На море в Гърция 2019 - I

• 82 664
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Eднакво време е от София до Нидри и до Астакос.

# 556
  • София
Ако правилно виждам от Патра има ферибот до кефалония. Тоест ако не е през Лефкада - Василики, трябва да слеземе до Патра и от там - така ли?

# 557
  • София
Ако правилно виждам от Патра има ферибот до кефалония. Тоест ако не е през Лефкада - Василики, трябва да слеземе до Патра и от там - така ли?
Мне!
Параход ти е отговорила,от Астакос е др фери,няма смисъл да се слиза до Патра.

# 558
  • София
Мне!
Параход ти е отговорила,от Астакос е др фери,няма смисъл да се слиза до Патра.
Благодаря, не я разбрах, защото и на картата не виждам да има фери до кефалония от там , а само някакви до итака и лефката.
Благодаря за разяснението

# 559
Те на картата не са много-много верни. Някои нарисувани маршрути са вече несъществуващи или нередовни, а други, които ги има, липсват на нея.
По-добре е да се гледат сайтовете за фериботи на 1-ва стр., или да се пита е другият вариант Simple Smile

# 560
  • София
Здравейте! Първо искам да ви благодаря за полезната информация , която споделяте тук.
Моля, за съвет и помощ.
Планували сме кратка екскурзия до Лефкада - Кефалония - 12-16.06. След четене и търсене на подходящи фериботи решихме първите нощувки да са в Лефкада - Нидри. След това се прехвърляме в Кефалония и тук идва моя въпрос. Има ли ферибот Нидри - Порос? Това което намирам е, или че има, но още няма обявени часове, или че има Василики - Фискардо.
Ако варианта е Фискардо,  бихте ли ми казали има ли оттам круизи за Закинтос и еднодневни обиколни круизи?

Благодаря
И аз да се присъединя към останалите. Не си губете времето с Кефалония! Оставете я за друг път, когато можете да ѝ отделите повече време. 2 от дните ще са само за път. Покрай ферибота също се губи време и ще отиде по половин ден в посока. Разгледайте Лефкада. През юни все още ще е спокойно. Има много места за гледане. А ако 3-те чисти дни ви се виждат много за 1 остров, направете нощувка в Парга. Прекрасно градче! Сивота също е много приятна.

Съветът за круиз от Нидри, който включва и Фискардо е чудесен!

# 561
  • Там където
Подкрепям предходния пост. Миналата година края на юни бяхме на Лефкада и въпреки хилядите (на мен така ми се видяха) румънци има доста за гледане. разбира се става и за лежерна почивка. Ние бяхме 10 дни и доста обиколихме, но имахме и лежерни дни на плажа Simple Smile Освен супер известните плажове е чудесно да отидете на носа, да обиколите някои от симпатичните селца във вътрешността на острова и да разгледата Лефкада таун.

# 562
  • София
Здравейте, резервирахме за Неа Скиони.Как е плажа там? Какво има интересно за разглеждане? За пръв път ни е.Благодаря!

# 563
Не можах да се сдържа. Парга през зимата. Пътуваме към Лефкада.
Скрит текст:
Скрит текст:
Добавям и няколко снимки от Лефкада. Неземно красиво!

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 18:31 от Фран

# 564
Ние утре тръгваме към Неа Рода. Никога не съм била там, не знам какво да очаквам. Групата ще е от 5 кемпера, ще има и поне 2 моторни лодки. Част от мъжете пожелаха да сме там, защото имало много риба в морето.
Да видим как ще е.
Може ли актуална снимка от Комица бийч, ако случайно отидете до там Simple Smile

# 565
Нов бъдещ тол след Серес, около Орляк.

# 566
  • София
Някъде около Трипити

И ние
.....

Втората снимка ще я изтрия скоро, защото има и други хора.

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 07:12 от змия

# 567
Змия, хванахте ли риба?

# 568
  • София
Змия, хванахте ли риба?
само едно миниатюрно фагри. Няма риба. Местните казаха, че морето е студено и затова няма.

# 569
Хмм, явно е някаква масова заблуда, че има много риба сега. Добре, че не хукнаме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт