На море в Гърция 2019 - I

• 82 661
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте, запазих ме вила на брега на морето в Неа Кердилия. Може ли да ми каже някои как е плажа,има ли много комари,змии?Видях,че наблизо са Аспровалта и Ставрос,там има ли хубав плаж?Заведение да ми препоръчате?

# 571
  • Sofia
Здравейте, запазих ме вила на брега на морето в Неа Кердилия. Може ли да ми каже някои как е плажа,има ли много комари,змии?Видях,че наблизо са Аспровалта и Ставрос,там има ли хубав плаж?Заведение да ми препоръчате?
А може ли да споделиш коя е вилата? От две седмици търся хубава вила край хубав плаж Sad

# 572
А може ли да споделиш коя е вилата? От две седмици търся хубава вила край хубав плаж Sad
  https://arendoo.bg/estates/greece-nea-kerdilia-family-beach-house/?estate_id=2687

# 573
Здравейте, може ли някой да ми препоръча хотел/ къща за гости в Неа Перамос,   евентуално контакти. Благодаря!

# 574
Pipi777, фейсбук страницата Почивка Неа Перамос има много предложения.
https://www.facebook.com/Greeceholiday/
А също и Почивка в Северна Гърция.
 Ние ползваме тяхните услуги и досега не сме били разочаровани.

# 575
Благодаря!

# 576
Здравейте! Планирам риболовен излет за около седмица в района гр.  Игуменица Гърция, автомобила е на фабричен метан и поради тази причина е с много малък резервоар за бензин за около 100 км, та въпроса ми е в района на Игуменица дали някъде има метан станция?

# 577
  • Sofia
Понеже и ние сме с фабричен метан търсих много за информация, единствено намерих, че има метан станция в Солун. Никъде другаде. В Гърция нямало метан.
Ако има на други места много ще се радвам, че и ние търсим място за почивка в Гърция, а с този метан все трябва да пресмятам километрите.

# 578
Олимпиаки акти как е за почивка през юни? Пренаселено ли или е по- спокойно? 
По-назад ми препоръчахте едно спокойно място, но ни идва далеч. С дете сме.

# 579
  • Варна
Понеже и ние сме с фабричен метан търсих много за информация, единствено намерих, че има метан станция в Солун. Никъде другаде. В Гърция нямало метан.
Ако има на други места много ще се радвам, че и ние търсим място за почивка в Гърция, а с този метан все трябва да пресмятам километрите.

https://cng-stations.net/Griechenland.en.htm

# 580
Момичета, резервирах в Метаморфоси (Ситония) за началото на август. С децата ще сме - закуска + вечеря. Ще обикаляме с колата всеки ден на различен плаж и затова ме интересува кои от тях е задължително да посетим (понеже няма да ни стигне седмица за всички). Не обичаме пренаселени плажове с бийч барове, по-скоро нещо по-спокойно да е заливче и да е плитко подходящо за децата и да не е много ветровито. Също така ме интересува и заведение на плажа за обедно хапване за предпочитане с детски кът.

# 581
  • Sofia
Нещо не ми се връзва спокоен плаж и заведение с детски кът. Особено по плажовете в Гърция Grinning

# 582
Добре, без детски кът Simple Smile

# 583
  • София
Привет! Идвам с въпрос за Корфу. Запазих апартамент в Потамос, още имам опция да го откажа. Подходящо ли е мястото, удобна отправна точка ли е за разглеждане на острова?

# 584
  • Варна
Не обичаме пренаселени плажове с бийч барове, по-скоро нещо по-спокойно да е заливче и да е плитко подходящо за децата и да не е много ветровито. Също така ме интересува и заведение на плажа за обедно хапване за предпочитане с детски кът.

В началото на август да намерите такова място не само на Ситония , но и където и да е в Северна Гърция е напълно невъзможно , точно обратното - гарантирам ви , че навсякъде ще сте г. . до г. .

Общи условия

Активация на акаунт