 33

• 46 516
  • 764
  •   1
Отговори
# 630
Най - много ми харесва големината на помешенията.
https://contract-city.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82/kompleks-boyana
Жалко, че разпределнията не са котирани. Прави ми впечатление, че дневните идват малко тесни. На око ги преценям, че са със светла широчина около 350-360 см...  Иначе апартаментите са решени добре функционално, с хубави спални и доволно количество обслужващи помещения. На този фон дневната просто ми боде очите каква е тясна...
Във втората сграда са по-широки.

# 631
Хол без балкон - мноу яко. На свътовно ниво.
Не знам що се завирвте по тия Гърдови глави, за чист въздух сигурно. Иначе за подобни пари има сега на Каблешков много хубави сгради и си в цивилизацията.

# 632
Хол без балкон - мноу яко. На свътовно ниво.
Не знам що се завирвте по тия Гърдови глави, за чист въздух сигурно. Иначе за подобни пари има сега на Каблешков много хубави сгради и си в цивилизацията.
Откога лоджията не се брои за балкон? Пусни линк към някоя от сградите на Каблешков. Там може би е проблем, че са на самия булевард.

# 633
  • В най - голямото село
Не че не харесвам Каблешков, но там няма къде да стъпи човек , та камо ли да паркира. И да най -  много ми хареса разпределението на сграда 2 на Контракт Сити. Да мястото не е перфектно, но към този момент не е пренаселено. Разгледала съм и другите им сгради, но даже и те не са с такова добро разпределение. Просто искаммалко по - големи помещения. Благодаря много на всички, който ми помагат с мнение (било то добро или лошо).  bouquet

# 634
Смятате ли , че този план на двустаен апартамент е оригиналния ?
Ясно е, че промени има , като това, че кухнята е изнесена като " бокс" в коридора , но за пръв път виждам подобно разположение .
Струва ми се , че е имало някакви големи промени и къртене на носещи стени .
Вие как мислите ? Има ли панелки с подобно разпределение ?

# 635
  • София
Понеже помня, че търсите в Младост се сещам кой апартамент е това Wink Така си е, мястото на бокса попр е предвидено за мокро помещение, доста панели в квартала има с такова разположение. Нищо не е бутано.

# 636
Толкова теми минаха...14ти сезон сме и до сега не съм срещнал нито един апартамент да се е харесал на всички Grinning
Дали съвършен апартамент не съществува или е нещо друго Grinning

# 637
Понеже помня, че търсите в Младост се сещам кой апартамент е това Wink Така си е, мястото на бокса попр е предвидено за мокро помещение, доста панели в квартала има с такова разположение. Нищо не е бутано.
А,добре , успокоих се 😋
Понеже пак в този район гледахме вече  4 апартамента и нито един не е с такова разположение , си помислих ,че може да е било къртено .
Малко е странно към кухнята да се минава през коридор в коридора с мокро помещение отстрани .
Или на мен ми е странно , защото не съм виждала до сега такова разпределение . 😊

# 638
Niko T,
Да, наистина... Явно съм гледала само първата сграда Simple Smile

# 639
  • София
Е и в първата сграда всеки хол си има балкон/лоджия. Хубави разпределения

# 640
  • София
Някаква мода е това да няма размери в "рекламните" проекти. Безкрайно неприятно, че и подвеждащо на моменти.

# 641

Кой строи това? Някаква идея?
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

# 642
  • София
Най - много ми харесва големината на помешенията.
https://contract-city.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82/kompleks-boyana
Жалко, че разпределнията не са котирани. Прави ми впечатление, че дневните идват малко тесни. На око ги преценям, че са със светла широчина около 350-360 см...  Иначе апартаментите са решени добре функционално, с хубави спални и доволно количество обслужващи помещения. На този фон дневната просто ми боде очите каква е тясна...
Във втората сграда са по-широки.

На мен мястото ми харесва, а и информацията за материалите звучи супер. Дано и ги направят, както са описали всичко.

# 643
Момичета, смятате ли, че имота струва 1400 евро м2. Прегледах офертите в района , и освен в Еделвайс, няма такива цени. Харесва ми как строи фирмата, но тази цена ... дали си струва  newsm78 Най - много ми харесва големината на помешенията.

Ще съм благодарна, ако споделите мнения.
Няма две мнения по въпроса, ако можеш да си го позволиш, скачай смело.  За това качество/ локация, дори може да се каже, че цената е ниска, особенно на фона на моментната ситуация

# 644
  • В най - голямото село
Благодаря за мненията  bouquet обаче цените в района наистина са по - ниски. Да, не са с това качество, но....
Сграда 3 даже още не е пусната в продажба.  Знам , че в темата има много компетентни и хора с опит и със сигурност ще ми помогнат. А сигурно има и такива купили апартамент от споменатата фирма. Благодаря ви  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт