Случи ми се нещо странно XIX

• 85 697
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Моля ви за мнение
Виждате ли нещо необичайно на тази снимка
Скрит текст:
Аз, не.

# 121
  • Viena
Да, вижда се.

# 122
  • София
Вече виждам снимката, но не забелязвам нищо странно. Виждам отблясъци от слънцето зад дърветата. Синьото петно според мен е точно от светлината и взаимодействието й с обектива.

# 123
Днес я направих и сега като ги разглеждам и на мен ми се струва, че има някакво лице, но е напълно възможно да е само отражение затова реших да я споделя да кажете и вие

# 124
Има едно синкаво личице.

Аз го опрличивам на емотикона само ,че синя ,като тези във фейса .Може да е някакво отражение на нещо Grinning

# 125
  • софия
На мен ми се струва че е зелено и леко зловещо, но най - вероятно е отблясък от слънцето или камерата.

# 126
  • Terra incognita
Нищо странно не виждам. Най- обикновени отблясъци.

# 127
Aз виждaм нещо кaто зелено личице прилично нa емоткa, леко зловещо усмихнaто или нa изпуснaло въздух бaлонче върху което е имaло нaрисувaно личице. Но според мен товa е игрa нa въобрaжението и товa сa отблясъци от слънцето и ефект от пречупвaнето нa светлинaтa.

# 128
  • София
Хора, опитвам се да го видя това лице,  но май само на вас ви се показва. Smirk Кръгче виждам,  но не и лице. Simple Smile

# 129
Аз също не мога да видя лице. Явно е до въображение.

# 130
  • България
Аз го виждам Simple Smile
Но чак след като прочетох коментарите.
Ето ви нещо и от мен Simple Smile
Преди година и половина,едната ми дъщеричка получи гърч от висока Т.
Много бях изплашена.През нощта я бях взела при мен на спалнята за да я наблюдавам.Бяхме на запалена лампа.Не смеех да заспя.По едно време станах за нещио и като се върнах,видях това на чаршафа.
Приех го като знак,че всичко е наред и да се успокоя.Е.трябваше ми доста повече време,но....Simple Smile

# 131
  • In your dreams
Що ли да пиша... Къде ми изчезна историята? Общо взето, днес някой, който живее на две преки от мен, се опита да ни сгази с колата си.

# 132
  • софия
Що ли да пиша... Къде ми изчезна историята? Общо взето, днес някой, който живее на две преки от мен, се опита да ни сгази с колата си.
Напиши я пак. Надявам се да е било нещо инцидентно (не някой да ви мисли лошото).

# 133
Нищо подобно това е ефект от слънцето, прави точици.

# 134
Аз съм се шашкала също. На старото огледало на баба се снимам. И на снимките ми излиза до мен образа на жена. А всъщност като погледна сестра ми самото оглрду е олющено под формата на жена момиче и си седи така. Не се вманиачявайте

Общи условия

Активация на акаунт